Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי סובארו GL שנת 91 עם 180 אלף ק"מ מאחוריה.

אני ממש אוהב את הרכב, הוא ידני מרווח ונוח ואפילו נחמד בצריכת דלק ..

ההתלבטות שלי היא האם להשקיע משהו כמו 50 אלף ברכב משומש אחר וחדש הרבה יותר , או להשקיע משהו כמו 25 אלף (בתקווה שזה סכום ריאלי) בסובארו בתקווה להנות ממנה עוד מספר שנים...אולי זאת רק פנטזיה רומנטית על האוטו (באמת מאוהב בו) אשמח לשמוע דעהב עיניין..

פורסם

כיון שלרכב אין ערך בשוק המשומשות, אם הרכב תקין הייתי ממשיך להנות ממנו ומשקיע במידה ונדרש, בטח לא בקוסמטיקה, רק בדברים שהם בטיחותיים או מונעים המשך הנעה והנאה ובטח לא הייתי יוזם השקעת 25000 מראש...

לגבי החלפה תמיד תוכל להשקיע ולקנות רכב חדש יותר, שהסוברו תחזיר נשמתה לבורא

פורסם

אין סיבה להשקיע 25K ברכב במיוחד אם אתה יכול להרשות לעצמך רכב חדש יותר ב-50 ואפשר להביא רכב שנתון 2011 ומעלה במחיר כזה. תחשוב גם שהרכישה החדשה תחסוך לך הרבה כסף בהמשך.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

יש כזאת גם לחבר יד 1 (00 ברישיון),אוטומטית עם קילומטראז' נמוך והוא גם מאוהב בה,האמת היא שגם אני כי זה רכב שקל להתאהב בו.

האפשרות הכי טובה לדעתי זה להמשיך להחזיק את הסובארו אבל לא להשקיע בה 25 אלף,תחזיק בה לימים יפים יותר כשהיא תגיע לאספנות ובינתיים תקנה לעצמך רכב מודרני ליום יום.

כמובן אם זה רק מתאפשר כלכלית ואם יש מקום להעמיד את הסובארו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

לא להשקיע ברכב - אלא אם בכוונתך להחזיק בו עוד 7 שנים ולהעבירו לסטטוס אספנות.

התקדמות לרכב חדש תתן לך לא רק חסכון - אלא גם נוחיות, אבזור מתקדם והחשוב ביותר - מכונית שתוכננה לעמוד בתקני בטיחות מודרניים. אל תשכח שהסובארו 1991 תוכנן אי שם באמצע שנות ה-80 ואפילו במבחני ה-NCAP המוקדמים (אמצע שנות ה-90) לא היה משיג יותר מכוכב בודד, וגם זה עם בוחנים רחבי לב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמה שיש לי בלב אהבה לסובארו לאונה לא הייתי משקיע 25 אלף.

תחזיק ותתקן ליקוים שיש אבל לא יותר מזה לפי דעתי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אותי מעניין על מה חשבת להוציא 25000? זה ממש לבנות אותה מחדש בסכום הזה.

אני הייתי עובר הלאה לרכב מודרני ובעיקר בטיחותי יותר.

אוהב את הרכב? שמור אותו עם רשיונות מוקפאים עד שיגיע לגיל אספנות (למרות שזה ממש לא רכב אספנות קלאסי, רק בגלל שאתה מאוהב).

אני חושב שאפשר להתאהב בכל רכב שמבלה איתך שנים.

בתקציב המכובד הייתי עובר לסובארו חדשה יותר (כי ניראה לי שיהיה לך יותר קל לקבל את הפרידה)

b3 /b4 מכוניות טובות עם שוק חלש שזה יתרון למי שרוכש רכב לתקופה ארוכה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם אתה באמת כל כך אוהב את הרכב, שמור אותו כתחביב וכמו בכל תחביב, מידי פעם תשקיע קצת כסף במשהו אחר ברכב. ב-50 אלף שקל אפשר לרכוש יופי של רכב מודרני, נעים הרבה יותר ובעיקר כפי שאחרים כתבו, בטיחותי יותר משמעותית. בכלל, נסיעות חד פעמיות חסרות מטרה ברכב שאתה אוהב ושלא נהגת בו זמן ממושך, יגרמו לך להרבה יותר עונג בכל נסיעה.

פורסם

אין שום סיבה להשקיע את הכסף הזה.

אם אתה אוהב אותה, תמצא מקום שמוכן לאכסן אותה תמורת סכום כלשהוא - ותבצע את כל הפעולות שצריך לקראת אחסנה ארוכה. תתייעץ עם האנשים בפורום אספנות לגבי זה.

את הכסף העיקרי שלך תשקיע בלקנות רכב נורמלי - כי לנסוע ביום יום עם רכב עתיק יומין זה פשוט לא ריאלי. לא רק בגלל התקלות שפשוט לא ייגמרו ויתישו אותך, אלא בגלל הבטיחות ואיכות הנסיעה שיכול לתת לך רכב מודרני.

פורסם

מחזק את ד"ר סובארו, מניסיון שלי עם רכב ישן זה בור בלי תחתית, תעשה לעצמך ולכיס שלך טובה גדולה ותמכור את הרכב

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ואני חשבתי שרכב זה לא "השקעה" אלא הוצאה, החל מהמחיר ועד לאחזקה.

אני בכל אופן הייתי מחליף אותו לרכב מודרני יותר (בכל מקרה אני לא מישהו ש"נקשר" למכוניות יותר מידי).

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

מה יש לך להשקיע ברכב בסכום כזה?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...