Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמי מחפשת רכב חדש להחליף את הלאנסר שנת 2000 שלה.

מאחר ו95% מהנסיעות הן מהבית לעבודה וחזרה (קצת פקקים בדרך, סה"כ 40 ק"מ ליום), אין צורך ברכב גדול. אז החיפוש הוא בכיוון מיני, ידנית, מגניבה ונוחה למבוגרת, קצת כוח יהיה נחמד, אבל זה לא רכב בשבילי, אז לא צריך להשתגע.

אני חושב בכיוון של מיני, מה דעתכם על אלה?

כמובן שנלך לנסיעות מבחן, אני פשוט לא רוצה 8 נסיעות מבחן, אלא רק 3, אחרי שעשינו צמצום התחלתי על סמך נתונים יבשים.

1. סיאט מיי- קודם כל, מכמות השרשורים פה לגבי השירות הגרוע של צ'מפיון- יורדת למקום לא גבוה בסולם העדיפויות שלי. מה גם שממה שקראתי בפורום, היא די מיושנת ביחס למתחרות. מחיר המיי הידנית הוא 63000.

2. קיה פיקנטו- קראתי פה הרבה דברים דובים על הפיקנטו מבחינת פלסטיקה, איכות ההרכבה והאבזור, בטיחות גבוהה, אבל דבר אחד גרוע הדהד שוב ושוב- צריכת דלק. כמה נוראית היא?

3. שברולט ספארק- איזה מנוע עדיף? 1.0 או 1.2? הבנתי שב1.2 יש קצת יותר מדי רעשים. מדאיג אותי שה1.0 לא חזק מספיק. מה לגבי גודל צמיגים בעייתי ששמעתי עליו? מה בעייתי בו? זמינות?

4. פונטו איבו- לא מכיר הרבה על הרכב הזה. מה דעתכם?

5. i10- להבנתי, הכי חסכונית פה, 1:18, נשמע מכובד ביותר. האם גם ריאלי? גם בטיחות גבוהה, כמו בפיקנטו. מה לגבי המנוע? 1.0 ו3 צילינדרים לא נשמע לי חזק.

6. סוזוקי ספלאש- לא מכיר. מה מתרחש שם? מה לגבי בטיחות? כי האלטו מאוד לא בטיחותית למיטב ידיעתי, ואני לא כל כך מבין מה הקשר בין 2 הדגמים ואיך הבטיחות של הספלאש.

אני מניח שפספסתי פה ושם כמה מכוניות, אשמח להשלמות והערות.

תודה

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי אורן,

תוכל להכניס לקטגורית החיפוש את הפיאסטה ידנית 1.25 סמ"ק עם 82 כ"ס ,קצת יותר יקר אבל משתלם ובהנחה

שתוכל לקבל מחיר טוב על רכבך תקבל עסקה טובה ויותר חשוב רכב סופר מיני מנצח.

פורסם

אני בעל יונדאי i10 ידנית 1.0 חדשה (נקנתה בפברואר עם יציאת הדגם) מבחינת דלק אני חושב שהנתוני יצרן לא הכי מדוייקים ולי יוצא ממוצע עירוני ובין עירוני ביחד באיזור ה17 קמ לליטר לפי החישוב שלי, ככה שצריך ממש אנשים שנהגו ברכב שיגידו כמה יוצא להם כי אני יודע שהפיקנטו בזבזנית עוד יותר, למרות שבפירוט רשום לה אותה צריכה, יכול להגיד לך שהייתי בדיוק באותה התלבטות לפני הקניה והלכתי על היונדאי בגלל כמה סיבות, הראשונה היא שביונדאי מקבלים פשוט יותר מבשאר במחיר הסטנדרטי (הכי זול) בין אם זה שליטה מההגה, מערכת טובה, מראות וחלונות חשמל וכו', העיצוב שלה יותר משך אותי וירידת ערך ביונדאי הכי סבירה חוץ מסוזוקי לדעתי.

יכול לסכם לך את זה שאני ממש מרוצה נוחות נסיעה מעבר למה שציפיתי, תזכור שני דברים זה רכב עירוני יותר ופחות מתאים לנסיעה יומיומית בהרי ירושלים דבר שני 3 ציל 66 כח סוס... לא הכי חזקה בעולם אבל נותנת ביציעים לא רעים ואף פעם לא הרגשתי שאני נוהג בעגלה איטית.

פורסם

פולקסווגן UP במצבע כרגע של 65,000 ש"ח , 5 דלתות , 3 שנות אחריות (בניגוד לשנתיים אחריות בסיאט)

לגבי השירות בצ'מפיון, אני חייב להגיד שאני סופר מרוצה, גם כאשר היו בעיות (אמנם לא גדולות) קיבלתי שירות מהיר, יעיל ואדיב.

בהצלחה.

פורסם
היי אורן,

תוכל להכניס לקטגורית החיפוש את הפיאסטה ידנית 1.25 סמ"ק עם 82 כ"ס ,קצת יותר יקר אבל משתלם ובהנחה

שתוכל לקבל מחיר טוב על רכבך תקבל עסקה טובה ויותר חשוב רכב סופר מיני מנצח.

במה הפיאסטה טובה יותר מהמתחרות? כי ההבדל במחיר הוא לא זניח...

אני בעל יונדאי i10 ידנית 1.0 חדשה (נקנתה בפברואר עם יציאת הדגם) מבחינת דלק אני חושב שהנתוני יצרן לא הכי מדוייקים ולי יוצא ממוצע עירוני ובין עירוני ביחד באיזור ה17 קמ לליטר לפי החישוב שלי, ככה שצריך ממש אנשים שנהגו ברכב שיגידו כמה יוצא להם כי אני יודע שהפיקנטו בזבזנית עוד יותר, למרות שבפירוט רשום לה אותה צריכה, יכול להגיד לך שהייתי בדיוק באותה התלבטות לפני הקניה והלכתי על היונדאי בגלל כמה סיבות, הראשונה היא שביונדאי מקבלים פשוט יותר מבשאר במחיר הסטנדרטי (הכי זול) בין אם זה שליטה מההגה, מערכת טובה, מראות וחלונות חשמל וכו', העיצוב שלה יותר משך אותי וירידת ערך ביונדאי הכי סבירה חוץ מסוזוקי לדעתי.

יכול לסכם לך את זה שאני ממש מרוצה נוחות נסיעה מעבר למה שציפיתי, תזכור שני דברים זה רכב עירוני יותר ופחות מתאים לנסיעה יומיומית בהרי ירושלים דבר שני 3 ציל 66 כח סוס... לא הכי חזקה בעולם אבל נותנת ביציעים לא רעים ואף פעם לא הרגשתי שאני נוהג בעגלה איטית.

לא יודע, פעם שעברה שהתלבטתי בין קיה (לדעתי ריו, אבל אל תתפסו אותי במילה) לבין יונדאי (i25) בחרתי ביונדאי ואני מאוכזב עד היום. זה היה האוטו שעזרתי לאבא שלי לבחור מהעבודה, ועד היום הוא מקלל אותי על האוטו הנוראי הזה. בקלילות לוקח את התואר "האוטו הכי גרוע שנהגתי עליו עד היום", וזה אחרי שהאוטו הראשון שנהגתי בו היה יונדאי אקסנט פמילי 2004...

אז השאלה פה, איך האוטו באמת ביום-יום? אין יותר מדי דברים שקיימים ברכבים מקבילים אבל לא בi10 שלך? לא מרגיש חסרון כזה או אחר, בעיקר מבחינת אבזור או כוח או איכות הרכבה?

פולקסווגן UP במצבע כרגע של 65,000 ש"ח , 5 דלתות , 3 שנות אחריות (בניגוד לשנתיים אחריות בסיאט)

לגבי השירות בצ'מפיון, אני חייב להגיד שאני סופר מרוצה, גם כאשר היו בעיות (אמנם לא גדולות) קיבלתי שירות מהיר, יעיל ואדיב.

בהצלחה.

תודה, אבל דווקא לגבי השירות יותר מדאיג אותי. עמוס השרת עמוס לעייפה בסיפורי זוועה על שירות הלקוחות הידוע לשמצה של צ'מפיון, ולא כל כך בא לי להכניס את אמא שלי להרפתקאות איתם. אז אלא אם כן זה רכב ממש שווה ממש בזול- נראה לי שהיות הרכב תחת כנפה של צ'מפיון מקטין את הסיכויים שאקנה אותו.

hagggg55 כתב:

פורסם
במה הפיאסטה טובה יותר מהמתחרות? כי ההבדל במחיר הוא לא זניח...

נתחיל בזה שהפיאסטה היא לא רכב מיני.

האיכות הרכבה ברמה גבוהה, הצריכת דלק מצויינת( אני עדיין בהרצה ועושה 1/15 עם הרבה עירוני.

רכב שמרגיש מאוד איכותי, והמנוע 1.25 זריז ולא עצלן, ההתנהלות עם הרכב מאוד קלילה ונעימה.

מציע לך לעשות נסיעת מבחן כך תבין על מה אני מדבר, לדעתי אין לה מתחרות במחיר שלה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כן. במחיר שלה. אולי. אבל המחיר הזה הוא 15 אלף שקל מחוץ לתקציב. אז אין מצב.

עוד הצעות? בתקציב הנ"ל. לא יותר מזה...

hagggg55 כתב:

פורסם

חפש כזו יד שניה, יש כאלו פשוט בצורה הישנה, ועם תוספת של כמה אלפים בודדים יש שנת 2013 צורה חדשה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה אבל מחפשים חדש מהחברה. זה רכב שישאר איתה קרוב לעשור.

רק חדש, רק במסגרת התקציב. אולי עם מתיחה של 5 למעלה או למטה...

hagggg55 כתב:

פורסם

חדש מהחברה זה רק רכב מיני, רכבי הסופר מיני שציינת לא מתאימים לתקציב שלך...וגם חלק מהמיני לא.

יודאי I10 בגרסה הבסיסית החלשה יותר, C1 וכו אלה יתאימו.

פורסם

הפיאסטה נמכרה במבצע של דלק ב-69,000 שקלים, תבדוק אם המבצע לא נגמר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא יודע, פעם שעברה שהתלבטתי בין קיה (לדעתי ריו, אבל אל תתפסו אותי במילה) לבין יונדאי (i25) בחרתי ביונדאי ואני מאוכזב עד היום. זה היה האוטו שעזרתי לאבא שלי לבחור מהעבודה, ועד היום הוא מקלל אותי על האוטו הנוראי הזה. בקלילות לוקח את התואר "האוטו הכי גרוע שנהגתי עליו עד היום", וזה אחרי שהאוטו הראשון שנהגתי בו היה יונדאי אקסנט פמילי 2004...

אז השאלה פה, איך האוטו באמת ביום-יום? אין יותר מדי דברים שקיימים ברכבים מקבילים אבל לא בi10 שלך? לא מרגיש חסרון כזה או אחר, בעיקר מבחינת אבזור או כוח או איכות הרכבה?

הi25 אוטו מחורבן לכל הדעות, אין יותר מידי קשר בינו לi10 אבל שלא יחשבו שאני איזה סוכן, לדעתי תן קפיצה לסוכנות, הרכב נראה ומרגיש מבפנים מעולה, איכות הפלסטיקים וההרכבה לטעמי מהגבוהים ברכבי המיני ובדקתי המון עד שקנינו..

פורסם
אמי מחפשת רכב חדש להחליף את הלאנסר שנת 2000 שלה.

מאחר ו95% מהנסיעות הן מהבית לעבודה וחזרה (קצת פקקים בדרך, סה"כ 40 ק"מ ליום), אין צורך ברכב גדול. אז החיפוש הוא בכיוון מיני, ידנית, מגניבה ונוחה למבוגרת, קצת כוח יהיה נחמד, אבל זה לא רכב בשבילי, אז לא צריך להשתגע.

אני חושב בכיוון של מיני, מה דעתכם על אלה?

כמובן שנלך לנסיעות מבחן, אני פשוט לא רוצה 8 נסיעות מבחן, אלא רק 3, אחרי שעשינו צמצום התחלתי על סמך נתונים יבשים.

1. סיאט מיי- קודם כל, מכמות השרשורים פה לגבי השירות הגרוע של צ'מפיון- יורדת למקום לא גבוה בסולם העדיפויות שלי. מה גם שממה שקראתי בפורום, היא די מיושנת ביחס למתחרות. מחיר המיי הידנית הוא 63000.

2. קיה פיקנטו- קראתי פה הרבה דברים דובים על הפיקנטו מבחינת פלסטיקה, איכות ההרכבה והאבזור, בטיחות גבוהה, אבל דבר אחד גרוע הדהד שוב ושוב- צריכת דלק. כמה נוראית היא?

3. שברולט ספארק- איזה מנוע עדיף? 1.0 או 1.2? הבנתי שב1.2 יש קצת יותר מדי רעשים. מדאיג אותי שה1.0 לא חזק מספיק. מה לגבי גודל צמיגים בעייתי ששמעתי עליו? מה בעייתי בו? זמינות?

4. פונטו איבו- לא מכיר הרבה על הרכב הזה. מה דעתכם?

5. i10- להבנתי, הכי חסכונית פה, 1:18, נשמע מכובד ביותר. האם גם ריאלי? גם בטיחות גבוהה, כמו בפיקנטו. מה לגבי המנוע? 1.0 ו3 צילינדרים לא נשמע לי חזק.

6. סוזוקי ספלאש- לא מכיר. מה מתרחש שם? מה לגבי בטיחות? כי האלטו מאוד לא בטיחותית למיטב ידיעתי, ואני לא כל כך מבין מה הקשר בין 2 הדגמים ואיך הבטיחות של הספלאש.

אני מניח שפספסתי פה ושם כמה מכוניות, אשמח להשלמות והערות.

תודה

אורן

ספארק לטעמי הוא הרכב המיני הכי פרקטי והכי מאובזר במחיר שאתה קבעת. 1200 כמובן עדיף. בהצלחה!

פורסם

תשמע

סיאט מיי - צעצוע מידי.

פיקנטו - לא מת על הרכב הזה, בעיקר בגלל עניין הדלק.

שברולט ספארק - כמו שכתבתי בעבר, אם אתה יכול להסתכל על הרכב יותר מ 10 שניות ולא להקיא, אז יכול להיות שזה אופציה ( הפנסים המכוערים האלה עם הגלגלים 6 אינץ ! פשוט בושה )

I10 - יצא לי להשכיר את הרכב הזה, פשוט צעצוע קטן, הייתי מחפש אופציה אחרת

פונטו איבו - פה זה אופציה מעניינת, הפונטו לדעתי יותר " אוטו" מכל שאר האופציות שהצבת פה, השאלה באיזה מחיר ? יצא לי לנהוג ברכב הזה, באמת שביחס לקטגוריה הוא עדיף מכולם. אמין, חסכוני ( יחסית ) וזול ( ביטוח,טיפולים ) !!!.

אגב אם התקציב הוא 70 אז פאביה וסיאט יכולות להיכנס למשוואה.

אם התקציב הוא פחות ואתה מתעקש על חדש, אז תבדוק את שאר הצעצועים ( טויטה איי גו, C1 וכו' ) ..

אוטו-מאניה :-)

• תוכן חדש...