Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://cars.walla.co.il/?w=/4734/2783431

בקצרה:

הסוחר רכש כלי רכב לאחר תאונה קשה (בכתבה כתוב אובדן להלכה-טוטאלוס, אבל לא ברור לי איך אפשר למכור רכב אחרי טוטאלוס, שרשיונו הורד מהכביש הרי חברת הביטוח מעבירה את הרכב למגרשי פירוק ולא מוכרת אותם לסוחרים שישקמו אותם), העביר אותם לשטחי הרש"פ, הרכבים תוקנו שם, הוחזרו למגרש של הסוחר, ונמכרו לאנשים.

לפעמים הדבר דרש זיוף מסמכים על מנת לנוכיח לחברת הביטוח שהרכב שוקם כהלכה.

בפרשה מעורב גם שמאי, אחד העובדים במגרש, אשתו של בעל המגרש, וכנראה עוד אנשים שטרם נעצרו.

ושיהיה בהצלחה לכולנו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

אני לא אומר שהוא לא אשם, אני פשוט לא מאמין למשטרה בכלל וללהב 443 בפרט, אחרי פרשת פינטו ועוד שלל פרשות שהשם של היחידה הזאת איכשהו משורבב לתוכם, אני אומר שאחד-לאחד, אני אאמין לסוחר הרכב ולא לחוקר מלהב 443, לפחות את האינטרס של סוחר הרכב אני מכיר, לך תדע מי שילם לחוקר.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

להרגשתי, אך טיפה בים. ובכל זאת, צעד מבורך (ככל שאכן יוכחו הטענות).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני מניח שהוא לא היחידי שעושה קומבינות כאלה ואחרות, אני בטוח שהסוחר שקנה ממני בזמנו את הפג'ו 206 הבעייתית עשה את אותו הדבר כי אחרת למכור אותה היה בלתי אפשרי.

חבל שבארץ סוחר רכבים נתפס כאדם נוכל וגנב...והכל בכלל חבורה כזאת של גנבים ונוכלים.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

מה שנקרא מרמה בחסות החוק. וואלה כנראה התבלבלו במינוח, אבל אבדן להלכה זה לא טוטאל לוס, אלא מצב ביניים שכן מאפשר שיקום של הרכב תחת תנאים מוגדרים מראש ומכירות מחדש. לטוטאל לוס קוראים "אבדן מוחלט" או "אבדן גמור" (לא זוכר בדיוק איזה מהם). אני זוכר שלפני כמה שנים הבעייתיות של הנושא עלתה לדיון איפשהו ורצו לבטל את הרישום הזה, אני לא יודע מה קרה עם בסופו של דבר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני לא אומר שהוא לא אשם, אני פשוט לא מאמין למשטרה בכלל וללהב 443 בפרט, אחרי פרשת פינטו ועוד שלל פרשות שהשם של היחידה הזאת איכשהו משורבב לתוכם, אני אומר שאחד-לאחד, אני אאמין לסוחר הרכב ולא לחוקר מלהב 443, לפחות את האינטרס של סוחר הרכב אני מכיר, לך תדע מי שילם לחוקר.

מי שמתעסק עם הדברים הללו הם אנשי יחידת אתג"ר ולמרות שהם שייכים ללהב 443 99% מהעבודה שלהם זה רכבים גנובים וחולערות כמו הסוחר הנ"ל.

סתם שתדע שלא כדאי להכליל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אני מניח שהוא לא היחידי שעושה קומבינות כאלה ואחרות

הוא במקרה נתפס, אז עשו ממנו שעיר לעזאזל. לא סתם לסוחרי מכוניות יד שניה יצא שם רע בכל העולם - אי אפשר איתם, ואי אפשר בלעדיהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא יודע על סמך מה הוא אומר את זה אבל הוא ממש טועה.

זה שהוא עובד בלהב 433 הכול טוב ויפה, השאלה אם הוא היה איתם בפעילות ובכלל יודע מה הם עושים( סביר להניח שאין לו מושג)

רק היום פורסם תפיסה של אתגר של חוליה של גנבי רכב שעבדו בחברות ליסינג.

בנוסף אל תשכח שיחידת אתג"ר היא יחידה קטנה מאוד שמתעסקת במקרי גניבות בכל הארץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...