Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
פורד טאורוס 97 שכמעט קניתי, אבל למזלי שמתי לב למצב מכני לא מזהיר.

עוד פורד, F350 צבאית, עם קבינה עצומה, שיכולה לאכלס בנוחות שישה מבוגרים, כשבמושב האחורי שלושה חיילים שחוזרים מאבט"ש עם נשק ארוך ואפוד.

ג'י אם סי וונדורה, תא נוסעים של אמריקאית ישנה, אבל כזה שמאפשר להגיע בהליכה לכל מקום. לקחת דגם נוסעים, להעיף חלק מהמושבים, לתקוע מיטה במקומם, ולא צריך שום דבר מעבר, כדי לבנות רכב טיולים.

לרכבים אמריקאים גדולים יש סוג של קסם.

מכונית מאוד מרשימה, או לפחות כזאת שאני זוכר היטב על היום, הייתה שברולט קאפריס קלאסיק שתפסתי בה טרמפ כחייל (אז עוד היה מותר ומקובל). עיצוב פנים בצבע אדום בורדל מזעזע, מושבי קטיפה רחבי ידיים ותחושה של בחילה נוראית על כל מהמורה או פיתול. למעשה אותה קפריס הייתה מהנציגות האחרונות של האסכולה הוותיקה של דטריוט.

ואם נמשיך באמריקאנה אז ראוי לציין את הפעם ראשונה שישבתי בהאמר (הצבאי ולא הצעצועים שבאו אחריו ונשאו שמו לשווא). כמובן שמאוד ספרטני וגם לא נוח במיוחד, אבל הסידור הפנימי מגביר את תחושת הגודל (במיוחד את הרוחב האדיר) ואת תחושת העוצמה. בגרסה הממוגנת אתה מרגיש מאוד עטוף ומוגן ספון במושב הצר יחסית בין הדלת הכבדה וערימת מכשירי הקשר והציוד.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מתחבר לעיצוב הפנימי של מרצדס מהודעה ראשונה. לטעמי אפילו עיצוב של במוו סדרה 5 ישנה (שישבתי באחת כזאת כמובן) עדיף בהרבה. ואני ממש לא חובב של עץ בתא הנוסעים.

2003_bmw_5_series_540i-pic-3997842347222331808.jpeg

פורסם
הפונטו הזו נראית הרבה יותר טוב מה 360...

זה כי ה-360 היוותה דגם שסיים תקופה בפרארי, פעם אחת כי זה הדגם האחרון שכל הפנלים החיצוניים שלו עובדו\עוצבו בצורה ידנית וזה גם הדגם האחרון שייצג את עיצוב הפנים המינימליסטי של תא הנוסעים ברכבי פרארי.

ה-F430 כבר עברה שידרוג משמעותי בתוך תא הנוסעים עם חומרים ואיכות הרכבה טובים בהרבה וכן התחילה לעשות שימוש באוטומציה לעיבוד הפנלים החיצוניים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

מתי בדיוק הספקת לשבת בs class קופה? היא הוצגה לפני שבועיים לעתונאים ועדיין לא סופקה ללקוחות. אגב, קראתי כבר שהמושב האחורי מתאים לילדים בלבד, לא ממש מרשים.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

יגואר XF, סובארו טריבקה, פיאט קופה.

ה-156 הרשימה אותי והתאימה לי כל כך שעכשיו אני עם השניה שלי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מיני קופר החדשה, ב.מ.וו 5 LUXURY, מרצדס S החדשה - בצד ההגיוני (יחסית) של המחיר.

פאגני Huayra, בוגאטי ווירון - בצד הפסיכי של המחיר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לרכבי פאר אמריקאים משנות ה70 עד סוף שנות ה90 יש את תאי הנוסעים הכי מפוארים שראיתי בחיים שלי. כורסאות קטיפה/עור אדומות חשמליות, דיפונים כמו מזרן עמינח, פאנל עץ ענק עם כפתורים ממתכת ונברשות מהתקרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תאי נוסעים שהרשימו אותי במיוחד שגם יצא לי לשבת ולנסוע בהם:

-פורשה קאיין שנת 2011

-מרצדס E קלאס שנים 2006 וגם 2008 (צורה זהה)

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

CITROEN DS5.

בפעם הראשונה שישבתי בתא הנוסעים הופתעתי מאוד. סביבת הנהג מרגישה כמו תא טייס.

כל תמונה שאעלה לא משקפת את ההרגשה...

פורסם
לרכבי פאר אמריקאים משנות ה70 עד סוף שנות ה90 יש את תאי הנוסעים הכי מפוארים שראיתי בחיים שלי. כורסאות קטיפה/עור אדומות חשמליות, דיפונים כמו מזרן עמינח, פאנל עץ ענק עם כפתורים ממתכת ונברשות מהתקרה.

עיון זריז ביצירות של האמן הנרי טולוז-לוטרק מלמדות אותך על מקור ההשראה לאותם סאלונים מפוארים.

• תוכן חדש...