Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת קשה לנחש איפה הסטודנט לומד. תסכים איתי שאם הוא נוסע כל יום מעיר תחתית בחיפה לאונ' ובסופ"ש חוזר הביתה לרמת הגולן/ירושלים, הנסיעה תהיה בעלת אופי שונה לגמרי מסטודנט שגר באשקלון ולומד באיזור.

באופן כללי, בסכומים כאלה, יותר חשוב הצורה שבה הרכב טופל ונשמר לאורך השנים מאשר מוניטין האמינות/צריכת דלק שלו. כי רכב שהיה חיסכוני בתחילת דרכו והוזנח עם השנים, אולי יחסוך שקלים בודדים על הכביש אבל יקזז אותם יפה מאוד במוסך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

היי,

תודה על התשובה.

אני גר בב"ש, והנסיעות הן בעיקר בתוך ב"ש, לקניות סידורים וכו' לא נסיעות על בסיס יומי.

כמו כן, עדיפות שהרכב יהיה עם גיר אוטומטי.

פורסם

האמת שהעדיפות היא שהרכב יהיה ידני.

קח בחשבון שאם תקנה רכב אוטומטי ותהיה תקלה בגיר לא בטוח שיהיה שווה לתקן את הרכב.

כמובן שאוטומטי נוח יותר, אבל נוחות עולה כסף.

בסכומים האלה עדיף רכב כמה שיותר פשוט כי ככול שהרכב יותר פשוט יש פחות דברים שיכולים להתקלקל.

בעיקרון הייתי מחפש רכב ידני, עם מנוע קטן ופשוט. יונדאי אקסנט/גטס, פיאט פונטו, פג'ו 205,106,206, סיטרואן סקסו כל אלה רכבים פשוטים יחסית.

יש כמובן דגמים נוספים, ולא הייתי מגביל את עצמי לדגם מסוים אלה סורק כמה שיותר אפשרויות ומצמצם אותן.

אל תשכח להשאיר סכום כסף בצד ליישור קו לאחר הקניה והפתעות בלתי צפויות במהלך השנה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לראשונה שהגיבה,

ברכב ב11K אין יותר מידי בחירות ותכלס כל רכב יסחב עליות בין אם זו פונטו או קורולה ישנה.

יש סויפט ישנות

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

תפוחי, יש הבדל. אם נסתכל רק בפן של החיסכון, רכב חלש ומיושן לא יהיה חיסכוני בעליות קשות.

וזה בלי להתייחס לטווח הארוך.

לפות"ש, בגלל שמדובר בנסיעות לא קשות ומעטות, אני לא חושבת שאתה צריך לתת דגש על חיסכון בדלק, ההפרש בין רכב חיסכוני לרכב עם צריכת דלק סטנדרטית (1:10) לא יהיה משמעותי ועלול לקזז את עצמו בכניסה הראשונה למוסך.

הייתי ממליצה לך לחפש את הרכב הכי חדש והכי שמור שיכול להכנס בתקציב שלך.

בנסוף למה שהומלץ עד כה, אתה יכול לבדוק את השרייד, סוויפט או כל משפחתית יפנית מתחילת שנות ה2000 או סוף 90.

הדגש שלך צריך להיות על מצב הרכב ופחות על סוג הרכב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

סיטרואן סקסו 1400 ידנית 2001-2003 הכי שמורה ומטופלת שאתה מוצא, תשלם בסביבות 6000 גג 7000 ש"ח וישאר לך עודף לתיקונים אם תצטרך.

It's life, Jim, but not as we know it

• תוכן חדש...