Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבר לרשותי רכב שנראה מבפנים כאילו הקיאו שם לכל הכיוונים, ריפוד מטונף, פלסטיקים מוכתמים,

תקרה מלאה כתמים שחורים, בקיצור האוטו מטונף באופן רציני מכדי שאוכל להתמודד עם זה בלי

איזה זרנוק של מכבי אש :).

מישהו מכיר מומחה לעניין? (תחנות דלק שמציעות שטיפה לא יתמודדו עם זה)

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

יש מצבים שלא יעזור כמה מנקים הפתרון העדיף אז זה להחליף ולזרוק את הקודם

ואת מה שכן רוצים לנקות אפשר עם מים חמים וסבון טוב לנקות ביסודיות

פורסם

קיבוץ גלויות, אחרי בניין מרכזים, פונים שמאלה (לתוך רחוב שלבים(אם אתה בא מאיילון כמובן)) ואז ברמזור שוב שמאלה (רחוב התחיה, מימין אתה תראה את מוסך התחיה, לכיוון פרונטים הכלכך מפורסם וטוב) ממשיכים ישר חולפים על פני המוסך...ועוברים את הצומת, מיד בצד שמאל, מכון שטיפה ענק....עם תאים עם שככות, באמת מקום ברמה, תביא לו את האוטו סכם איתו מחיר שמתאים לנושא...ואין לכלוך שיעמוד בפניו

פורסם

אין משהו באיזור חיפה?

אגב כמה יעלה לי לרפד את האוטו מחדש? זה פיאט בראבו...

פורסם
אין משהו באיזור חיפה?

אגב כמה יעלה לי לרפד את האוטו מחדש? זה פיאט בראבו...

דבר עם רפי לין בפורום. יש לו מישהו שהוא מכיר שיודע לעשות את העבודה. והוא יגיע עד אליך.

בקשר לריפוד, ריפוד של מה אתה רוצה ? יש ריפודי מושב גם ב120 שקל.

הכל תלוי מה אתה מחפש

עור

זמש

סתם בד.

פורסם
דבר עם רפי לין בפורום. יש לו מישהו שהוא מכיר שיודע לעשות את העבודה. והוא יגיע עד אליך.

בקשר לריפוד, ריפוד של מה אתה רוצה ? יש ריפודי מושב גם ב120 שקל.

הכל תלוי מה אתה מחפש

עור

זמש

סתם בד.

אותו סוג בד שהיה לי באוטו, לא רואה טעם להוציא כסף על זמש ועור, בקושי יש לי כאלו בארון בגדים :)

פורסם

יש דברים שלדעתי אין כמו איכפתיות וזמן פנוי כדי להתמודד איתם.

האוטו מטונף מבפנים?

תשקיע כסף בחומרי ניקוי איכותיים וכלי ניקוי ובצע את העבודה בעצמך. האהבה שלך לאוטו והרצון שהוא יהיה נקי תביא לתוצאות לא פחות טובות מאשר ניקוי מקצועי (אלא אם כן נדרשים כלים מיוחדים לצורך הניקוי) ובד"כ זולות יותר.

ניקוי רציני של פנים רכב במצב שתארת יעלה לפחות 250 ש"ח, לא חבל על הכסף? אני אישית הייתי נהנה מניקוי יסודי שיעשה על ידי ולא בידי מישהו אחר....אבל זה רק אני.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
עבר לרשותי רכב שנראה מבפנים כאילו הקיאו שם לכל הכיוונים, ריפוד מטונף, פלסטיקים מוכתמים,

תקרה מלאה כתמים שחורים, בקיצור האוטו מטונף באופן רציני מכדי שאוכל להתמודד עם זה בלי

איזה זרנוק של מכבי אש :).

מישהו מכיר מומחה לעניין? (תחנות דלק שמציעות שטיפה לא יתמודדו עם זה)

לחברת "סנו" יש חומר מעולה לניקוי ריפודים ואריגים לבית ובכלל (לא לשכוח לעשות ניסוי בפינה נסתרת לוודא שזה לא מסיר את הצבע מהריפוד/אריג).

החומר מגיע בצורת תרסיס רגיל (כמו לניקוי חלונות) שמוציא חומר ניקוי מוקצף קלות (לא זוכר כרגע את שמו המדוייק ולא הצלחתי למצוא אותו באתר שלהם, אני יכול לבדוק ולעדכן אם אתה רוצה), מניסיון עימו התוצאות היו לא פחות ממעולות; מושב נהג שהגיע שחור לגמרי על רכב משומש שקנינו לא מזמן חזר לצבעו המקורי (מעין קרם / חום בהיר) ללא שום סימני לוואי !!! - צריך לראות כדי להאמין.

הניקוי עצמו פשוט: יש לצורך לרסס את החומר, לשפשף קלות באמצעות מברשת ע-ד-י-נ-ה מאוד שאינה פוגמת בבד, להמתין קלות ואז לעבור עם מגבת יבשה לספיגת הליכלוך והחומר. אם ברשותך שואב אבק חשמלי חזק שמסוגל לשאוב גם נוזלים, עדיף. כמובן שיש צורך לאפשר אוורור מתאים לאחר מכן ע"מ שהמושב/ריפוד יתייבשו היטב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לחברת "סנו" יש חומר מעולה לניקוי ריפודים ואריגים לבית ובכלל (לא לשכוח לעשות ניסוי בפינה נסתרת לוודא שזה לא מסיר את הצבע מהריפוד/אריג).

החומר מגיע בצורת תרסיס רגיל (כמו לניקוי חלונות) שמוציא חומר ניקוי מוקצף קלות (לא זוכר כרגע את שמו המדוייק ולא הצלחתי למצוא אותו באתר שלהם, אני יכול לבדוק ולעדכן אם אתה רוצה), מניסיון עימו התוצאות היו לא פחות ממעולות; מושב נהג שהגיע שחור לגמרי על רכב משומש שקנינו לא מזמן חזר לצבעו המקורי (מעין קרם / חום בהיר) ללא שום סימני לוואי !!! - צריך לראות כדי להאמין.

הניקוי עצמו פשוט: יש לצורך לרסס את החומר, לשפשף קלות באמצעות מברשת ע-ד-י-נ-ה מאוד שאינה פוגמת בבד, להמתין קלות ואז לעבור עם מגבת יבשה לספיגת הליכלוך והחומר. אם ברשותך שואב אבק חשמלי חזק שמסוגל לשאוב גם נוזלים, עדיף. כמובן שיש צורך לאפשר אוורור מתאים לאחר מכן ע"מ שהמושב/ריפוד יתייבשו היטב.

איציק

יש ספריי דומה לזה של STP , גם כן יוצר מעין קצף לבן, השתמשתי איתו בעבר על רכבים ובאמת

התוצאות היו מעולות, אבל הפעם זה לא הולך...

שלא תבין לא נכון אני לא ממש אוהב את הרעיון שמישהו אחר ינקה לי את האוטו מה גם שההרגשה שלאחר מכן עושה את העבודה, אולי הבעיה היא החומר..

איך נראה אותו תרסיס של סנו? זה לא הפנטסטיק במקרה?

פורסם

פנטסטיק נותן בראש מצוין לכל מיני כתמים ומצבורי זוהמה...

לא מכתים ולא מוריד צבע - ידידותי למשתמש, אני גם ממליץ לך לנקות לבד...תן לה את היחס אני בטוח שגם אתה תהנה...:-P

:screwy:
פורסם

איציק

הייתי שמח אם תוכל לומר מה השם המדוייק.

קניתי תרסיס קצף של טרטל ווקס שבא עם מברשת פלסטיק , עלה לי הרבה כסף ועשה עבודה עלובה ביותר !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פרק את כל הכסאות ,תוציא את השטיח המקורי , תחליף אותו , נקה את המושבים ביסודיות

אולי עם איזה תרסיסי של סנו , קנה ריפודים חדשים המתאימים לצבע החיצוני או הפנימי של הרכב

שפשף טוב את כל חלקי הפלסטיק עם STP או ARMORALL , בטוח שתרגיש בהבדל.

פורסם

כשאני עשיתי ניקוי יסודי לרכב, לקחתי מברשת קטנה (עם סיבים כמו של מברשת שיניים רק יותר קשיחים), מים, ו.... סינטבון.

בחיים שלהם המושבים לא נראו כמו שהם נראו...

עבדתי שעתיים בערך על כל הרכב כולל תא מטען...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי, אז לאחר כמה הודעות פרטיות ששלחו מספר משתמשים בנוגע לחומר, בדקתי ולהלן התוצאות; לחומר קוראים סנו שטיחים אנטיבקטריאלי, החומר מיועד לכל סוגי השטיחים, מרבדים ובדי ריפוד. מדובר בשמפו קצף לניקוי וחיטוי יסודי של שטיחים ובדי ריפוד.

החומר נוסה בהצלחה כבר על 2 מכוניות עם סוגים שונים של ריפוד. מסיר כתמים וליכלוך קשה בצורה מעולה. עלותו נעה באיזור ה 17~ שח. לא לשכוח לנסות בפינה נסתרת בשביל לוודא שהחומר אינו מזיק לריפוד (וזה תקף לגבי כל חומר ניקוי כזה או אחר - שימו לב שזה רשום על גבי האריזות).

מצ"ב תמונה של החומר.

איציק

sano.JPG

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...