Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לאחרונה סיאט לאון דור 1,הייה לי ספרי חלב בבית וכרהגלו ניסתי לנקות איתו את הדלתות והפאנל,אך הוא לא מתאים הספרי לא נספג ולא נמרך כנדרש ואין ברק,השאיר לי רק כתמים.מבקש את עזרתכם ואנשים שיש להם לאון ספציפיות שימליצו לי עם איזה ספרי מומלץ להשתמש.אני אוהב שהפאנל והדלתות נקיים ומבריקים.

תודה לעוזרים

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

הספריי לא נועד לניקיון.

לניקיון כדאי להשתמש בAPC בדילול של 1:10 ולנסות לנקות את הפלסטיקה, אם לא עוזר אז לעבור לדילול גבוה יותר כמו 1:6.

לאחר מכן לתת לעסק להתייבש, ואז ליישם את החלב.

אגב, תוכל לציין באיזה חומר אתה משתמש? יש חומרים לא איכותיים שמשאירים מעטה שומני ומגעיל ועושים נזק לפלסטיק, יש כאלו שהם על בסיס מים, איכותיים יותר, יקרים יותר, לא עושים נזק לפלסטיקה ולא משאירים מעטה שומני ומגעיל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא מחפש לנקות,הפלסטיקה אצלי נקייה,כתבתי שאני רוצה שיהיה מבריק

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

לסילק שיין יש אח תאום, שההבדל היחידי בינהם הוא רמת הברק.

שמו g6 hypercoat, מבריק משמעותית.

הסילק שיין כשמו כן הוא, נועד להעניק ברק משי.

פות״ש עושה רושם שהוא מחפש ברק שומני, סטייל סקאיי ודומיו, בכל מקרה לא הסילק שיין ולא ה g6, נועדו לניקוי הפלסטיקה, אלא להגנה וציפוי.

"יאללה בירי".

פורסם

הספרי חלב לא בא בחשבון כי השתמשתי איתו היום והוא השאיר לי סימנים וגם לא נמרח טוב,כנראה הפלסטיק שונה אז אני צריך מישהו שיש לו ללאון ויוכל להגיד לי במה הוא משתמש.

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

זה לא קשור לאיזה רכב יש לך,אין ספרי יעודי לרכב,יש כתמים כי שמת יותר מידי חומר ולא מרחת,את זה אני יודע מנסיון אישי.

קח מטלית מיקרו נקיה ותנקה עם מעט חומר,כמו כן יש חומרים מבריקים ויש פחות,אני משתמש בזה:

http://www.autostore.co.il/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99-Meguiar-s-Supreme.html

נותן ברק טוב,אבל לא מוגזם כמו אחרי ספריי זול ובטח לא שומני.

קח בחשבון שספרי שנותן ברק חזק יחזיר אור שמש מהדשבורד וזה יפריע במהלך הנסיעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לחלקים הפניים ברכב אני משתמש בפלאש דש של חברת קארפלן.

מבוסס על מים (לא שומני), ומרענן את הפלסטיק.

2379873.jpg

אני אישית מאוד אוהב את המוצר הזה.

פורסם

אצלי כמעט כל המשטחים מחוספסים,סקאיי נמרחיותר מדי מוגזם אולי יש עד חומר שמיועד לפאנלים כאלו?

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

• תוכן חדש...