Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי יונדאי אקסנט 2001 אוטומט, נעשה לרכב טיפול גדול שכלל פלאגים, שמן ופילטר שמן.

יש גם רדיאטור כויל וחוטי הצתה חדשים עם זה חשוב.

הבעיה היא שבאמצע נסיעה הרכב פשוט נכבה, נדלקות הנורות האלה: Check, שמן מנוע, מצבר, אימובולייזר ועוד איזה נורה שאני לא זוכר.

לאחר שהוא מתכבה הוא מניע ללא בעיה אבל יש רעש מוזר במנוע כמו מכות חלשות כאלה לא יודע איך לקשר את זה.

חשוב לי להגיד שאני בודק שמן ומים כל יום ועם חסר אני מוסיף.

מה יכולה להיות הבעיה הפעם?

פורסם

לרוב זו בעיה חשמלית ,שצריך לעלות עליה ברגע האמת.

האם חוטי ההצתה שהרכיבו ברכב הם מקוריים של יונדאי ? לפני הכיבוי הרכב מגמגם ?

על פניו נשמעת בעיה של קויל/חוטים - אחד מהם או יותר כנראה אינם מקוריים ואינם מתאימים לרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
....

לאחר שהוא מתכבה הוא מניע ללא בעיה אבל יש רעש מוזר במנוע כמו מכות חלשות כאלה לא יודע איך לקשר את זה.

....

לא סימן טוב.

בכל אופן, האם "באמצע נסיעה" זה אומר שהמנוע כבה גם בעת שדוושת הגז לחוצה או רק לקראת עצירה?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...