Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שכל רכב שם זה ליסינג מנהג יחיד, אבל בכל זאת, המגרשים מוצפים ואף אחד לא רוצה לתת הנחה מעבר ל 8-10 אחוז (שלמעשה במקרה הטוב מביאים את הרכב למחירון לוי יצחק)

A3

A4

פורסם

10% הנחה על טויוטה פריוס זאת הנחה יפה מאוד!

ועוד עם הטרייד אין שיש לך על שברולט אוואו?!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
10% הנחה על טויוטה פריוס זאת הנחה יפה מאוד!

ועוד עם הטרייד אין שיש לך על שברולט אוואו?!

אין פריוס ואין אוואו.

על אקסנט 1.4 שנים 2010-2011 או על I20 באותם שנים. לא משנה אם אני מביא רכב בטרייד אין, הכאילו הנחה נשארת זהה

A3

A4

פורסם

בתור עובד בחברה המוכרת רכבים מיד פרטית, הרבה מהלקוחות חיים בסרט שבמגרשי הליסינג יקבלו 30% פחות ואפילו יותר. ואני מסביר להם לא פעם ולא פעמיים שיקחו את משקפי תלת המימד שלהם ויצאו מהסרט. הנה ההוכחה. הנחות גדולות יקבלו רק על גרזנים שלא מצליחים למכור.

פורסם

לא רוצה לקבל 30%. רוצה מחיר הוגן.

רוב הרכבים שהם מוכרים הם די זבל, בטח באחזקה שלהם, ואין להם הוכחה שזה נהג יחיד כך שמחירון ריאלי זה 15% הפחתה. מכאן זה עניין של מיקוח.

כך להבנתי זה צריך להיות

A3

A4

פורסם

רוב הרכבים שהם מוכרים הם די זבל, בטח באחזקה שלהם

לא הייתי קונה אוטו "זבל".

ואם אוטו לא זבל, אז מה בעייה להסתפק ב 8-10% הנחה נדיבה?

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

תשמע אם עשית סקר רציני ונסית להתמקח אז כנראה שזה השוק ,אף אחד לא יעשה לך טובה בגלל כושר השכנוע המצוין שלך,אם הם לא יורדים יותר כנראה שיש מי שקונה במחיר הזה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

8-10% הנחה זה אחלה. אבל הם לא נותנים הנחה אלא פשוט מפחיתים את מה שצריך להפחית לפי המחירון (למרות שצריך להפחית אפילו יותר). בפועל כקונה זה מחיר מחירון בלי הנחה.

כמו שעל פרטי לא הייתי משלם מחירון (למעט יוצאים מהכלל) כך גם אין סיבה שהחברות יקבלו מחירון.

A3

A4

פורסם
אין פריוס ואין אוואו.

על אקסנט 1.4 שנים 2010-2011 או על I20 באותם שנים. לא משנה אם אני מביא רכב בטרייד אין, הכאילו הנחה נשארת זהה

או, עכשיו אתה מתחמם...

על אקסנט 2011 מליסינג אין בעיה לקבל 15-20 אחוז הנחה ממחירון לוי יצחק. על i20 תקבל קצת פחות אחוזים.

אני לא יודע איפה אתה בודק, אבל אין בעיה למצוא עסקאות כאלו. אם תרצה, שלח לי הודעה פרטית ואנסה למצוא לך עסקה כזאת מחר בבוקר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם המחיר האחרון הוא X (הפחתת הליסינג), אז לא חייבת להיות עוד הנחה אלא אם כן המחיר שלהם הוא X+%Y.

זה נחמד "לקחת מחיר מבצע" ולנסות לחפש לקנות זול יותר, אבל בדרך כלל זה לא עובד וצריך להבין שקיים קו אדום במחיר.

מה גם שלהבנתי מהתגובות כאן אלה הם מחירי השוק, כלומר לקוחות קונים, במקרה כזה בכלל אין על מה לדבר.

כמו שעל פרטי לא הייתי משלם מחירון (למעט יוצאים מהכלל) כך גם אין סיבה שהחברות יקבלו מחירון.

זו גישה מעניינת! בעצם לא, זו גישה ישראלית טיפוסית תמיד לחפש לשלם פחות מהמחיר הנקוב על גבי המוצר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מכיון שאני מקורב לנושא אוכל להגיד שהמחירים נקבעים בשתוף פעולה עם חברות הליסינג והמבין יבין .

מה שמוסכם בין הקונה והמוכר זה מה שקובע .

אם המוכר רוצה להיפטר מרכב מסוים המחיר יורד ואם להיפך אז לא .

פורסם

בוודאי שלא, אבל גם אי אפשר לצאת בהכרזה נחרצת "כמו שעל פרטי לא הייתי משלם מחירון" כאילו לשלם מחירון זה פיקציה.

וכן, למרבה הצער אני לרוב נופל על מוכרים עקשנים שדורשים מחירים גבוהים כי הסינון שלי ביד2 לרוב מניב 0 תוצאות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
לא רוצה לקבל 30%. רוצה מחיר הוגן.

רוב הרכבים שהם מוכרים הם די זבל, בטח באחזקה שלהם, ואין להם הוכחה שזה נהג יחיד כך שמחירון ריאלי זה 15% הפחתה. מכאן זה עניין של מיקוח.

כך להבנתי זה צריך להיות

אז אתה גם רוצה לקנות לא זבל, וגם רוצה שהמוכר יקצץ חצי אם לא יותר מהרווח שלו על האוטו? :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

במצב תקין לא אמור להיות מיקוח. אני מגיע (לא יקרה באמת) למגרש רואה מחיר מסויים על הרכב ולפי זה מחליט אם אני הולך על זה או לאו.

אני לא אשב ואתחיל להתמקח, זה לא שוק (למרות מצב הרכבים).

זה לא כמו לקנות 3-4 לימונים ו4 עגבניות.

זה דבר שצריך להשליך על הרבה תחומים במדינת ישראל.

Peugeot  5008 2023 

• תוכן חדש...