Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה מוזרה במונו JL Audio 500/1v2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מגבר מחבר הפורום פה, יותר נכון עשינו החלפה, חיברתי אותו לפני כמה ימים ולא הבנתי מה זה הבעיה המוזרה הזאת, (צירפתי סרטון)

כאשר אני מכבה את הרכב יש בום נוראי מהסאב, עכשיו השאלה שלי מה זה יכול להיות כי במונו הקודם שלי זה לא היה.

index=1

מה אפשר לעשות?

תודה לעוזרים!

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

עכשיו, זה ממש בסוף הסרטון כזה

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

אוקיי, אני אבדוק את כל הדברים שנאמרו שם.

יש לי עוד משהו מוזר, בווליום נמוך המגבר נכבה, למה זה ככה?

תודה רבה

פורסם

לא, למה מנחת יכול לגרום לבעיה הזאת?

פורסם

מה שבני מנסה להבין זה שני דברים:

1. אם רעש הdc נגרם כתוצאה מכיבוי המגבר או בגלל הhu והמגבר הזה מעביר את הרעש.

2. אם כיבוי המגבר נגרם כאשר הוא לא מזהה סיגנל.

בשני המקרים אם זה קורה כאשר המגבר מנותק מהrca אז יש כנראה בעיה במגבר

אלא אם כן אין בו מנגנון כיבוי שקט.

בדיקה נוספת היא לחבר למגבר מקור ניגון אחר כמו אייפון למשל עם כבל pl to rca ולראות עם התופעות עדיין ממשיכות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבנתי, אני אנסה לעשות את זה, ומה הסיבה שבווליום נמוך המגבר מכובה, יש שם תיקתק של ״low/high volt" זה קשור?

פורסם

לא מגבר לא אמור להתכבות ולא משנה באיזה ווליום אתה שומע , זה תולי ברימוט שלך , בגדול זה תלוי איך הוא חובר , אבל הרוב המקרים זה או שהמגבר עובד כל עוד יחידת הראש עובדת , או שהוא עובד כל עוד מוזיקה מתנגנת (גם עם היא על 0 ווליום לצורך העניין).

2017 Type R

פורסם

איזה הזוי זה , אני אבדוק כל מיני דברים כדי לראות , יש אולי מדריך כל כל כיוון במגבר הזה, יש לו כל מיני שטויות שלא הבנתי כמו ״Q״ ודברים כאלה

פורסם

תודה רבה אלופים!.. מודה לכם מאוד, זה יהיה בסדר לשלוח לך הודעה פרטית?

פורסם
הבנתי, אני אנסה לעשות את זה, ומה הסיבה שבווליום נמוך המגבר מכובה, יש שם תיקתק של ״low/high volt" זה קשור?

ה high/low זה כביכול מנחת פנימי ככה שהמגבר יוכל להתממשק עם מערכת מקורית ללא מנחת.

על אף שזה מפתה כיוון שבאופציה high יש כביכול עוצמה גבוהה יותר, אצלך חייב להיות על low.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...