Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפיאס בחינם לניווט באירופה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

שבוע הבא אני טס לפראג, והייתי רוצה לדעת אם קיימת איזה אפליקצייה חינמית לטלפון שאפשר להוריד ולהשתמש בחו"ל לצורך ניווט?

ללא חבילת אינטנרט כמובן.

תודה.

פורסם

רצוי שתציין לאיזה מכשיר. לאנדרואיד נסה את OsmAnd. האפליקציה מורידה מראש מפה מ-OpenStreetMap ויש לה אלגוריתם ניווט אופליין. היא קצת מגושמת יחסית לתוכנות מסחריות אבל ניסיתי אותה קצת בגאורגיה והיא עבדה לא רע.

פורסם

אתה תהיה רק בפראג? בפראג עצמה אין טעם להסתובב עם רכב, בכלל, הכל ממש במרחק הליכה, ומה שלא במרחק הליכה נמצא במרחק רכבת תחתית או אוטובוסים דיי יעילים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

SYGIC בהחלט לא רע - היתה לי גרסא פרוצה שלו כשהיה לי CARPC ברכב - הבעיה היחידה איתו זה שהמפה נוהלה ע"י מוח מקביל לכפכף ים שנטרפה ע"י מדונה - אבל ההוראות של הדיבור היו מדוייקות.

אני זוכר שפעם אחת נסעתי צפונה והגעתי לצומת שבה יש או ימינה לכוון ראש פינה קריית שמונה או שמאלה לכוון צפת כרמיאל והמפה הראתה לי לנסוע ישר לתוך הקיר :-D

בהתחשב בכך שמדובר בלהרוג פולני - אולי המפה לא כל כך מפגרת?

ובאמת - מה הטעם לשכור רכב בתוך פראג?!? - מיותר לחלוטין!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא צריך את הג'יפיאס בשביל פראג :) ( לא פעם ראשנה שם) מתכנים לנסןע משם לכיוון גרמניה. ולכן יש צורך בג'יפיאס.

הטלפון שלי הוא על בסיס אנדרואיד.

פורסם

sygic אכן לא רעה.

אם אתה מעדיף משהו "קצת" יותר חכם, לגוגל מאפס יש פיצ'ר שמאפשר לך להוריד מפות ישירות למכשיר (ע"י בחירה של ריבוע מתוך המפה) ולנווט אוף-ליין. עובד מצויין, נבדק בקנדה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

איזה מכשיר יש לך ?

יש לי מפות של אירופה במחשב, אני יכול לשלוח לך. לIGO, ובשביל האפליקציה תאמר לי איזה מכשיר.

פורסם

NavFree.

השתמשתי לאחרונה בפינלנד - על טאבלט "7 - אם כי בסופו של דבר עברתי לוייז (דאגתי לסים מקומי עם חבילת גלישה והשתמשתי ב-personal hotspot שהזין את כל הגאג'טים ברכב ובחדר המלון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...