Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המצלה לצמיג 205/55R16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני לפני כשבוע החלפתי לפרמסי 3 של מישלין. הקודמים היו גודייר.

ללא ספק המישלין פשוט מדהימים.

שקטים ואוחזים בצורה מטורפת.

היום אני מרשה לעצמי על הכביש יותר מאשר עם הקודמים.

בשורה התחתונה קח פרמסי 3 ולא תצטער

פורסם
HawHaw

אלה שלך מיוצרים בגרמניה? ראיתי שיש גם תת דגם, למשל בפרמיום יש - ssr, 2, 2 mo ובספורט יש - 2, 2xl מה ההבדלים?

TIRE CLUB

השאלה איפה אתם, כי אני גר בבאר שבע.

שלנו מיוצרים בגרמניה, שתי הדגמים מעולים וההסבר לתתי דגם הוא:

MO - אלה צמיגים שפותחו במיוחד למרצדס(Mercedes Original) ואין להתייחס לסימן זה.

XL - אלה צמיגים שמיועדים למשקלים כבדים יותר(גם לא מפריע).

SSR - זהו צמיג ה-RUNFLAT של קונטיננטל.

בגדול כל אחד מהם מתאים רק שה-SSR יעלה הרבה יותר מהרגילים.

פורסם
יש למישהו ניסיון עם פירלי P7?

עד כמה שידוע לי ה-P7 האחרונים הגיעו מסין(Made in China),

אני אישית לא הייתי קונה אותם כי למרות שזה מותג בסופו

של יום זה מיוצר בסין - אבל זאת רק הדעה שלי!!!

פורסם

לא הייתי נוגע בפירלי (מניסיון ). ובמיוחד לא הייתי נוגע בצמיגים מסין גם של מותגים מוכרים. אין בכלל מה להשוות את הפירלי למישלין.

פורסם

זה ממש לא קשור. גם למישלין יש מפעלים בכל מיני מקומות בעולם, גם לדאנלופ, מה שחשוב זו האיכות של הצמיג.

לי היו דאנלופ ספורט 2000 שאחד מהם התפוצץ אחרי יומיים במהלך נסיעה, ואף אחד לא טרח לפצות אותי ולקחת אחריות, ככה שגם לחברות הגדולות והמוכרות יש פאדיחות. מישלין אתה משלם בעיקר על השם. מתייבשים נורא מהר, יקרים, ויש צמיגים בשוק באותה הרמה ובמחירים שפויים יותר.

• תוכן חדש...