Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח ושבת שלום!

לאחר חיפוש נרחב וללא מציאת תשובה אני פונה אליכם אנשים..

מישהו מכיר/ יודע על מושבי עור שניזוקו מהרכבת כיסא תינוק עליהם?

האם יש דרך להגן על המושבים ע"י איזשהו כיסוי?

תודה מראש,

מארק.

פורסם

הייתה תקופה בה היה כסא ילד מחובר בחוזקה למושבי העור באלפא 156 שלי. אחרי כמה שבועות בודדים אכן הייתה הטבעה של תוואי הכסא במושבים, שנעלמה עם הזמן אחרי הסרת כסא הילד והחזרתו לרכב המנהלתי שלי.

כיום, הבת שלי נוסעת איתי באלפא לעתים נדירות. מכיוון שמדובר ברכב מיושן ללא איזופיקס, הבוסטר יושב בצורה רופפת על המושבים כל עוד אין ילד בתוכו, כך שאני מניח שהנזק המתמשך קטן יחסית. ברכבים בעלי איזופיקס בהם הכסא מהודק בחוזקה למושבים אני מניח שנדרשת שכבה חוצצת כלשהי כדי לצמצם את שקיעת העור לפי תוואי הכסא.

הייתי מחפש שכבה גמישה של חומר לא בעיר כדי לחצוץ בין כסא הילד למושב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בקאמרי נשארו לי הטבעות ושפשופים שחורים שלא ירדו. כשהייתי צריך להרכיב כסא בטיחות בבמוו כבר שמתי ספוג בדמות מזרן שטח מפוליאורטן עבה. זה היה רעיון טוב. הטבעות שנשארו על מזרן היו מכוערות ביותר.

פורסם

אתה יכול להניח מגבת מתחת לבוסטר, ככה שהמושב עצמו לא יהיה במגע ישיר עם הבוסטר.

http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=vsarules

בכל אופן בנוגע לבוסטר הרופף - מסוכן מאוד!

מומלץ להדק כל כיסא בטיחות שלא יזוז בכלל, אם אין חיבורי איזופיקס אז צריך למתוח את החגורה כמה שיותר לאחר הנעילה, כיסא\בוסטר רופף זה סכנה.

פורסם

אוקי, לא הבנתי חברים...אז אין פתרון לעניין?

אם אני צריך להרכיב כיסא תינוק זה בעצם אותר שאני הולך לפגוע במושבי העור

ברכב החדש שלי??? :conf:

פורסם

בזמנו כשהמאזדה הייתה הרכב היום יומי שלי,והייתי צריך לקחת את הילד ברכב. פשוט הנחנתי מגבת על המושב והרכבתי את הכסא, לא נשאר סימן.

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

כסא רופף = כאשר אין ילד בתוכו. כאשר יש ילד הכסא (והילד) מהודקים על ידי חגורת הבטיחות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא אמור להיות נזק לריפודי העור אם תשים עליהם כסא בטיחות או בוסטר. אם אתה רוצה להיות יותר רגוע, שים מגבת

או ספוג דק בין הכיסא למושב הרכב, ואז בטוח לא יהיה נזק או סימן כלשהו לריפוד.

פורסם

אני לא יודע אם יש משמעויות בטיחותיות כלשהן למגבת או ספוג ששמים מתחת למושב, אישית אני העדפתי להמנע.

לא נשמע לי בטיחותי במיוחד לשים שכבה חוצצת בין המושב לכיסא בטיחות, זה עשוי לגרום לכיסא ״להחליק״ על המושב וזה סיכון שאני לא מוכן לקחת.

גם אם ייגרם למושב נזק כלשהו זה לא סוף העולם אבל כבר שנה וחצי עם המושבי בטיחות ואין שום נזק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפי התמונות יש רק תופעת לוואי אחת - הילד מחליף צורה כשאתה מזיז את המושב מצד אחד של הרכב לצידו השני. לא מתאים, היו צריכים לעשות יותר QA לפני ששחררו את המוצר לשוק.

Winston S. Churchill -

פורסם

ה BRITAX הזה נקראה דווקא אחלה פתרון, הבעיה היא שהוא מתאים רק לכיסאות תינוק מסויימים,

ושלי לא מופיע ברשימה שם... :roll:

פורסם
ה BRITAX הזה נקראה דווקא אחלה פתרון, הבעיה היא שהוא מתאים רק לכיסאות תינוק מסויימים,

לא נראה לי שזה לדגמים ספציפיים, ברייטקס מן הסתם תתן רשימה של הדגמים האחרונים שלה, כנראה זו הסיבה שהכיסא שלך לא מופיע [או כיסאות של חברות אחרות], בכל אופן זה נראה לי אוניברסלי.

עניין של זמן עד שיוציאו לזה חיקויים בעשירית מחיר באיביי.

פורסם

זה משטח לחציצה בין המושב בטיחות לריפוד הרכב, איזו התאמה כבר צריכה להיות?

אגב, ראיתי כבר מוצרים דומים וזולים יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...