Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגירה לקנדה - כיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ניקו גם אני אשמח למידע על קנדה, ובנוסף על גרמניה.

לפי הבנתי קיים באירופה BLUE CARD , ויזה איחוד אירופאית שמקנה לך אפשרות לעבוד במדינה, שניתן לקבל אם אתה סטודנט באירופה , או אקדמאי עם משכורת כלשהי (לא ביררתי את המספר) בשנה האחרונה , אם אתה דובר את השפה זה יתרום עוד , תחפש בגוגל בטוח שתמצא.

בנוסף יש בפייסבוק קבוצות "ישראלים במינכן" "ישראלים בברלין" עם המון מידע.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שלום לכולם, כפי שהבטחתי, אני מעדכן [אם כי באיחור].

החברה שבה אני עובד הנה חברה פרטית, שמתעסקת בהגירה לארה"ב, קנדה, אוסטרליה ו-ויזות סטודנט [לקנדה, אוסטרליה, ניו זילנד ו-UK].

ארה"ב

התהליך הכי "שכונה". בכל שנה ממשלת ארה"ב עורכת הגרלה שנקראת ויזת הגיוון [DIVERSITY VISA]. הסיכוי לזכות עומד על 1 ל-80 למתמודד יחיד לבין 1 ל-40 לזוג. כמובן שאם אחד מבני הזוג זוכה הם יכולים לקבל גרין קארד יחדיו ולילדיהם שתחת גיל 21. כדי להשתתף צריך השכלה של מינימום תעודת בגרות. איו מגבלות גיל. הגרין קארד הוא אישור שהייה קבוע בארה"ב ואפשר לעבוד, ללמוד לטייל ומה שבא לכם. אחרי 5 שנים בארה"ב אפשר גם להגיש בקשה לאזרחות אמריקאית. התכנית היא הגרלה, לפיכך אין אפשרות להבטיח זכייה. מה שאצלנו בחברה עושים זה לרשום את הלקוחות ל-10 הגרלות [למשך עשר שנים, יש אחת כל שנה] בכדי להגדיל סיכויים. מי שזוכה בהגרלה עורך ראיון, בדיקות רפואיות ואם עובר מקבל גרין קארד. ברוכים הבאים לאמריקה. אפשר גם להירשם לבד בחינם, למי שיש כוח להתעסק. רק לוודא שהכל עשוי נכון וללא טעויות, משום שאם נפסלים לא מקבלים הודעה על הסיבה. פשוט תשובה שלילית.

קנדה ואוסטרליה

כאן הסיפור שונה. ההגירה למדינות אלו תלויה בפרופיל הלקוח. ההגירה כולה יכולה לערוך בין 2 ל-5 שלבים כשהמחיר הסופי עומד על כמה אלפי דולרים [ואולי גם 10K-15K]. שוב, זה תלוי בפרופיל הלקוח. הסיפור הוא פשוט, כדי להגר לקנדה ואוסטרליה עליך להיות בגיל 18-46, בעל מקצוע מבוקש במדינה זו [להלן הרשימות: אוסטרליה - קנדה] ועם יכולת להוכיח זאת [תואר, תעודה מקצועית וכו'...]. כמובן שאם מקצוע דרוש זה נגר, ואין צורך בתעודה בארץ, יצטרך המועמד להציג הוכחות לניסיון בעזרת חשבוניות מס, קבלות וכדומה. לאוסטרליה לא דרוש ניסיון עבודה מוכח. לקנדה דרושה שנת ניסיון אחת. בשתי המדינות הויזה היא קבועה ואחרי 4 שנים ניתן להגיש בקשה לאזרחות. באוסטרליה יכולים להביא ילדים עד גיל 23, בקנדה עד גיל 19. אם אתם נמצאים ע"י מחלקת ההגירה של חברתנו כזכאים לויזה, תצטרכו לספק את ההוכחות ולעבור מבחן באנגלית [או צרפתית] שנקרא IELTS. אצלנו בחברה שולחים קורס הכנה. הויזות עובדות לפי שיטת ניקוד, כשמקבלים ניקוד על גיל, מקצוע, השכלה, ניסיון עבודה, רמת אנגלית/צרפתית [לקנדה] וכדומה. השלב הראשון הוא הערכה ע"י הצוות המשפטי בחברה שבה אני עובד. הקנדיים עובדים באונטריו, ולכן הם ICCRC [בעלי אישור ממשלת קנדה לעזור בהגירה]. עו"ד האוסטרלית עובדת מהארץ, ולכן אין לה אישור רשמי מהממשלה האוסטרלית, אך כמובן שהערכות שלה מקצועיות. סה"כ לאדם מבוקש יש סיכוי גדול לקבל ויזה, אבל התהליך כולו יקר ויש לחשוב עליו היטב לפני שמתחילים. השלב הראשון, ההערכה שאנו עושים ללקוחות היא בדיקת אופציות, כאשר המחלקה המשפטית בודקת לקוחות לפי פרופיל וקורות חיים ומנסה להתאים להם את הויזה הטובה ביותר בשבילם [אם בכלל יש כזו].

אני לא יודע אם כרגע אני שוכח משהו, אבל אשמח לענות לכל שאלה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה לגבי זוג נשוי ? האם מספיק שלאחד מבני הזוג יש את המקצוע ברשימה או שלשני בני הזוג צריך להיות מקצוע מהרשימה ?

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם
וחיפוש עבודה? אתם מסייעים בזה או שאני צריך לחפש עצמאית אחרי שהגעתי לשם?

ראיתי שמצד שמאל בדף שצירף ניקו יש כפתור לחיפוש עבודה [h=1]Canada Job Search Tool[/h].

השאלה עכשיו, מאחר ויש לי מקצוע מבוקש, אחרי הויזה, אני יוצר קשר עם המעביד דרך השגרירות, החברה שלכם יוצרת קשר, איך התהליך ממשיך אחרי הויזה?

תודה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
וחיפוש עבודה? אתם מסייעים בזה או שאני צריך לחפש עצמאית אחרי שהגעתי לשם?

עצמאית. אבל, כמו שאמרתי. אם אתה זכאי לויזה זה בד"כ ויזת עבודה [יש עוד ויזות, אך חברתנו לא מתעסקת בהן]. אתה לא מקבל עבודה בדיוק, אבל אתה נשלח לגור במקום [מחוז\פרובינציה] שבו המקצוע שלך דרוש מאוד, כך שמציאת עבודה איננה קושי.

ראיתי שמצד שמאל בדף שצירף ניקו יש כפתור לחיפוש עבודה Canada Job Search Tool

.

השאלה עכשיו, מאחר ויש לי מקצוע מבוקש, אחרי הויזה, אני יוצר קשר עם המעביד דרך השגרירות, החברה שלכם יוצרת קשר, איך התהליך ממשיך אחרי הויזה?

תודה.

מקצוע מבוקש לא מבטיח ויזה. למשל לקנדה, אתה צריך לקבל 67 מתוך 100 נק' אפשריות. מקצוע נותן לך כמות מסוימת, מספר שנות הניסיון עוד נק', הציון במבחן באנגלית גם נותן נק'. צברת מספיק, תקבל ויזה. עם המעביד אתה יוצר קשר לבד. החברה, אחרי שבודקת את כל מה שצריך מולך, מגישה את הבקשה הרשמית לממשלת קנדה/אוסטרליה. משם זה לוקח זמן מסוים [מספר חודשים] ואם הכל עובד כמו שצריך [וזה מה שבד"כ קורה] אתה מקבל ויזה זמנית. עם הויזה הזמנית אתה נוחת במדינת היעד, משלם מס לויזה קבועה לממשלת אותה המדינה [זול בקנדה, יקר מאוד באוסטרליה, מתחיל מ-3000 דולר וצפונה] ומתחיל חייך החדשים. אם יש לך הצעת עבודה מוכנה ממעביד מקנדה זה יתרון מצוין, כי זה מראה שהמקצוע שלך דרוש. זה יכול לזרז תהליכים מאוד.

כעקרון, התהליך כולו אורך בין 6 ל-18 חודשים [כש-6 חודשים זה נדיר מאוד]. זה בד"כ בין שנה לשנה ו-3 חודשים. זה הממוצע לפחות. אני שוב אומר, התהליך כולו יקר מאוד. בנוסף, אם מישהו מכיר עו"ד פרטי שמתעסק בהגירה, אולי ייצא לו זול יותר. בסוף השירות אותו שירות, וההיגיון פשוט. המחירים בחברתנו זולים מעו"ד פרטי, ובתמורה אנחנו מביאים לקוחות לעו"ד ולמומחי ההגירה שעובדים עימנו. למי שמחליט שהוא הולך על זה, שינסה לקבל הצעות מחיר מעורכי דין שמתמחים בהגירה. אולי בארץ זה זול יותר [כי בעולם זה מטורף, בגלל זה החברה שלנו מצליחה].

אגב, לקוחות ישראלים כמעט ואין. תאמינו לי שהמצב בארץ לא כל כך נורא כמו שאנחנו חושבים. אני נתקל בשלל לקוחות מחתכי אוכלוסויה שונים לחלוטין [מכל מיני מוצאים, גזעים ומשכורות] שרק רוצים לברוח.

אם יש עוד שאלות, על הויזות, על החברה, עליי - אני פה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

בין הראשון לאוקטובר ל-3 לנובמבר. לוודא שתמונות הפספורט שלך טובה [רקע לבן, בלי עגילים או משקפיים] ולמלא את כל המידע נכון. שמות מתחילים באות גדולה, גם ערים:

David Buzaglo

Heifa

תשובות בחודש מאי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...