Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קונה רכב בקרוב שיש לו עדין אחריות יבואן

שמתי לב שהוא עבר שתי טיפולים בגלל הקילומטרז הנמוך שלו

הבעיה שהוא עבר במוסך מורשה ולא במוסך יונדאי

ובעבר אמרו לי שאם רכב לא עובר את הטיפולים במוסך שירות של יונדאי

אז הרכב מאבד את האחריות . אז השאלה עם זה נכון

או שאפשר להיות בראש שקט ובטיפול הבא לכנס למוסך יונדאי?

פורסם

החוק היום מאפשר טיפול במוסך מורשה ולא חייב דווקא היבואן,הבעיה שאף אחד לא בדק במידה ויש בעיה האם מוסך מורשה יבואן לא יעשה בעיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
החוק היום מאפשר טיפול במוסך מורשה ולא חייב דווקא היבואן,הבעיה שאף אחד לא בדק במידה ויש בעיה האם מוסך מורשה יבואן לא יעשה בעיות.

הרכב עשה טיפול 10 אלף ו20 אלף הכל רשום בספר טיפולים , עכשיו במקרה שבטיפול הבא אני יכניס אותו למוסך יונדאי

לא יעשו לי בעיות?

פורסם

זה שהוא עשה בזמן זה טוב,רק לא במורשה יבואן,תבדוק מחר מול מוסך יבואן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם ה"מוסך הכללי" בו טופל הרכב, השתמש בחלקים מקוריים - אזי מבחינת החוק אתה מכוסה גם מול היבואן מבחינת האחריות שהוא נותן.

זה שהם ינסו להתנער מכך - בסדר, אבל אם תוכיח להם שימוש בחלקי מקור - האחריות תקפה חוקית על אפם וחמתם.

חוץ מזה, למה שתהייה תקלה דווקא ? (טפו * 3).

קשה לי להאמין שאם תכניס את הרכב למוסך יבואן של יונדאי, יסרבו לטפל בך. ממש לא. שוב - רק במקרה של תקלה שנגרמה מחוסר מקצועיות של ה"מוסך הכללי" או שימוש בחלקים לא מתאימים - יתנערו ממך (וחוקית במקרה כזה, המורשה צודק!)

alfa 156 2.5.

פורסם

מאוד "מוזר" שהרכב לא טופל במוסך יבואן ו/או מראים לך שהרכב טופל במוסך לא של היבואן.

האם ה"טיפולים" האלה בוצעו כדי לחסוך כסף [מה שממש לא בטוח קרה] או כדי להדיר את רגלי הקונה מביקור ובדיקת הסטורית הרכב במוסך היבואן?

כדאי לגשת למוסך מורשה עם בעל הרכב לבדוק "הסטוריית טיפולים" אחד לאחד אל מול תאריכים וזאת לאימות הנתונים של הקלומטרז' של הרכב ו/או לאיתור אפשרי של סיבה של הריחוק משם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...