Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט אני מתלבט בין I20\מזדה 2 בנות 3-4 שנים (עולות כ 50K) לבין הספייס סטאר (עולה 70-80K), אני מעדיף לשלם פחות, אבל צריכת הדלק המאוד טובה בספייס סטאר מפתה אותי, רציתי לדעת מה ההבדל שאני ארגיש בצריכה בנסיעה עירונית בעיקר (פ"ת-ת"א), ומה האופציה העדיפה לדעתכם?

פורסם

הספייסטאר אכן יותר חסכונית, אבל המאזדה והיונדאי עדיפות מכל הבחינות. תלוי כמה ק"מ אתה נוסע בשנה. אם מדובר בסביבות 10 אלף ההבדלים יהיו זניחים. המאזדה והיונדאי נמכרות בעיקר בחברות הליסינג בהנחות מפליגות, כך שתוכל לרכוש חדשה במחיר אטרקטיבי. מצד שני, כשתרצה למכור תצטרך להוריד לא מעט. הספייס סטאר מסתדרת מצוין בתוך העיר, אבל במהירויות גבוהות היא פחות יציבה וזו הבעיה. בנוסף, היא מרעישה מאוד בגלל הגיר הרציף, אז קח זאת בחשבון. אין אופציה עדיפה, תעשה נסיעת מבחן על כולן ותראה מה הכי נוח לך

פורסם
לגבי מספרים. אם רוב הנסיעות שלך בתור העיר המאזדה והיונדאי יצרכו 1:10 - 1:12. הספייס סטאר תצרוך 1:12 - 1:15

כלכלית זה לא יוצא עדיין יותר משתלם בגלל שמחיר הרכישה נמוך ב 30K? בהנחה שנוסעים נגיד 10-15K בשנה.

פורסם
כן, אבל תלוי כמה ק"מ הרכב עשה. אני הייתי קונה חדש מליסינג 0 ק"מ ונהנה מההנחה.

לרוב הן עשו קצת פחות מ 100K.

פורסם

זה המון לשלוש שנים וקח בחשבון שכבר אין אחריות. הייתי לוקח רכב כזה רק אם המחיר ממש מפתה והמצב שלו סביר פלוס. תראה, ספייס סטאר חדשה מליסינג אתה יכול להוציא אחרי התמקחות גם ב-68. מאזדה 2, שנחשב רכב מיושן יחסית, אתה יכול להוציא ב-80. היונדאי יותר מודרנית טיפה ותעלה לך 85. אם אתה שואל אותי, היות ורוב הנסיעות שלך עירוניות הספייס סטאר יכולה להתאים. היא מצוינת בעיר, חסכונית מאוד וזולה לרכישה. זה מה שאני הייתי עושה.

פורסם
זה המון לשלוש שנים וקח בחשבון שכבר אין אחריות. הייתי לוקח רכב כזה רק אם המחיר ממש מפתה והמצב שלו סביר פלוס. תראה, ספייס סטאר חדשה מליסינג אתה יכול להוציא אחרי התמקחות גם ב-68. מאזדה 2, שנחשב רכב מיושן יחסית, אתה יכול להוציא ב-80. היונדאי יותר מודרנית טיפה ותעלה לך 85. אם אתה שואל אותי, היות ורוב הנסיעות שלך עירוניות הספייס סטאר יכולה להתאים. היא מצוינת בעיר, חסכונית מאוד וזולה לרכישה. זה מה שאני הייתי עושה.

68 אבל במכירה יורידו לי 15-22%, לא יודע כמה זה משתלם.

פורסם
אז מה? קונים בזול, מוכרים בזול. בינתיים אתה נוסע על רכב חדש

יש בזה משהו, אבל עדיין מבאס שיורידו כ"כ הרבה במכירה, מה גם שבסוכנות 80 זה מחיר רשמי, תמיד יש מבצעים\אפשרות למיקוח, והרכב מהליסינג פחות מאובזר. ההנחה שנותנים על 0 ק"מ מליסינג לא מספקת במקרה של הספייס סטאר, עם כי נגיד בכלמוביל הם טוענים שאתה לא נחשב ליסינג, כי היד הראשונה ברשיון רכב נשארת ריקה, לא יודע כמה זה אמין ונכון, כי צביקה אמר שעדיין אפשר לבדוק ולראות שהיד הראשונה רשומה על שם חברת ליסינג, אבל השאלה אם הקונים באמת עושים את הבדיקה הזו, או שמאמינים שזה פרטי. גם אם מאמינים אני לא בטוח שזה חוקי.

פורסם

אתה צריך פשוט לבקש אישור מחברת הליסינג שהרכב נמכר באופן פרטי ורק אתה נוהג עליו. ואכן, החברות עושות פה ושם הנחות אבל עדיין ההפרש במחיר ברוב המקרים הוא משמעותי. קח בחשבון עוד דבר. רכבים שנמכרים בהנחה קרוב לוודאי שגם יאבדו ערך יותר מהר יותר. בסופו של דבר הכל מתקזז במכירה. הרכבים שיש להם שוק הם אלה היקרים שלא נמכרים בחברות ליסינג ואין עליהם הנחות גדולות, כמו יאריס וסוויפט. הכל יחסי בחיים.

• תוכן חדש...