Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא כתבתי כאן שנים ואשמח לעיצה.

אני אמור לקחת רכב מהעבודה וצימצמתי את האפשרויות ל3. קודם כל לדרישות:

א. מדובר ברכב שצריך להסיע 4 אנשים (2 ילדים בכסאות יעודיים במושב האחורי) - כלומר ספסל אחורי מרווח.

ב. תא מטען מכובד כדי להכיל עגלת תינוק + קניות שבועיות.

ג. 80% מהזמן אני אסע ברכב לבד - חויית נסיעה מהנה לנהג (כן, אני מסונוור מרמת האיבזור של המאזדה 3).

ד. ראיתי שרמת הבטיחות של 3 הרכבים מעולה, אז אני חושב שהן לא כל כך מתחרות בסעיף הזה.

כיום אני נוסע בפוקוס סטיישן 2012, ומוצא אותו סביר לנהג, מטען שימושי מאד וצפוף מאחור (אהבתי יותר את הקיה פורטה 2010 שהייתה לי קודם).

תודה!!

פורסם

לקורולה יש מושב אחורי מרווח מאוד. אבל מבחינת חווית נהיגה, היא נופלת משמעותית משתי האחרות שציינת.

אני מציע לך לקפוץ לסוכנות ולהתרשם מהמושב האחורי של הסיד סטיישן. הוא בטוח יותר מרווח ממה שיש לך היום בפוקוס הצפופה, השאלה היא אם זה מספיק. אם כן, הגעת לנחלה. אם לא, תתפשר קצת על החוויה וקח את הקורולה. זאת בטח לא תהיה הפשרה הראשונה שאתה עושה לטובת המשפחה ;)

ולגבי המאזדה - היא מאובזרת מאוד והתנהגות הכביש שלה טובה, אבל מנוע ה-1.5 ליטר שלה חלש ומאכזב, בוודאי בהשוואה למתחרות המודרניות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לצערי אין אלו האפשרויות הריאליות היחידות.

השאלה העיקרית בגדול האם תא המטען של המאזדה נמצא בכלל באותו קטגוריה של 2 האחרות. מבחינת מספרים יבשים הוא קטן בכ15%, ואני מאד אוהב את סף ההטענה הנמוך והשטוח של הסיד.

אבל בא לי גם "אוטו מהנה" ואני ממש לא יודע אם הסיד היא מכונית שאפשר להגיד עליה מהנה ...

פורסם

הסיד מפתיעה לטובה עם התנהגות כביש מאוד אירופאית וכיפית. הסטיישן טיפה פחות, אבל זה עדיין טוב מרוב אם לא כל המכוניות הקוריאניות המשפחתיות בשוק.

המאזדה מהנה יותר ומעניקה תחושה ספורטיבית יותר מבחינת היגוי וגם האבזור שלה נדיב מאוד. אבל כמו שכתבת בעצמך - גם השלוש הנוכחית היא פשרה רצינית בנושא השימושיות, כמו קודמותיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...