Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Born to Rock II: Cheaper you say?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שראיתי גם את הקודם שלו שם :-P

גם לי יש שם שני שרשורים בין היתר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדבר שממיר single ended לbalanced יכל להיות שימושי עבור פרויקטים אחרים שלי... אז ציירתי PCB.

בטח ביום ראשון בערב אזמין את הייצור שלהם.

BalunV0.jpg

BalunV0.pdf

[under construction]

פורסם

דרך מי ודרך מה אתה מייצר ומזמין את הPCB? - זה נראה לי כמו דרך טובה מאוד לייצר קרוס אובר בהזמנה אישית - אשמח לדעת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יצרן - http://www.seeedstudio.com/service/index.php?r=site/pcbService

10x10cm = 25$; 5x5cm=10$

^^ המחיר עבור 10 חתיכות.

תוכנה - altium designer

קרוסוברים - אם הם לא חורגים את 10X10CM - אפשרי. אחרת זה מתחיל להיות יקר.

פסיבי או אקטיבי?

זה מצוין לקרוסים אקטיביים :)

[under construction]

פורסם

אולי קרוסים פסיביים פר אלמנט - גם יכול להיות רעיון טוב.

Pioneer TS-X150

פורסם

סטאס, אני חושב להזמין את הדרייברים של פייטל למערכת ניידת שביקשו ממני לתכנן במחיר נמוך יחסית, כמה שלמת ודרך מי הזמנת? מצאתי באיביי כולל משלוח באיזןר ה180$, מצאת יותר זול?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

נכון, זה אותו מוכר.

http://www.ebay.com/itm/390835845248?

תשים לב ל2 דברים:

- יש שני גרסאות, 4 ו8 אום כש4 אום עדיפה מבחינת פרמטרים \בעיניי\.

- הדרייברים דורשים תיבה גדולה, של 100-200L לכל אחד (100 סגורה ו150-200 עם פורט) - כמו כן תעשה את החישוב של תיבה לפני...

שילמתי גם כ100ש"ח מכס.

בנוסף, אולי הם לא יספגו את 200W אולי גם לא 100, אך אפילו עם 10W הם עושים המון רעש! :)

[under construction]

פורסם

100 ליטר סגורה? איפה יש מקום ל 2 כאלה???

זה נטו לבית וגם זה לא ממש קטן.

פרוייקט מעניין ואני עוקב. במיוחד כאשר מדובר בסגנון מוזיקה דומה לשלי )))

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

סרגיי, הוא הולך להתקין אותם בתצורת IB בתא המטען ולנצל אותו כתיבה, ולסיטיגו ואחיותיה למרות שהן מכוניות מיני, יש באמת תא מטען ולא תא כפפות אחורי.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני מבין את זה, אבל עד כמה אפשר לקרוא לתא מטען , תיבה? בכל זאת, גם אם איטום טוב וכל הדברים מסביב יש בריחת אוויר. וגם לא פורטד.. לשם כך צריך אלמנטים של FREEAIR יעודים,לפי הבנתי. אולי פספסתי משהו?

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

צריך אלמנטים לפחות דרשניים לתמיכה של תיבה.

כלומר עם QTS גבוהה יחסית מהרגיל.

Q אידיאלי של מערכת = 0.7. כשלדרייבר יש 0.5 - אז צריך להשלים רק 0.2 על ידי תיבה.

אם לדרייבר יש 0.7 - הוא דורש תיבה בגודל "אינסופי" - כלומר, ללא שום תמיכה של אוויר שבתוך התיבה.

דרייברים של 0.2-0.3 דורשים הרבה תמיכה ותלויים הרבה יותר בדיוק וטיב של תמיכה... הם בעייתיים יותר. אך יש להם גם יתרונות אחרים מלבד תיבות ובאס :)

במקרא הדרייברים שלי - הם גם בעלי QTS גבוהה יחסית (0.54), וגם גודל של תיבה הנדרש לכל אחד היה כ100L... אז הם גם לא דורשים יותר מידי תמיכה (אטימות) של תיבה, וגם מקבלים את התמיכה העיקרית על ידי נפח שיש לי...

עלול להשתלב בצורה טובה :)

* לא יצא להרכיב את המערכת בסופ"ש הזה - ננסה לעשות זאת בפעם הבאה *

[under construction]

פורסם

אני חושב שתא המטען שלך הוא משהו באזור ה270 ליטרים? אם אני זוכר נכון? - צריך להשתלב נהדר - מקסימום תזרוק שם כמה חפצים :-P

Pioneer TS-X150

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

well, that escalated quickly.

המערכת קיבלה stage 0, כך הוא נראה:

- מקור - נגן MP3 הזה

- "pre amp" פסיבי - כפתור ווליום מסוג DACT סיני

- מגבר שודרג בצורה הבאה: (הייתי לחוץ לשים אותו, אז השתמשתי במעגל קיים - רק הפכתי כמה דברים שיעבדו בצורה טיפה אחרת, הקטנתי ערכים של נגדים בכדי להפחית את רעשים, שמתי מגברי שרת שקטים וטובים - opa1641).

http://s3t.it/data/uploads/amp_fix3.png

בדקתי אותו בבית עם ספק ממוטג meanwell כלשהו, ונהנתי לשמוע. נראה לי שהוא טוב יותר מהמגבר הביתי שלי. אכן, אין בו קרוסים, אין בו גיין. בעצם אין בו כלום חוץ מremote :)

- שמתי את SEAS 27tffnc האלו על הדשבורד -

http://www.madisound.com/loudspeaker_specifications/h1396_27tffnc_g_datasheet.pdf

הדשבורד עכב גודלו פועל כHORN בתדרים נמוכים יחסית, סביב 1.2K... אז חתכתי על 2K, ויחד עם ה"HORN PEAK" ירדתי ל1KHZ בצורה חלקה יחסית.

- חתכתי את מידבאסים ב1.3KHZ עם סליל הראשון שמצאתי...

טיפה EQ ועכשיו זה נשמע סבבה.

דברים נחמדים:

1. יש מספיק עוצמה, זה נחמד.

2. זה מנגן בצורה ישרה החל מ40HZ, ללא עזרה של EQ - זה עוד יותר טוב!

3. הKICK-DRUM פשוט מרביץ, זה ממש לא "BOOOM" הרגיל, זה מכה בגוף :). כנ"ל גם SNARE. הבאס נשמע אחזרי ודינאמי... כייף.

4. טויטרים... נראה לי שקשה להם לרדת ל1-2KHZ, + עובדים דרך קבלים אלקטרוליטיים חצי-ביפולריים שזה גם יכול לעוות (בניתי מעגל קטן עם הרבה jumpers והרבה קבלים בערכים שונים בכדי לשחק עם קיבול במקום על ידי החלפת jumpers בלבד - זה ממש ממש נוח!).

5. ב90% מהמקראים הבמה נמצאת מקדימה ואם לא מסובבים את הראש - הכל נשמה טוב. אך, יש איזה רגעים כשמנגן משהו במידריינג תחתון שאין לו תדרים גבוהים בהרמוניקות - שומעים אותו ממש בבירור מאחורה :) זה כמו dolby prologic הטיפש - למי שזוכר :)

לפי 4+5 = צריך לשים משהו טיפה גדול יותר מהטויטרים 1" קטנים חסרי rear chamber מקדימה. זה היה צפוי, אך הייתי חייב לבדוק אותם מתוך סקרנות.

[under construction]

• תוכן חדש...