Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הזמנתי מאיביי פנסי ערפל, מכירים חשמלאי טוב שיודע לעשות את העבודה באזור אשדוד?

תודה

פורסם
היי,

הזמנתי מאיביי פנסי ערפל, מכירים חשמלאי טוב שיודע לעשות את העבודה באזור אשדוד?

תודה

אם הזמנתה פנסי ערפל אוניבירסלים זה ממש פשוט, אני התקנתי אצלי ויצא מצוין.

אם מדובר בפנסי ערפל מובנים לרכב זה כבר סיפור אחר .... אבל פשוט תחפש מוסך לא אמור להיות "עבודה גרועה" בנושא הזה כל עוד תפקח עליהם.

drive for life

פורסם
אם הזמנתה פנסי ערפל אוניבירסלים זה ממש פשוט, אני התקנתי אצלי ויצא מצוין.

אם מדובר בפנסי ערפל מובנים לרכב זה כבר סיפור אחר .... אבל פשוט תחפש מוסך לא אמור להיות "עבודה גרועה" בנושא הזה כל עוד תפקח עליהם.

הזמנתי את זה:

http://www.ebay.com/itm/2x-9-LED-Audi-Style-Daytime-Running-Light-Day-Fog-Lamp-DRL-Super-White-12V-DC-/280803720473?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item416134bd19&vxp=mtr

והרכב שלי שברולט קרוז, צריך לעשות חור ולחבר אותם... ואין לי יותר מידיי ידע בחשמל

פורסם

התקנתי כאלה דומים אבל עם אותו עקרון +,- רק , העלתי לפה מדריך תחפש שרשור מלפני חודש ככה בשם תוספות קטנות עם תמונות כמובן.

זה ממש פשוט , בסכ"ה לגלף את -,+ של המנורות חניה ואם אתה מעונין להוסיף מפסק אתה מוסיף על הדרך .

drive for life

• תוכן חדש...