Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר "יד2" של האמריקאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עזוב, בשביל מה לעשות לך כאב לב?

motoseller

autotrader

וגם איביי

www.craigslist.org

תכין נייר טואלט כי אתה הולך לבכות.

אני באמת בוכה ... ידעתי שזה גרוע לא ידעתי שעד כדי כך

ושוב פעם מגיעים לאותה נקודה פעם אחר פעם. חבר אמריקאי שלי בפייסבוק מפרסם פוסטים שבהם הוא מתלונן מדוע אין רפואה ציבורית בארה"ב. הסברתי לו בפשטות וגם אני מנצל הזדמנות זאת להסביר גם לכם בפשטות דבר אחד.

"אין ארוחות חינם". אתה מקבל פה, אתה משלם שם. ככה זה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

נכון, אבל אנחנו פורום רכב ולא פורום ביטוח לאומי, אז פה בוכים על כל מה שקשור לרכב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
תיכף יגיע בנצי שיסביר איך רפואה פרטית עולה יותר זול בארה"ב לעומת הציבורית בארץ, ויכול להיות שהוא גם צודק.

מעניין אותי לשמוע את ההסבר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
תיכף יגיע בנצי שיסביר איך רפואה פרטית עולה יותר זול בארה"ב לעומת הציבורית בארץ, ויכול להיות שהוא גם צודק.

ספר את זה ל 5% אחוזים מהאמריקאים (כ 45 מיליון איש) שלא יכולים להרשות לעצמם לראות רופא. לא פלא ששוק התרופות ללא מרשם משגשג שם פלאים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם
ספר את זה ל 5% אחוזים מהאמריקאים (כ 45 מיליון איש) שלא יכולים להרשות לעצמם לראות רופא. לא פלא ששוק התרופות ללא מרשם משגשג שם פלאים.

יענו יש 900 מיליון אמריקאים ?

הם לא התייעצו עם בנצי.

פורסם
יענו יש 900 מיליון אמריקאים ?

הם לא התייעצו עם בנצי.

סליחה, טעות שלי. ה 1 נפל. זה 15% לא 5%.

פורסם

השוואה רלוונטית לא פחות למעמד הביניים ומעלה היא גם המחיר של רפואה פרטית בארץ לעומת ארה"ב.

הייתי בחיים במצטבר לפחות 50 פעמים אצל רופאים מתחמחים בשלל תחומים, והפעם היחידה שקיבלתי טיפול אמיתי באחד מהם, במקום לצאת תוך פחות מ2 דקות עם 2 דפים שאפשר רק לנגב איתם, וכמה בדיקות שדורשות חצי שנה המתנה ויצאו תמיד תקינות, הייתה ברפואה פרטית.

חוץ מבעיות רפואיות נפוצות מאוד שרואים בקלות בבדיקות והטיפול הוא קבוע ופשוט, הרפואה הציבורית לא להיט.

• תוכן חדש...