Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המצלה לצמיג 205/55R16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום!

מבקש המלצה לצמיג בטווח מחירים 400-600 ש"ח ליחידה.

הצמיגים בשביל רכב משפחתי מאזדה 3 דור ראשון, מנוע 1.6

הדרישות הם חברה טובה/ דגם מוצלח, בעלי אחיזה טובה ושקטים יחסית.

רצוי שלא יהיו מיוצרים בסין...

אודה להמלצות מאלו שיש להם ניסיון.

פורסם
לחברי הפורום שלום!

מבקש המלצה לצמיג בטווח מחירים 400-600 ש"ח ליחידה.

הצמיגים בשביל רכב משפחתי מאזדה 3 דור ראשון, מנוע 1.6

הדרישות הם חברה טובה/ דגם מוצלח, בעלי אחיזה טובה ושקטים יחסית.

רצוי שלא יהיו מיוצרים בסין...

אודה להמלצות מאלו שיש להם ניסיון.

Continental דגם ContiSportContact או ContiPremiumContact

שניהם מעולים ולא אמורים לעבור את ה- 500 ש"ח לצמיג.

אצלנו מורכבים על רכב כמו שלך שנת 2008 ואנחנו מאוד מרוצים.

פורסם

שלום רב,

באתר טייר קלאב תוכל למצוא את ה-Toyo CF2

המצטיין באורך חיים גבוה, אחיזה מעולה ברטוב ויבש וחסכון בדלק,

בעלות של 407 ש"ח בלבד כולל מע"מ והתקנה.

פורסם

HawHaw

אלה שלך מיוצרים בגרמניה? ראיתי שיש גם תת דגם, למשל בפרמיום יש - ssr, 2, 2 mo ובספורט יש - 2, 2xl מה ההבדלים?

TIRE CLUB

השאלה איפה אתם, כי אני גר בבאר שבע.

פורסם

ההזמנה נעשית או דרך המוקד הטלפוני או דרך האתר והצמיגים נשלחים תוך יום עסקים לפנצ'ריה שאתה בוחר.

יש לנו פנצ'ריות בפריסה ארצית כולל שתיים בבאר שבע.

בנוסף, על כל רכישת זוג צמיגים מקבלים 100 ש"ח מתנה לקנייה בחנויות קבוצת FOX.

פורסם

באתר שלכם דווקא המחיר 460 (קוד המהירות הוא V). מה תאריך היצור שלהם? ובאילו פנצ'ריות בב"ש מדובר? סדר גודל של כמה זמן להמתין?

פורסם

הצמיג שאתה מתכוון אליו הוא לא ה-CF2 אלא ה-TAJ48, גם הוא של Toyo ומגיע כהרכבה מקורית על רכבי מאזדה.

לגבי קוד המהירות, אם שנת היצור של הרכב היא מתחת ל-2008 אתה לא חייב להשאר בקוד V.

אין לנו דרך להתחייב על תאריך היצור של הצמיג מפני שגם ככה לוקח להם כמה חודשים עד שהם מגיעים לארץ,

כנראה שמדובר בצמיגים מהשנה האחרונה המאופסנים בתנאים אופטימליים ולא חשופים לשמש או נזקי מזג אויר.

זמן האספקה הוא יום עסקים אחד, משמע אם תבצע הזמנה היום מחר כבר תוכל לגשת להתקנה.

פורסם

קח מישלין פרמסי 3 , יש לי רביעיה כבר חודש . שקטים ,נוחים , אוחזים מצוין (הופתעתי לטובה). קח אתה לא יכול ליפול. על אקורד 2007 , עונים בצורה מושלמת על כל הדרישות שלך+.

פורסם

לפני כחצי שנה ניקרעו זוג צמיגים בהונדה סיויק 2006 במידה הנ"ל, היו מישלין פרמסי 2 (כנראה בזדון, למישהו הפריע שההונדה מבריקה :evil:)

כשרציתי להחליף את הצמיגים למישלין ביקשו ממני 700 ש"ח לצמיג!.

ניגשתי לפנצ'ריה אחת, קניתי זוג קונטיננטל פרימיום קונטאקט 2 במחיר של 470 ש"ח לצמיג כולל מע"מ ועבודה וכמובן הצמיג מתאריך ייצור מתקדם.

מאוד מרוצה מהם, אחיזה מעולה, שקטים, ולא נופלים מהמישלין שהורכבו לפני כן, להיפך.

פורסם

לפי מה שראיתי בהשוואות מחירים ברשת, מחירם של מישלין פרמסי 3 וקונטיננטל פרמיום קונטאקט 2 כמעט זהה, נע סביב החמש מאות כאשר מישלין זול יותר ב-25 ש"ח.

פורסם

אני לא יודע אם זה משהו שנוגע לכל צמיגי המישלין, אבל כל המישלין שהיו לי עד היום התייבשו מאוד מהר (פחות משנתיים!).

אני החלטתי שיותר אני לא קונה את המותג הזה, יכול להיות שאני טועה, אבל מבחינתי לא חסר מותגים טובים בשוק.

• תוכן חדש...