Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה סופרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על סקודה סופרב 2010/11 ?

שמעתי שלא כדאי להתקרב ל DSG, זה נכון?

מדובר על הדגם דיזל, כמה הוא חסכוני באמת?

מישהו יכול לפרט את הרמות גימור?

תודה מראש

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם

אוטומט זה לא DSG?

פורסם

לא בכל שנה. לאחרונה הביאו דיזל עם DSG7 שבאמת עושה בעיות לפי נהג מונית שנסעתי עימו ברכב עם הגיר הזה.

באם ברכב יש DSG6, זהו גיר נטול בעיות טיפוסיות. באם ברכב יש DSG7 - לקנות ללא אחריות זה הימור.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הייתה לי סופרב בנזין שעברה חיים קשים מאוד עם DSG7 ללא כל בעיות (הבעיות היו דווקא במנוע שזלל שמן), עשתה למעלה מ-100K בשנתיים וחצי. דווקא את הגיר אהבתי מאוד.

נהגתי מספר ימים גם על פאסאט 2.0 דיזל עם DSG6 והתחושה הייתה דומה - נחמד מאוד סה"כ. קשה לי להשוות כי הן באו ברמות גימור שונות (פאסאט בנמוכה וסופרב בגבוהה, שתיהן 2010-2011).

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

לא הבנתי לגבי הגיר, יש גיר DSG עם 6 הילוכים שעובד טוב או שיש גיר אוטומט אחר שזה הגיר המומלץ?

פורסם

DSG 7 (רובוטי) - בעייתי.

DSG 6 (רובוטי) - עובד טוב.

אוטומטי פלנטרי (אוטומטי רגיל) עם שישה הילוכים - עובד טוב. הגיר הזה נכנס לפני כשנתיים (לא זוכר בדיוק מתי) והחליף את הDSG 7 הבעייתי.

פורסם
הייתה לי סופרב בנזין שעברה חיים קשים מאוד עם DSG7 ללא כל בעיות (הבעיות היו דווקא במנוע שזלל שמן)

מסקרנות, כמה זה זלל?

עד כמה לחצת את הרכב? היצרן טוען שצריכת השמן תלויה בצורת הנהיגה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...