Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגברת עוצמת אות אלחוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא כזה . נתב בקומה השניה - אות נחלש עד בלתי אפשרי במרתף. תשתית של בזק. vute9y6a.jpg3y8ury8e.jpg יש אפשרות להשתמש בנתב השני בתור רפיטר?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
יש לך אפשרות למשוך כבל אטרנט למרתף? הפתרון המוצלח יהיה להשתמש בראוטור השני בתור AP

לא. זה להוריד כבל שלוש קומות בערך.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

חברים שימו לב . אני מחדד. אין לי אפשרות בכלל להעביר כבל ETHERNET לא בין הנתבים ולא מהנתב למרתף. במרתף בחלק מהמקומות יש קליטה מאוד חלשה. יש את הפתרון של שתי מתאמים - אחד שמתחבר להיכן שנמצא הראוטר והשני רק לחשמל ואז כבל ETHERNET ? ומה לגבי אלחוטי ? איך אני יודע שהם נמצאים על אותה פאזה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...