Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוד לבוש באירועים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת בדיוק הבעיה. האם זה בסדר שאני שולף פולדר מפלסטיק עם מסמכים? או שזה צריך להיות תיק מסמכים מעור ברידג'?

האם זה משנה שאני שולף אותו מתיק עור ממותג איטלקי מהודר? או תיק גב של סויס גיר גם לא נורא?

האם זה משנה שהמסמכים מודפסים על נייר כרומו 100 גרם? או נייר ב10 שקל מאופיס דיפו גם בסדר?

האם זה משנה שהם חתומים בעט ציפורן ממהדורה מוגבלת? או פיילוט של יצחק רבין גם לא נורא?

איפה עובר הגבול?

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה וזוגתך מתכוננים לצאת בערב, היא מביאה הופעה, חבל על הזמן, אז אתה אומר לה, "וואייי, איזה יפה את" או "על מי את מנסה לעבוד?"?

תרשה לי לסטות קצת מהנקודה שלך, אבל הופעת בת הזוג זה גם נושא חשוב.

אם היא מתלבשת בצורה יפה ומכובדת (שמלת ערב, נעלי עקב גבוהות וכו') והוא מגיע עם ג'ינס, חולצת T ונעלי סניקרס זה פשוט נראה רע. קודם כל לא מכבד את בת הזוג ואחרי זה את בעלי השמחה.

באופן כללי, המודעות בארץ לנושא הלבוש המחוייט די צולעת. יצא לי לעבוד ברשת ביגדי גברים אירופאית ונדהמתי שאני צריכה להסביר לגבר מבוגר שחולצה מכופתרת אלגנטית צריכה להכנס לתוך המכנסיים, במיוחד אם מדובר במכנסיים מחוייטים. כמובן שחובת הנוכחות של החגורה בצבע תואם עם הנעליים זה היה השלב הבא.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
...שחולצה מכופתרת אלגנטית צריכה להכנס לתוך המכנסיים, במיוחד אם מדובר במכנסיים מחוייטים. כמובן שחובת הנוכחות של החגורה בצבע תואם עם הנעליים זה היה השלב הבא.

שיט! פעמיים. למה רק עכשיו את נזכרת לומר את זה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תרשה לי לסטות קצת מהנקודה שלך, אבל הופעת בת הזוג זה גם נושא חשוב.

אם היא מתלבשת בצורה יפה ומכובדת (שמלת ערב, נעלי עקב גבוהות וכו') והוא מגיע עם ג'ינס, חולצת T ונעלי סניקרס זה פשוט נראה רע. קודם כל לא מכבד את בת הזוג ואחרי זה את בעלי השמחה.

בטח שמכבד אותה, הוא מתלבש ככה בכוונה כדי שכולם ישימו לב אליה ולא אליו.

ואז במקום ללחוץ לאנשים ידיים, לדבר עם כל מיני קרובי משפחה על נושאים משעממים ולהתנשק עם סבתות של הדודות, הבחורה הולכת לעשות את כל העניינים החברתיים המפגרים האלה והבחור הולך למזנון לרדת על איזה קבב טלה בטחינה וסיגרים ממולאים בשר.

עוד יתרון - אם החולצה מתלכלכת מהרוטב זה לא נורא, הרי אלה סתם בגדים מהשוק ב50 ש"ח לזוג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זאת בדיוק הבעיה. האם זה בסדר שאני שולף פולדר מפלסטיק עם מסמכים? או שזה צריך להיות תיק מסמכים מעור ברידג'?

האם זה משנה שאני שולף אותו מתיק עור ממותג איטלקי מהודר? או תיק גב של סויס גיר גם לא נורא?

האם זה משנה שהמסמכים מודפסים על נייר כרומו 100 גרם? או נייר ב10 שקל מאופיס דיפו גם בסדר?

האם זה משנה שהם חתומים בעט ציפורן ממהדורה מוגבלת? או פיילוט של יצחק רבין גם לא נורא?

איפה עובר הגבול?

נאה דרשת, קנה מידה הוא עניין המשתנה ממקום למקום ומזמן לזמן, נדרשת יכולת התאמה והסתגלות מסוימת.

לכן אין תשובה חד משמעית לשאלותיך. אבל פה ושם יש גם קנה מידה אחר:

למשל, אם אתייחס לדבריך: נייר בעשר שקל הוא פחות טוב מנייר בעשרה שקלים ולא משנה מה אומרת האקדמיה להסתגלות. עט פיילוט של רבין טוב בהרבה מעט ציפורן במהדורה מוגבלת של אולמרט ולא בגלל דעה פוליטית. כ"כ במקרים מסוימים- הידור יתר מתאים למצבים מסוימים בדיוק כמו רישול יתר.

פורסם

אני אוהב גם להתלבש יפה. אבל זה פשוט לא פרקטי בארץ.

עניבות מקושרות מייד לסוכני מכירות סוג ז'.

חליפות לעורכי דין.

בד"כ, במרבית המקומות, חולצה מכופתרת ומכנס בד ארוך עם נעלי עור נחשב ללבוש די אלגנטי.

ג'ינס ופולו תופס ב-90% מהמקרים.

פורסם

ומי לעזאזל אומר "צבע לילך"? מה נסגר?

אלעד.

זה מה שאנחנו גם שואלים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני דוגל בשמירה על קוד לבוש המתאים למקום העבודה, אבל אחד הדברים שהיו מגוחכים בעיני היו חברות בארצות הברית בהם הקפידו על business casual במשך השבוע אבל ביום שישי היה dress down day ופתאום כולם באו לעבודה עם מכנסי משבצות, חוצות טי מקושקשות, סניקרס ללא גרביים וסוגים שונים ומשונים של כובעים - כביכול גם זה הפך להיות סוג של קוד לבוש.

פורסם

ומי לעזאזל אומר "צבע לילך"? מה נסגר?

הסיבה היחידה שאני פה בשרשור הזה, כי מהרגע שקראתי את ההודעה הראשונה של אלעד, אני רוצה להגיד משהו על זה, בלי להעליב, את אלעד באופן אישי או קהילה שלמה :sissies:

פורסם
אשכרה יש רגשון של "הומאים".

הייתי צריך להסתכל ברשימת הרגשונים כדי להבין את כוונת המשורר (כנראה שאני זקן מדיי).

שמת לב שעשו אותו בצבע לילך ?

פורסם

אין שום הבדל בין ללכת עם חולצת לילך לבין להגיד "רגשון"!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עם כל הכבוד לכסף של הילד מפייסבוק אם הייתי צריך לצאת למיזם משותף הייתי מחפש מישהו אחר.

עם כל הכבוד ליכולות הכספיות אני הייתי מחפש מישהו יציב ומאוזן ומי שבא בצורה כזו מצהיר שהוא עדיין ילד כאפות רק שהיום הוא מספיק מפורסם כדי שלא ירביצו לו בהפסקה.

תרשה לי לתת לך heads up, אם הוא ילחץ עליך להיכנס איתו למיזם או שותפות עסקית, תתרחק מהליצן עם הקרוקס :

sergeybrin_narrowweb__300x562,0.jpgsergey-brin.jpg

ואם אתה נשאר בביצה המקומית, תתרחק מהטמבל עם הכובע שלא יורד מהראש :

מולי אדן.jpg

• תוכן חדש...