Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס או 206?

Sergey Arenzon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לעשות השוואה של גטס ו206.

התקציב שלי הוא 18 אלף.

איזה מהגדמים יכנסו לי בתקציב?

מי תיהיה אמינה יותר חסכונית וחשוב מאוד זריזה?

באיזה דגמים ונפח מנוע לחפש?

פורסם

שלום,

אין לי מושג לגבי ה- 206 אבל יש לי מושג לגבי הגטס.

בתקציב הזה תוכל לקנות גטס 2007\8, מנוע 1350.

הרכב שותה דלק אבל זריז ומאוד אמין, ותחזוקה זולה.

יש לך עדיפות לאוטומט או ידני?

רועי

פורסם

אין עדיפות לאחד מהם..

אין לי בעיה עם ידני רק שיהיה הרבה יותר קשה למצוא אחת.

לגבי ה 2008 בספק אם אוכל למצוא אחת בתקציב.

יש דגמים חלשים יותר של גטס?

כי אני יודע שיש לה כמה נפחי מנוע מוזרים כמו 1398 וכאלו מה ההבדלים?

איך הרכב לבחור צעיר משוחרר לא מזמן?

כמה דלק היא שורפת?

פורסם

החל מאמצע 2006 אין יותר את מנוע ה 1350 השתיין והעצל ובמקומו הגיע מנוע 1400 (שרשום ברשיונות 1398/1399).

הרכב לא הכי חסכוני בדלק עד אמצע 2006 ולא בטיחותי בגרסת GLF (לא לגעת בגרסה הזו בכלל,הרכב עם כרית אוויר אחת וללא ABS).

אם אתה מתעקש על 2007-8 רק GLI/GLX/FUN

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין קשר לFUN, זה תוספת אבזור של ידית הילוכים, הגה וריפודים בצבע אדום או כחול, זה הגיע גם בגדגם GLF.

מה שצריך זה רמת גימור GLI/GLX/GLS.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אוקיי אז אם אני מרכז את כל מב שנכתב פה עלי לחפש.

גטס מנוע 1.4 Gli glx glsשנת 2006.

האם אחת כזאת תכנס לי בתקציב של 18 אלף או פחות?

סתם שאלה איך היא ביחס לסוזוקי ליאנה 1.4 שנת 2002 בקטע של זריזות והנאת נהיגה?

ועוד שאלה שלא הבנתי גם בשנתונים יותר נמוכים מ 2006 עם מנוע 1.4 אני עדיין יקבל מנוע חזק יותר ופחות בזבזן? או שהשיפור חל רק משנתון 2006?

עריכה אחרונה על ידי Sergey Arenzon
פורסם

ב18 אלף, אץה יכול להרשות לעצמך פגיו 206 בכל התצורות ובכל הגרסאות, ואם יתמזל לך גם שנת 2006.

לגבי חיסכוני: בין הגטס ל206 הפגיו הרבה יותר חסכונית, 1.4 ידני עם מזגן נסיעה רגוע כמעט 1-14. ה1.6 בדגם XS (3 דלתות, כי אין ידני 1.6) ישתה ליטר וחצי עד 2 יותר אבל יש לו סחיבה מאד יפה.

זריז: ה1.4 מול ה1.4 בגטס, לא ממש אהבתי את הגטס במיוחד עם 4 אנשים עולה ים המלח, תאוצה גם לא משהו.

ה206 מרגישה קלילה אך בפועל אני אוהב את ההיגוי שלה פשוט, שתי המכוניות לא שיא הזריזות.

ה1.6 בפגיו מנוע מאד מעניין אך מסורס על ידי מערכת הפליטה והדוושה אלקטרונית ברגע שזה יורד אין השווה בכלל לגטס, הגטס לא ממש מכיר את ה1.6.

אמינות, אני אישית לא ממליץ על גיר אוטומט בפגיו, רק ידני, שלא תדע בעיות, ה1.4 הוא מנוע TU 8 שסתומים וותיק פשוט זול לטיפול אמין. ה1.6 גם זול ואמין מנוע עם פוטנציאל, הגיר הידני מאד חזק. הגטס פשוט לא מכיר בכדי לתת המלצה כלשהי.

שמע לסיכום אני חסיד של פגיו! אם לא מפריע לך רכב 2004 ידני ב3 דלתות, שעדיין נראה רענן, יחסית אמין- יחסית, חיסכוני ביחס לנסיע שלו ולשאר מכוניות עם מנוע 1.6, אז קח 206 XS רמת איבזור הכי גבוע וסאן רוף יפיפה, שמע ההיגוי והיציבות בכביש רמת הפאן מהרכב, אתה תהיה מרוצה ביותר. זו דעתי ביחס לגטס- בטוח ה206.

פורסם

כמה דברים: אני מחזיק בעצמי 206 1.6 ויש לנו במשפחה גטס 2006 עם המנוע החדיש יותר כביכול, בשני הרכבים יוצא לי לנהוג שה206 זה הרכב ליומיום.

מדובר ברכבים שהם שונים בכל כך הרבה פרמטרים, לפי דעתי קשה להשוות, אבל תעשה חיפוש בגוגל ותמצא טונות של מידע על הרכבים שלדעתי יעזרו לך להחליט על מה ללכת.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
רוצה לעשות השוואה של גטס ו206.

התקציב שלי הוא 18 אלף.

איזה מהגדמים יכנסו לי בתקציב?

מי תיהיה אמינה יותר חסכונית וחשוב מאוד זריזה?

באיזה דגמים ונפח מנוע לחפש?

אם כבר גטס אז תיקח את הגאסה היותר חסכונית בדלק

פורסם

בהנחה ומדברים על גרסאות ידניות, ה-206 עדיפה בכל פרצטר למעט אבזור ומרווח. בסעיף של הנאה מנהיגה היא משאירה לגטס אבק. בדגם האוטומטי מומלץ לא לגעת.

פורסם

אמרתי בתקציב שלך נכנס דגם XS 3 דלתות סאן רוף 2004-2005 אולי אם יהיה לך מזל אולי 2006, לא מאמין אבל. לא לגעת בדגמים האוטומטים.

• תוכן חדש...