Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום רכשתי E-CLASS (שנת 2002 W210) ישנה וחטובה, ועכשיו החלק המאתגר של ביצוע תיקונים קוסמטיים לחלקים שנשחקו עם השנים.

יש ברכב המון דברים קטנים שאני רוצה להחליף , ידיות למיניהן, קליפסים חסרים וכו' - אך אבוי ,כאן בדיוק הבעיה! כיצד

אוכל לדעת מהם המק"טים הרלוונטים? האם יש איזשהו ספר/PDF/תוכנה שתוכל לעזור לי לאתר את החלקים הנחוצים?

שאלה נוספת - ברכב יש תקלה בסנסור של מושב הנוסע שאמור למעשה לבדוק האם מישהו יושב עליו - ובשעת תאונה

לפתוח את כרית האוויר. כרגע המצב הוא שכרית האוויר לא תיפתח כלל וכלל - ראיתי ב-EBAY במחירים סבירים חיישן

שאמור לדמות ישיבת אדם ובעצם לפתוח את כרית האוויר הנ"ל בכל מצב של תאונה, גם אם לא יושב שם איש - על פניו

נשמע מעולה, בטח שעדיף שתפתח "לחינם" מאשר הסיכוי הקטן של תאונה ללא כרית אוויר תקינה.. השאלה היא עד כמה

כדאי לסמוך על פתרון כזה? נשמע לי קצת כמו משחק מפחיד במכניקה אלקטרונית עדינה. אגב, המוצר מאוד פופלרי ב-EBAY

ונמכר במחירים דומים אצל המון חנויות שונות...

תודה!

Lexus CT200H

• תוכן חדש...