Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפה של כנף בסובארו B4

לירוי1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

האם הכנף בסובארו B4 שנת 2008 מחוברת רק בברגים או מרותכת?

רכשתי את הכנף והפנס והיתי רוצה לעשות את ההחלפה לבד, את הכנף התקין כדע ליצבוע לפני או אחרי ההרכבה?

10176140_708072085900494_24672724778136207_n.jpg1912468_708072032567166_7525570958268903995_n.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

אחרי מחשבה החלטתי לתת לפחח לעשות את העבודה

ניגשתי בערב החג לפחח שאני מכיר. הוא עובד בבית ויש לו עבודה מקצועית .עשה לי הרבה רכבים

אמרתי לו מה צריך לעשות .נתן מחיר, אספתי אותו אחרי העבודה ולקחתי אותו לאוטו .איך שראה את האוטו ישר אבל שלא ידע שזה צבע פנינה ולכן אני צריך להוסיף טיפה. נתתי לו את הפנס ואת הכנף ואז התחיל הדיקלום של כל בעל מקצוע ,זה ללא מתאים וחסר זה וחסר זה. אמרתי לו זה מה יש רוצה את העבודה או לא.

הסכים ולקח את האוטו. התקשר אחרי שעתים תראה פירקתי את הכנף והכף שהבאת עקומה ויהיה קשה להתאים אותה אז אני נאךץ לתקן את הישן. ישר שאלתי כמה זה עולה לי ? אמר יהיה בסדר. היום לקחתי את האוטו והוספתי לו 200 שח.

בכל הפעמים במיוחד בענף הצבע והפחחות לא שילמתי מה שסגרתי בפעם הראשונה. הם מנצלים את זה שהאוטו מפורק ועושים לך על המצפון שהאוטו לא יצא מושלם

בגדול אני מרוצה ממה שיצא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אממ,לא משהו,שים לב שיש רווח בין הכנף למכסה מנוע,וגם הפגוש לא יושב טוב,כניראה לא פחח איכותי במיוחד.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור שיהיה,אבל שים לב שהרווח מאוד גדול בין הסוף של כנף לבין ההתחלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכנף לא הוחלפה .הוא תיקן את הכנף הישנה.

רק לידע כללי. שמאי נתן הערכה של 8000 שח . הצלחתי לתקן ב1200 שח כולל הכל. ככה שתלונות לא יכולות להיות לי. חוץ מהתנהלות מול בעל המקצוע

התיקון בוצע כרגע ככה כי אני בהנהלות מול הפוגע .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמיד אפשר למצוא ביותר זול, שוב , תלוי מה איכות העבודה.

קשה לדעת את האיכות כשלא מסתכלים בעיניים, אבל לפי ההתנהלות של הפחח רואים שהוא חאפר, בפעם האחרונה שביקרתי אצל הפחח הצעת המחיר הייתה מתמונה בטלפון, לא השתנתה כשהגעתי אליו , וגם לאחר שביקשתי תוספות היא נשארה אותו הדבר.

פה אתה מדבר על פחח שמשנה לך את המחירים בהגעתך אליו ובזמן שהרכב אצלו.

מצחיק שאתה אומר "תלונות לא יכולות להיות לי" זה משול לזה שיציעו לי לעשות טיימינג ב2000 ש"ח, ואצל איזה אחד בקלנסוואה אני אשיג ב 500 ש"ח כולל הכל, ואחרי שבוע הטיימינג יקרע, אבל בגלל שעשיתי בכזה זול תלונות לא יכולות להיות לי, אם איכות העבודה לא לשביעות רצונך, אתה קיבלת שירות ושילמת בעבורו ומותר לך לחזור אליו למקצה תיקונים במידה וזה לא לשביעות רצונך, למרות שאם באמת הכנף לא שווה מבחינת הזווית למכסה המנוע זה המקסימום שהפחח שלך יכול להגיע מבחינת מקצועיות.

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אז אין רווח בכלל. שרשמתי שאני מרוצה ואין לי תלונות זה לא רק בגלל המחיר. התאונה באה לא בזמן טוב .היות ולא היה לי ביטוח מקיף והפוגע מנסה להתחמק . לא היתה לי בררה לתבוע אותו בבית מישפט . הנזל מעל 8000 שח. משכתי את הזמן כבר 5 חודשים ,אבל המישפט רחוק אז לא היתה לי בררה אלה לתקן במינימום השקעה . מעל 4 חודשים שחיפשתי פנס משומש ולאיפה לא נסעתי או שלחתי מישהו שיראה . בסוף מצאתי פנס ב300 שח שבור מבפנים אבן עדין תקין (חדש עולה 1800 +מעמ). כנף היתה לי רזרבה אבל בסוף לא השתמשתי .ככה שחסכתי די הרבה. במידה ואזכה במישפט ואקבל את הכסף אכניס את הרכב למקצה שיפורים

2014-09-26 12.09.20.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לצלם את צד ימין על המכסה מהוע עם הכנף?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...