Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה לאנטיס 323F

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה, הרכב שלי גמר את שלו וכרגע אני לחוץ על רכב לעבודה ולימודים.

על הדרך מנסה להגשים חלום קטן ולקנות לאנטיס 323F, אבל יש לי כמה שאלות.

עברתי על חוות דעת ונראה שיש הבדל בין הדגמים 96 ו 97 (בפרט צריכה יותר נמוכה ב 97), האם זה נכון ואם כן איזה הבדלים משמעותיים יש?

האם עלות התיקונים/טיפולים באמת זולה?

עד כמה הרכב צמא, כי חלק אומרים 6-7 לליטר חלק 10 לליטר?

מצאתי רכב מ-96 שנראה מצויין ב-9.5K (גמיש), שאלתי את הבחור כמה שאלות כלליות ואמר לי שיש קצת חופש בתפוח ותיקתוקים, עד כמה התיקון הזה יקר ואם אפשר לשרוד משכורת או שניים עם התיקון.

איזה עוד שאלות אפשריות אני יכול לשאול במיוחד מה שנוגע למחלות ספציפיות לרכב? שאלתי לגבי מזגן (נאמר לי שצריך קצת גז לקירור טוב יותר), שאלתי גם לגבי נזילות/הזעות (מכסה עליון, ראש מנוע, תיבה, רדיאטור), אם אוכל שמן, חופשים ותיקתוקים מהציריות, משולשים, פעמונים, אם הגומיות בבולמים והציריות שלמות, תקינות צמיגים, תיקוני שילדה ותאונות, מצב אסטטי כללי.

מה פיספסתי לשאול, ומה לבדוק כנראה את הרכב.

כמובן שאני אבדוק הכל בעצמי כשנראה את הרכב, אני מב"ש והבחור מנתניה בגלל זה כל החקירה כדי למנועה נסיעה מיותרת.

שנה 1996

יד 5

ק"מ 226K

נפח 1.8

אוטומט

ואם אפשר להמליץ על מקום טוב בנתניה לבדיקה לפני רכישה.

תודה מראש על העזרה!

עריכה אחרונה על ידי GrassCube
פורסם

כמה ק"מ אתה נוסע ביום? אם כמות הק"מ לא משמעותית - צריכת הדלק לא משנה. בתקציב שלך- תמצא את הרכב שטופל הכי טוב ועם טסט הכי ארוך כי התיקונים יעלו.

• תוכן חדש...