Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום 77k ק"מ ושנתיים וחצי עם ג'טה 160

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העלתי פוסט כזה גם בשנה שעברה אחרי טיפול תקופתי, והחלטתי לשמור על המומנטום.

הרכב נקנה על ידי בפברואר 2012 עם 42 אלף ק"מ על השעון. מאז טיפול 60 אלף שבוצע בשנה שעברה במוסך רון הרכב עבר 17 אלף ק"מ והוכנס אתמול לטיפול 75k. הטיפול בוצע הפעם ב"השחר מוטורס" בחולון - לא מהמוסכים האהובים עלי אבל הוא קל"ב. הטיפול עלה 706 ש"ח וכלל החלפת שמן מנוע ופילטרים.

בשנה האחרונה (למעשה בשבוע שעבר) מת לי המצבר אחרי שבטפשותי הותרתי את האורות דלוקים אחרי כיבוי הרכב- מדובר במצבר סיני שקיבלתי מהביטוח אחרי שהמצבר המקורי של הרכב התפגר שלושה ימים אחרי קניית הרכב. כמו כן בחורף האחרון נשרפה לי נורת דרך. מעבר לכך הרכב מראה אמינות יפה ולא נתקלתי בבעיות נוספות (טפו טפו). בשל העובדה שאשתי השתלטה בשנה האחרונה על החניה התת-קרקעית אני נאלץ לחנות בחוץ, אבל הריפודים והדשבורד מראים עמידות נאה לשמש הלבנטית הקופחת.

כיאה לרכב עם 160 כ"ס הוא מאיץ יפה והשמועות אומרות שבכבישים דומים ל431 בשעות הלילה אפשר לשייט ב170 קמ"ש בשקט ובנוחות. צריכת הדלק אצלי היא 11-12 קמ"ל בקיץ ו13-14 קמ"ל בחורף, כאשר תמהיל הנסיעה הוא חצי עירוני וחצי בין עירוני.

בסה"כ אני מרוצה מהרכב, למרות שהגיל המאמיר גורם לי לחשוב על החלפה באופן תכוף מבעבר - אולי אתחיל לפעול בנושא בשנה הקרובה, והכיוון הוא לגירסה חמה של משפחתית או סופר-מיני, אבל לא בוער לי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

כבר לא מביאים כאלה, זו הבעיה. גם אני אהבתי את הגולף 160 שהיתה לי. היום החלופה היחידה הדומה (VAG) היא האוקטביה 1.8.

אגב אצלי החליפו בזמנו מח גיר. (ונדמה לי קלאצ'ים אצל מי שקנה ממני). אצלך החליפו משהן?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חסר:

איזה שנה הרכב? החלפת מצמדים? החלפת מכטרוניקס? עדכנת תוכנת גיר? התפוצצה לך כבר בוכנה?

יש פרטים שחייבים לכתוב כשמזכירים מנוע tsi ועוד כזה עם 160 כ"ס.

פורסם

...והמותחנים של הטיימינג ? :wink:

סתם אני צוחק בהמשך לדברי pasat (שנראה לי דווקא רציני ואני מבין אותו).

אבל גם אני חושב שמין הראוי לציין האם היו אי אילו ריקולים לגיר/מנוע/אחר (האם הוזמנת/עשית/לא עשית) ?

שום דבר מיוחד ? - בר מזל אתה, ושתמשיך להנות מהרכב.

alfa 156 2.5.

פורסם

כנראה שהייתי צריך לשים לינק לסקירה מלפני שנה, דווקא שם ציינתי את כל הנ"ל

הרכב עלה על הכביש בינואר 2009, הוחלף מכטרוניק אצל הבעלים הקודם בעקבות תקלה ואז הוחלף שוב אצלי כחלק מהריקול שהיה ל-dsg7 לפני כשנה (לא התלוננתי על בעיות, פשוט זימנו אותי להחליף). לפי מיטב ידיעתי לא נגעו במצמדים.

כל השאר סוחב בלי בעיות

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם (נערך)

הבהרה: הייתה ציניות בסיום הפוסט הקודם שלי.

גם אני בעליו של מנוע tsi עם 160 כ"ס. כן, החלפתי מצמדים ועדכנתי את תכנת הגיר.

בנוסף, פיתחתי אזניים רגישות כדי לשים לב לרעש הבוכנה המתפוצצת כשזה יקרה.

זה עוד לא מאוחר, תערוך ותן קישור לסקערה הקודמת, זה יעיל בכל מקרה.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

אני הייתי ממשיך את האשכול משנה שעברה...

סה"כ צריכת דלק מאוד יפה להספק כזה!

לגבי השמועה: השמועה אומרת שגם רכבים פחות חזקים משייטים בנינוחות במהירויות כאלה, השאלה איך הוא ירגיש מעל 200 קמ"ש, נניח אם תיסע איתו לאוטובהן ללא הגבלה בגרמניה, שמאוד מזכיר את החלק הדרומי של כביש 6 בשעות מסויימות...

• תוכן חדש...