Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש נעלי ריצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו לי אסיקס וסאקוני- האסיקס הכי הכי נוחות ומתאימות לרגל שלי.

על איזה דגם מומלץ להתרכז?

אני לא רץ הרבה- 2-5 קילוטר פעם ביומיים

חשוב לי שהנעליים יהיו קשוחות ועמידות- עדיף משהו סולידי.

יש למישהו מידע שיכול לסייע?

תודה!

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אני מבסוט מאוד על אסיקס.

יש כמה דגמים שיכולים לתת לך מענה לצרכים שלך (קייאנו, נימבוס, קינסאיי), השאלה היא: מהו התקציב שעומד לצורך כך?

אגב, במידה ואתה סגור על דגם ומידה - תשקול להזמין מחו"ל, יש לפעמים פערים גדולים במחיר.

כשאתה אומר קשוחות ועמידות, אתה מתכוון לריצת שטח? או לנעל עמידה שתשמש אותך גם ליומיום?

M-TECH E46

פורסם

נעל שתשמש אותי ביום יום- נעל שאני לא אפחד לשחק איתה כדורגל או כדורסל וגם נעל שתשמש אותי בצבא.

התקציב הוא 200-300 שח בערך- בעיקרון אני מחפש המלצה לדגם ואם המחיר מחול יהיה זול בהרבה אז אני אזמין משם.

סאקוני היה לי(הנעל שאצלי כרגע שעלתה לי 600 שח). נקרעה לה הרשת ונפתחה הלשונית.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אישית אני מניסיון שלי ממליץ על Soucony Triumph 11.

נעל מאוד נוחה.

אני קניתי אותה דרך העבודה ב 550 שח, ראיתי שהמחיר הרגיל שלה הוא סביבות ה 800, אבל במבצעים ניתן להשיג ב 650 ש"ח בערך.

• תוכן חדש...