Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

בדקתי רכב חדש (מאזדה 2) עבור דודה שלי. מדובר ברכב משומש בן שנתיים מחבר קרוב.

הרכב שמור ומטופל ומצבו נפלא, קילומטראז' טיפה גבוה אבל פרט לכך באמת "בובה" של אוטו.

מבחינה מכנית הכל מעולה - לקחתי למוסך מורשה של מאזדה (שהוא גם חבר של המשפחה) והרכב עבר בהצלחה

את הבדיקה, לרבות בדיקת מחשב. בבדיקת פחחות קצרה (יש לציין כי ביקשתי מפחח להעיף מבט ולא באמת השקעתי

כסף בבדיקה מאחר ואני מכיר את הרכב היטב, גם את התאונה המדוברת) ציין הפחח תיקון תאונה בטמבון אחורי.

הסיפור הוא שלפני מספר חודשים נהגת נכנסה ברכב בעת שזה עצר במעבר חציה. הנזק החיצוני היה יחסית שולי,

אך תוקן במסגרת הביטוח של הנהגת הפוגעת. התיקון שבוצע הוא החלפת טמבון + החלפת קורת המתכת שמתחברת

לשלדת המרכב (מתנצל, לא זוכר את השם המדויק של החלק הנ"ל). בעת הסרת שטיח הבגאז' ניתן לראות את שאריות

השפכטל (ממש בקטנה) וקצת זפת.

המשמעות המקצועית היא קצה שלדה. אך הפחח אמר שזה רק נשמע מפחיד ותאונות כאלו מאוד פופלריות בישראל מוכת

תאונות הפגושים.

ברשותי הערכת שמאי שבוצעה לאחר התאונה שמדברת על ירידת ערך של כ-2% (או קצת פחות).

יש לציין שאת הרכב הדודה קונה לטווח של שנים רבות (הרכב הנוכחי שלה אצלה כבר 15 שנה!!),

מחיר הקנייה של הרכב הוא כ-25 אחוז מתחת למחיר המחירון - מה דעתכם על המחיר? לכאורה זה נשמע

ירידה דרסטית מהמחירון, אבל בפועל השוק היום גם ככה מתנהל מתחת למחירון.

השאלה למעשה מתחלקת ל-2:

1. האם מישהו יודע סביב כמה נסחרות היום מאזדה 2 שמורות בשוק (או בקיצור, מה ההנחה בחברות הליסינג

על רכבים בני שנתיים)

2. האם יש סיבה כלשהי שלא לקנות את הרכב הנ"ל?

תודה!

Lexus CT200H

פורסם

בוקר טוב,

למונח שאתה לא יודע את שמו קוראים בשפת המקצוע "פנימי למגן".

לעניין קצה השלדה,

כפי שאתה בטח מבין,עניין הקצה שלדה הוא סך הכל ירידת ערך במחיר,

אין שום משמעות לנזק הנ"ל,בודאי שלא בטיחותית.

אני סבור ובטוח שאם לא היו מערבים את הביטוח בתאונה,זה היה נגמר בשיפוץ מגן בלבד.

לעניין המחיר,

המחיר קצת גבוה יחסית,אני לא יודע בדיוק כמה מופיע הספידומטר ברכב,.

בחברות ליסינג תוכל למצוא את הרכבים הללו לאחר השבחה לפני מסירת הרכב+אחריות של שנתיים(יש גם ללא תאונות עם ק"מ נמוך).

בערך בין 20-25 אחוז פחות ממחיר המחירון.

ממליץ לך לבדוק שם.

-----------------------------------

Audi A8 6.0L W12 '08

• תוכן חדש...