Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע TSI 1.2 - תקציב 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני יודע שחרשו פה על הנושא יותר מידיי..

יצא לי לקרוא לא מעט על הנושא בפורום אבל חשוב לי לשמוע את חוות דעתכם העדכנית נכון להיום.

לפני שאני רוכש את הרכב נורא חשוב לי לדעת האם יהיה נכון לקנות מנוע TSI 1.2 שנתון 2010-2011 או שאני עושה כאן טעות גורלית שאני עלול להתחרט עליה ?

מחיפוש בפורום הגעתי למסקנה שצריכת הדלק של מנוע זה היא סבירה - זה נתון שפחות מטריד אותי כי אני לא הולך לקרוע את האוטו ולנסוע בו הרבה. (90% עירוני).

מה שיותר מטריד אותי היא עלות הטיפולים לעיתים קרובות או תקלות בגיר למינהן הדורשות את החלפתו ? דבר שלא יהיה זול בכלל.

כרגע אין דגם ספיצפי אבל זה יהיה אחד מבין השלושה - פולו,איביזה,פאביה

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי kfirg
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קח בחשבון שהאחריות על הגיר הזה לקראת הסוף משנים הללו,אישית הייתי מעדיף גיר אמין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

איביזה חדשה נמכרת ב80K, או לפחות היה פרסום על איביזה 1.2TSI+DSG חדשה ב80 לא דמיינתי.

אז למה לקנות שנת 2010-2011 ב60K?

מספיק תקלה אחת מחוץ לאחריות בגיר וכל החסכון שלך שווה 0.

המחירון של 2010-2011 היה צריך לחטוף סטירה רצינית לאחר פרסום המבצע הזה. 60K הוא ממש לא מחיר ריאלי, יותר קרוב ל40K.

עריכה- יש מבצע כזה בבקשה:

http://www.seat.co.il/wp-content/uploads/2014/07/AM5-Yediot-310714.pdf

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אכן השאלה הראשונית צריכה להיות "איזו מכונית אתה רוצה?"

מה הצרכים... נוחה לך או לא נוחה לך... Tsi זה רק מנוע...

Alfa 159 TBi

פורסם
איביזה חדשה נמכרת ב80K, או לפחות היה פרסום על איביזה 1.2TSI+DSG חדשה ב80 לא דמיינתי.

אז למה לקנות שנת 2010-2011 ב60K?

מספיק תקלה אחת מחוץ לאחריות בגיר וכל החסכון שלך שווה 0.

המחירון של 2010-2011 היה צריך לחטוף סטירה רצינית לאחר פרסום המבצע הזה. 60K הוא ממש לא מחיר ריאלי, יותר קרוב ל40K.

עריכה- יש מבצע כזה בבקשה:

http://www.seat.co.il/wp-content/uploads/2014/07/AM5-Yediot-310714.pdf

לצערי המחירון לא קיבל שום סטירה.... לוי יצחק כניראה מנותק מהמציאות, המחירון לא זז.

פורסם

אז מה אם לוי יצחק לא שינה את המחירון.

איזה אדם בר דעת יקנה רכב שנת 2011 ב60K(מי בכלל משלם מחירון בימינו?) כשהוא יכול לקנות חדש 2014(עוד רגע 2015) ב80K עם אחריות, ועוד עם מנוע וגיר כל כך מפורסמים?

תן לידיעה על המבצע לחלחל קצת לשוק ותראה איך המוכרים שפירסמו ב60K נתקעים עם הרכבים שלהם, ולאט לאט יורדים ל40K(שזה לא רחוק מהמחיר שהרכב הזה נמכר עכשיו במחירון הנוכחי שלו).

חוץ מזה שאתה רק מחזק את הטענה שלי. אתם לא מוכנים למכור ב40K? אתם מוכנים רק ב60K? זזתי לקנות חדש ב80K חפשו את החברים שלכם.

פורסם
אז מה אם לוי יצחק לא שינה את המחירון.

איזה אדם בר דעת יקנה רכב שנת 2011 ב60K(מי בכלל משלם מחירון בימינו?) כשהוא יכול לקנות חדש 2014(עוד רגע 2015) ב80K עם אחריות, ועוד עם מנוע וגיר כל כך מפורסמים?

תן לידיעה על המבצע לחלחל קצת לשוק ותראה איך המוכרים שפירסמו ב60K נתקעים עם הרכבים שלהם, ולאט לאט יורדים ל40K(שזה לא רחוק מהמחיר שהרכב הזה נמכר עכשיו במחירון הנוכחי שלו).

חוץ מזה שאתה רק מחזק את הטענה שלי. אתם לא מוכנים למכור ב40K? אתם מוכנים רק ב60K? זזתי לקנות חדש ב80K חפשו את החברים שלכם.

כן אבל הם אומרים לך שזה לא אותו דגם. אני מחפש את גירסאת הספורט 3 דלתות של האיביזה, ואנשים לא ממש מתחשבים במבצע החדש, אומרים שזה לא אותו דגם. מה ניראה לך מחיר ריאלי ל 2011 בגירסא הרגילה ובגירסאת הספורט?

פורסם (נערך)

מה נראה לי מחיר ריאלי? אני לא הייתי רוכש את הרכב הנ"ל ביותר מ45K ולא משנה מה מצבו, וגם זה רק אם אני מקבל אחריות על הגיר+מנוע לשנתיים לפחות. האמת שלא הייתי רוכש את הרכב הנ"ל בכלל כי אני עדיין מפחד מהשילוב מנוע+גיר הזה. אני יכול להבין אדם שרוכש את הרכב הזה כי מבחינת ביצועים נטו זה אחלה שילוב.

בכל מקרה מה שאני לא מצליח להבין זה איך מה שאני מוכן לשלם קשור לעניין? אתה מוכן לשלם עבורו 60K (כי יש לו 2 דלתות פחות)אז זו בעיה שלך. האנשים האלה חיים בסרט, ואתה מספק להם את התסריט.

אף רכב היום, ובטח לא סיאט שהמחירון והשוק שלהם תמיד חלש לא נמכר במחיר מחירון. בטח לא סיאט 1.2TSI שעלו ממנה כמו זבל על הכביש וכרגע קרעו את המחיר שלה ב25K כחדשה, ויש לה מוניטין אמינות בתחתית.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם
מה נראה לי מחיר ריאלי? אני לא הייתי רוכש את הרכב הנ"ל ביותר מ45K ולא משנה מה מצבו, וגם זה רק אם אני מקבל אחריות על הגיר+מנוע לשנתיים לפחות. האמת שלא הייתי רוכש את הרכב הנ"ל בכלל כי אני עדיין מפחד מהשילוב מנוע+גיר הזה. אני יכול להבין אדם שרוכש את הרכב הזה כי מבחינת ביצועים נטו זה אחלה שילוב.

בכל מקרה מה שאני לא מצליח להבין זה איך מה שאני מוכן לשלם קשור לעניין? אתה מוכן לשלם עבורו 60K (כי יש לו 2 דלתות פחות)אז זו בעיה שלך. האנשים האלה חיים בסרט, ואתה מספק להם את התסריט.

אף רכב היום, ובטח לא סיאט שהמחירון והשוק שלהם תמיד חלש לא נמכר במחיר מחירון. בטח לא סיאט 1.2TSI שעלו ממנה כמו זבל על הכביש וכרגע קרעו את המחיר שלה ב25K כחדשה, ויש לה מוניטין אמינות בתחתית.

עדיין יש לרכב הזה יתרונות רבים כמו ביצועים טובים, צריכת דלק טובה, נראה טוב, אנשים משלמים הון על גולף ופולו שהם עם אותו שילוב של מנוע וגיר.... אנשים מבקשים גם על הדגם הפשוט באזור ה 55K, מאמין שיירדו ל 50K, אולי, במקרה הטוב, לדעתי שווה 10K תוספת לגירסאת הספורט. כדי שגירסת הספורט תרד לאזור ה 50K (לדעתי מחיר ריאלי) צריך שהדגם הפשוט אכן יירד לאזור ה 40K, אבל אני לא רואה את זה קורה.

פורסם

קודם כל אין שום צורך לצטט הודעה שנכתבה ממש לפניך.

תן להם להתייבש. תן למבצע קצת לחלחל לשוק. עוד מעט יש יום מכירות בצ'מפיון, וכל מי שמתעניין באיביזה ישמע על זה וישמע על המבצע.

ברגע שהמבצע יחלחל לשוק המוכרים יחטפו סטירה רצינית.

דבר שני יופי שהם מבקשים. השאלה אם הם מוכרים? השוק עכשיו הוא שוק של קונים המחירון הוא רק נקודת פתיחה גבוהה למשא ומתן. בפועל העסקאות נסגרות הרבה מתחת.

יפה אמרת לדעתך שווה לשלם את הכסף הזה בשביל תוספות של גרסת הספורט. לדעתי לא, לדעתי אם יש לך 60K כבר עדיף לקנות איביזה חדשה עם 5 דלתות ואבזור לא רע בכלל.

אם זו דעתך, ואתה מוכן לשלם לבריאות תתחדש כנראה שהמחירון בהחלט משקף את השוק(והוא לא!).

היתרונות של הרכב הזה(ביצועים) בעיני נבלעים לחלוטין כשמסתכלים על מדד האמינות שלו, ועל עלויות התיקון של תקלות נפוצות בדגם הזה.

כל שאר היתרונות שציינת ניתן למצוא ברכבים אחרים כמו פונטו איבו, פורד פיאסטה, וכו'

פורסם

DSG גיר מזעזע עושה התקף לב.

צודק לגבי הפיאסטה שכחתי שאתה מדבר על אוטומטית.

בסופו של דבר ההחלטה שלך. אני הבעתי רק את דעתי ואולי אני טועה לך תידע.

קנה תהנה ותתחדש.

• תוכן חדש...