Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

עריכה:

הנה האבזור שמוצע ב AM5 על פי סיאט:

http://www.seat.co.il/models/ibiza-5dr/am5/

"מאפרה" ; "מזגן". ענק.

זה מה שקורה כשמשווקים מכונית ערומה.

ולמרות זאת, אולי העסקה הכי משתלמת שראיתי, פר תמורה כמובן.

מה שכן מציק לי, גם באתר סיאט וגם ב"אוטו", כותבים "אוטומטית".

בזמן שבסיאט זה סתם מגוחך (וגם מרמה), באוטו זו עילגות.

מעטים האנשים שלא מכירים רובוטי או לא מקשרים בינו לבין DSG.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איתי - ל 95% מהרוכשים זה "אוטומטית". שמים ב D ונוסעים.

שורה תחתונה - עיסקה מצויינת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

החשיבות היא לא רק בדגם הספציפי אלא בדגמי יבואנים נוספים שיבואו אחריו.

בנוגע לגיר, זה הגיר עם המוניטין הבעייתי? מה שופר בו כדי שיהיה אמין יותר?

פורסם

אולי היא לא הכי מאובזרת לא כמו הספייס,אבל סך הכול איבזור סביר בהחלט בטח למחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• אחראי פורום
פורסם
איתי - ל 95% מהרוכשים זה "אוטומטית". שמים ב D ונוסעים.

זה יותר מזה, עיקרון. רובוטי זה "חרא". "אבא של אחי, היתה לו כזותי נתקע/קפץ לו כל הזמן".

הם בכוונה מסתירים כדי לא להבהיל וזו רמייה קלאסית. אח"כ תבוא לאולם תצוגה ושם יתחילו ההתפתלויות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
בכתבה שפורסמה בוואלה בשבוע שעבר נכתב שהפביה החדשה תשתמש בפלטפורמה הקיימת ולא ב-MQB.

הפאביה החדשה תשתמש בפלטפורמה הקיימת. האיביזה החדשה תשתמש בפלטפורמת ה-MQB אבל היא תוצג רק ב-2016. קודם לכן היא תעבור עוד מתיחת פנים השנה הבאה:

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1728/חדשות/סיאט-איביזה-חדשה--רק-ב-2016

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דווקא מבחינת עובדה ה dsg עובד טוב,אי אפשר להשוות ליד מצמדי לכן אנשים גם לא ירגישו מוזר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לדעתי יבואני הפיקנטו\ספייסטאר\I10 וכו' יצטרכו להגיב, אם איביזה אוטומטית נימכרת ב 80K הם לא יכולים לדרוש יותר מ 65K, העניין שבטח המחיר יעלה אחרי תקופה קצרה, ואז אולי הם לא יהיו חייבים להגיב. למרות שגם אם המחיר שלה יעלה ל 85K אני לא רואה הגיון שמישהו ירכוש ספייס סטאר\פיקנטו\I10 וכו' ביותר מ 70K.

עריכה אחרונה על ידי roei_s
פורסם

מחיר מעולה,

הקניה הכי נכונה בשוק הסופר-מיני.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תמורה לא רעה למחיר, אבל DSG7?

אגב, בניגוד לכמה דעות כאן, אני לא חושב שמדובר על נוקאאוט. היתרון העיקרי שלה הוא במנוע, וזהו.

חבר מחפש רכב מהקטגוריה ואני לא יודע אם כדאי לו להסתכן עם DSG7.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כשה-DSG עובדת- היא אחת התיבות היותר נוחות שיש כיום לדעתי. הדגש העיקרי כאן הוא על "כשהיא עובדת".

כרגע הם יצאו בהצהרות שכל בעיות הגיר נפתרו ולכן צמצמו את האחריות עליו, אני מקווה שזה נכון.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני רק שאלה.

מישהו עדין רוצה לרכוש את הפולו עם אותם מכלולים ב-40,000 ש"ח יותר?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה היה פולו? לא אפ! ? לא שינו את ההזמנה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני רק שאלה.

פולו עם 90כ"ס, כאן 105כ"ס :)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אותם מכלולים בגדול (למרות שבפולו יש 110 כוחות סוס ובאיביזה 105), אבל ממש לא אותו הרכב. אין מה להשוות את איכות החומרים בתא הנוסעים בין הפולו לאיביזה. הפולו ברמה הרבה יותר גבוהה. לאיביזה החדשה יש גם 4 כריות אוויר בלבד (לעומת 6 בפולו + בלימה אוטומטית + בקרת שיוט אקטיבית). האם זה שווה 40 אלף ש"ח? לא יודע, שוק חופשי וכל לקוח יחליט לעצמו.

מה שכן, המחיר החדש של האיביזה ביחד עם ההודעה על תחילת שיווקם של דגמי דאצ'יה בישראל (ככל הנראה במחירים נמוכים במיוחד) הם ההוכחה המושלמת שכל אלו שטוענים שאין תחרות בשוק הרכב הישראלי - טועים ובגדול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...