Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום הנכבדים! ברשותי יונדאי אקסנט גיר ידני, בחורף האחרון ובמיוחד בימים קרים ההילוכים נכנסו קשה מאוד במיוחד הורדה לשלישי ושני , מאז שהתחיל הקיץ הכל נכנס חלק, יש לציין שלא החלפתי שמן גיר מאז שהאוטו אצלי כ5 שנים אלא רק הוספה לאחר החלפת ציריות. אני מתלבט אם החלפה של השמן תעזור או שתעשה נזק כמו בגיר אוטומטי. תודה רבה ושבוע טוב.

פורסם

שבוע טוב שלומי,

זה נשמע כאילו החלפת שמן גיר תעזור אך תחכה לתגובות האם זה יפגע או לא.

במידה ותרצה להחליף יש מדריך מצויין של אסף (אחד החברים מהפורום).

באקסנט 99 שהייתה לי הבורג ריקון והבורג המילוי היו כמו אצל הרכב של אסף (יונדאי גטס)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?512183-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99-%D7%92%D7%98%D7%A1-2004

רועי

פורסם

החלפת שמן גיר בגיר ידני לא תזיק.

קנה שמן מקורי. מצא באינטרנט יונדאי שופ.

הם מוכרים חלפים וחומרי סיכה מקוריים לרכב זה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

שלומי שלום,

אתה צריך רק 2.1 ליטר. יש לי עדיין חצי בקבוק שמן שאסף נתן לי בזמנו.

הבנתי שאתה מירושלים, אשמח לתת לך 100 מ"ל כדי שלא תצטרך לקנות 3 בקבוקים.

אני מוכן לחסוך לך את הנסיעה לתל-אביב ולמכור לך את שלי, גם אני מירושלים.

גם אם לא תרצה לקנות אני תמיד מוכן לעזור להחליף.

אם תיהיה מעוניין בפרטים נוספים שלחתי לך בפרטי.

רועי

• תוכן חדש...