Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב - סופר מיני - עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אני בחור בן 22, סיימתי עם הצבא והטיול וצריך רכב כי אני גר בחור [=

יש לי תקציב של עד 40 אלף... אפשר להתגמש לא הרבה.

דרישות:

1. סופר מיני, לא מיני חלש כמו אלטו או i10, חשוב לי קצת כוח ושהאוטו לא יצעק ב100.

2. יפני,אמריקאי, גרמני סבבה, מעדיף להתרחק מפיאט וכאלה...

3.צריכת דלק עדיף משהו לא גבוה, אבל לא מאסט.

4.יד שניה מן הסתם לא חדש

5. נוחות ואבזור - מעדיף מכוניות חדשות יחסית... 2009 + כדי לקבל אבזור כמו bluetooth וusb וכאלה...

אשמח לתגובות ושאלות אם יש, תודה מראש על העזרה!

פורסם

ידני או אוטומט?

עזוב אותך מהסטיגמות של פיאט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ידני או אוטומט?

עזוב אותך מהסטיגמות של פיאט.

שכחתי, אוטומוט.

פחות סטיגמות פשוט לאחותי יש פיאט פונטו ואני ממש לא אוהב אותו...

פורסם

חפש דייהטסו סריון,רכב אמין חיסכוני יחסית.

בכול זאת,תן מבט על הגרנדה פונטו.

סוזוקי סוויפט אמינה וגם זריזה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי הולך עם סוויפט, רכב אמין וזריז כפי שרשמו מעלי. וגם יפה לדעתי.

מניסיון הייתה לי פונטו והרכב היה מדהים, ללא תקלות חוץ מדברים קטנים ומתכלים שאין מה לעשות צריך להחליף.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

הבעיה שמחיר השוק של הסוויפט גבוה יחסית וזה יחייב אותו לרדת לשנתונים נמוכים יותר...

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

או להגדיל טיפה את התקציב.

לפי דעתי שווה את זה.

כמובן שאין פסול בסיריון או בפונטו ספייס. רכבים מעולים לתקציב וישרתו אותו נאמנה.

פורסם

אין שום קשר לפונטו ספייס, זהו רכב ישן שלא מיוצר מאז 2006, הפיאט היחידה שמתאימה לדרישה שלו זאת הגרנדה פונטו שנת 2009-2011, עם מתיחת תקציב קלה אפשר להגיע לפונטו איבו 2010, אבל הבחור לא רוצה פיאט.

עם 40K בשנתונים המבוקשים אפשר לקבל I20\מאזדה 2 עם קילומטראזים גבוהים, יש סיכוי למצוא סיריון\קורסה במצב טוב, אבל האבזור הדרוש כנראה שלא יהיה ברכבים המדוברים.

אני לא יודעת אם בהדגרה "פיאט וכאלה" נכללות גם הצרפתיות, אם לא-אולי כדאי לבדוק את ה207\קליאו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אין שום קשר לפונטו ספייס, זהו רכב ישן שלא מיוצר מאז 2006, הפיאט היחידה שמתאימה לדרישה שלו זאת הגרנדה פונטו שנת 2009-2011, עם מתיחת תקציב קלה אפשר להגיע לפונטו איבו 2010, אבל הבחור לא רוצה פיאט.

עם 40K בשנתונים המבוקשים אפשר לקבל I20\מאזדה 2 עם קילומטראזים גבוהים, יש סיכוי למצוא סיריון\קורסה במצב טוב, אבל האבזור הדרוש כנראה שלא יהיה ברכבים המדוברים.

אני לא יודעת אם בהדגרה "פיאט וכאלה" נכללות גם הצרפתיות, אם לא-אולי כדאי לבדוק את ה207\קליאו.

אכן הכוונה הייתה לגרנדה פונטו.

והסיריון תהיה לו טובה כפי שרשמתי ואני מניח שגם עם פחות קילומטראז' ובמצב טוב. היא גם לא תצעק במאה קמ"ש אבל היא לא הכי מרווחת בעולם.

אבל מכיוון שפות"ש בחור צעיר וכנראה לא יסיע יותר מדי אנשים אז אין בעיה עם רכב מיני.

מאזדה 2 לא תהיה לו חסכונית בדלק בכלל ביחס לסיריון, השאלה כמה הוא נוסע ואם זה יהיה לו רלוונטי ההבדלים בצריכת דלק.

פורסם

טוב קודם כל תודה על כל התגובות.

1. קראתי על הסוויפט ואני לא חושב שזה אוטו ששווה את התוספת.. אם הוא היה זול יותר אולי.

2.בדקתי על הקליאו אבל רק החדשה הרשימה אותי ואני חושב שזה יקר.. אולי אני טועה

3. I20 או מאזדה 2 לא העמקתי.. אם תפרטו יותר אשמח לחשוב עליהן כאפשרויות..

לבחור האחרון, אני אסע בערך 1000 קילומטר בחודש לדעתי.. הצריכה זה חשוב אבל אני מעדיף רכב טוב יותר לטעמי עם צריכה פחות טובה.. כמובן לא בקטע מוגזם.

שוב, תודה!

פורסם
טוב קודם כל תודה על כל התגובות.

1. קראתי על הסוויפט ואני לא חושב שזה אוטו ששווה את התוספת.. אם הוא היה זול יותר אולי.

2.בדקתי על הקליאו אבל רק החדשה הרשימה אותי ואני חושב שזה יקר.. אולי אני טועה

3. I20 או מאזדה 2 לא העמקתי.. אם תפרטו יותר אשמח לחשוב עליהן כאפשרויות..

לבחור האחרון, אני אסע בערך 1000 קילומטר בחודש לדעתי.. הצריכה זה חשוב אבל אני מעדיף רכב טוב יותר לטעמי עם צריכה פחות טובה.. כמובן לא בקטע מוגזם.

שוב, תודה!

המאזדה 2 רכב אמין, איכותי,חזק ונוח לנסיעה לטעמי למרות שלפעמים הוא מרגיש קטן מדי מבפנים. אבל היא לא כ"כ חסכונית בדלק.

ה-i20 תהיה קצת יותר חסכונית אבל פחות זריזה לטעמי. גם התיקונים שלה יהיו קצת יותר זולים.

הייתי מציע לך להיכנס ליד 2 ולעשות נסיעה על כל אחת מהאפשרויות, ככה תדע יותר מה לטעמך ומה לא.

מה שנוח בשבילי יכול להיות מעיק בשבילך ולהפך.

פורסם
המאזדה 2 רכב אמין, איכותי,חזק ונוח לנסיעה לטעמי למרות שלפעמים הוא מרגיש קטן מדי מבפנים. אבל היא לא כ"כ חסכונית בדלק.

ה-i20 תהיה קצת יותר חסכונית אבל פחות זריזה לטעמי. גם התיקונים שלה יהיו קצת יותר זולים.

הייתי מציע לך להיכנס ליד 2 ולעשות נסיעה על כל אחת מהאפשרויות, ככה תדע יותר מה לטעמך ומה לא.

מה שנוח בשבילי יכול להיות מעיק בשבילך ולהפך.

אוקיי, צמצמתי את זה למאזדה 2, I20 ואולי הסוויפט אם אמצא מחיר טוב.

יש איזשהו דגם או שנה ספציפים טוב או לא טוב של אחד מאלה?

תודה!

פורסם

לגבי המזדה,קח בחשבון שבגירסת active יש רק 2 כריות אוויר,לכן כדאי לחפש את הdynamic.

• תוכן חדש...