Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתת הסבר "מפורט" להפליא, בכל אופן.

אתה יכול להסביר לנו, איזו חשיבות יש לכל הנושאים שנתת דגש אליהם, כשהרמקול נמצא מאחורה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני התרשמתי מאוד לטובה מהדברים שADVANT כתב.

הדברים שהוא כתב הם כמובן בגישת SQ. הגישה טוענת שאם שמים רמקולים אחוריים אז זה רק בשביל שידמו החזר מקיר אחורי כמו למשל בהופעה חיה, כפי שהוא אמר בשביל REAR FILL.

החזרים כאלו לא כוללים תדרים גבוהים שכן התדרים הללו הם בעלי אורכי גל קצרים וכמו כן הם לא חוזרים בסטריאו אלא במונו (דבר שהוא לא ציין - יש לחבר את האחוריים במונו בגישה זו). הסיבה שהם לא צריכים להפיק תדרים נמוכים היא מכיוון שהם "יקלקלו" את הניסיון שלנו לגרום לבאס להישמע מקדימה (ע"י מידבאס טוב מקדימה שחתוך נמוך).

שי, אם אתה לא יודע אז עדיף שתשתוק מאשר שתבטל דברים של מישהו אחר. אתה רחוק מלהיות איזה שהיא אוטוריטה.

פורסם
advant, לא עזרת לאף אחד בשום דבר, כל הדברים שכתבת או שנבעו מבולבול, או מדיעה אישית שלך.

או משהו שקראת באיזה ספר.

אין זה שאומר שזה מה שאנשים צריכים לעשות, ואין זה אומר שזה מה שאנשים רוצים לעשות.

וחס וחלילה שאין זה אומר שזה יגרום להם לאיזה "אכזבה" באיכות.

לגבי מתן, מי סיפר לך שקומפוננט במחיר של רמקול אובלי, הוא אכן נחות ממנו באיכות הצליל ?

מהעדפה אישית שלי, כימעט כל אובלי נשמע טוב יותר מהמילניום 6" ..

איל או שיש לך בעיה בהבנת הנקרא, או שיש לך בעיה אחרת שאינה ידועה לי ..

תקרא את הדברים הנאמרים לפי שאתה נותן תגובות "מעמיקות" כמו שלך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אתה כתבת שהדברים שADVANT כתב נבעו מבלבול (כתבת בולבול אבל אני מעריך שזו טעות ;) ) או מדיעה אישית שלו, בעצם ביטלת את דבריו. גם אם ADVANT רצה לכתוב את הדברים כהערת ביניים, זו זכותו כל עוד יש בהם מידע ממשי ואכן יש בהם.

אם לא התכוונת לבטל את דבריו אלא רק לציין שהדברים לא יועילו לשואל השאלה (למרות שלדעתי ולדעת ADVANT הם כן יכולים להועיל ולהעשיר) יכולת לנסח זאת בצורה טובה ועדינה בהרבה (כזו שגם אנשים כמוני, שאולי יש להם בעיית הבנת הנקרא או בעיה אחרת שאינה ידועה לך, יבינו).

נ.ב.

אם אתה חושב שהתשובות שלי מעמיקות במרכאות, אתה מוזמן לחפש לך פורום אחר שבו התשובות אכן יהיו מעמיקות לטעמך.

פורסם

אכן שללתי את דבריו, לא מכיוון שאינם נכונים, אלה מכיוון שאינם מועילים לפותח התדר.

כבר הסברתי בתחילת התדר שהאפליקציה נובעת מהעדפה אישית, ופרטית.

והעובדה שכתוב משהו אחר, באיזו כתבה, או באיזה ספר אחר, אין זה אומר שכל המשתמשים אכן נוהגים כך, או אכן מעוניין בכך.

ולכן, כל המידע החשוב הזה, לא מועיל. במיוחד שמכיוון שמספר האנשים שאכן נוהג כך, מצומצם מאוד.

ויכול רק לגרום לבילבול, לרוב האנשים, שאכן "לא ניכנסים לפרטים הקטנים"

הן בגלל שאינם מודעים לכך, והן בגלל שאינם מעוניינים בכך..

לגבי תוכן התגובות שלך, לא הגבתי על מידת "עמיקותן", אלה למידת תכליתן ..

אז תודה בכל אופן על ההמלצה להשתכן בפורום אחר .. :)..

כניראה שאחרי הכל, אצטרך להתרגל לעובדה שיש אנשים שצריך לעשות להם אוירון ..

;)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא הייתה לך עילה לשלול את דבריו, לא אתה צריך לקבוע בכל ת'רד מה מועיל ומה לא. מצחיק אותי שדווקא אתה שגרמת כאן לשרשורים מפלצתיים, מדבר על תכלית.

אני שמח לראות שלפחות אתה זוכר את האוירון ;)

כתבתי לך ה"פ, נמשיך שם.

פורסם

בתור בעל רמקולים אחוריים 6X9 (פיוניר 240W) אני ממליץ על 6X9 בחום...

מקדימה יש לי רמקולי 6.5 או 5.25 אני לא בטוח (כמעט בטוח ש6.5) של אודיובנק והם בסדר אבל החיסרון הוא בבאסים.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לדעתי השאלה עם לשים רמקולים מאחור או לא, צריכה להשאל אחרי ששואלים איזה סוג מוזיקה שומעים.

אם שומעים למשל מוזיקה קלאסית או שקטה אלה לרוב אנשים שרוצים שזה ישמע כמו בתאטרון או קונצרט. ששם יש רק החזרים כמו שאייל אמר ואפשר להסתפק בחיבור מונו ובהגברה חלשה לאחוריים. אם שומעים מוזיקה אלקטורנית או שחורה לרוב רוצים שזה ישמע כמו במועדון. תחושה של סאונד שמקיף אותך מכל כיוון בעוצמה גבוהה.

פורסם
לדעתי השאלה עם לשים רמקולים מאחור או לא, צריכה להשאל אחרי ששואלים איזה סוג מוזיקה שומעים.

אם שומעים למשל מוזיקה קלאסית או שקטה אלה לרוב אנשים שרוצים שזה ישמע כמו בתאטרון או קונצרט. ששם יש רק החזרים כמו שאייל אמר ואפשר להסתפק בחיבור מונו ובהגברה חלשה לאחוריים. אם שומעים מוזיקה אלקטורנית או שחורה לרוב רוצים שזה ישמע כמו במועדון. תחושה של סאונד שמקיף אותך מכל כיוון בעוצמה גבוהה.

אז ב-2 הדוגמאות שנתת אתה אומר שצריך רמקולים אחוריים. :-D

פורסם

לדעתי הנושא הזה מיותר במקרה הנל, משום שהבחור הסביר את עצמו בצורה ברורה..

"או קומפוננט, או אובלי"

הוא כלל לא שאל אם להשים מאחורה או לא ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
לדעתי הנושא הזה מיותר במקרה הנל, משום שהבחור הסביר את עצמו בצורה ברורה..

"או קומפוננט, או אובלי"

הוא כלל לא שאל אם להשים מאחורה או לא ..

אז למה להסתבך? שישים קומפוננט אובלי:-)
פורסם
אז למה להסתבך? שישים קומפוננט אובלי:-)

אני לא יודע מה עם שאר חברי הפורום, אך זה משהו שאני הגעתי איתו להסכמה מלאה !

:)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...