Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בסיסית, עד 1500 ש"ח.

דרישות:

נוחה לאחיזה ותפעול. בהרבה מצלמות קומפקטיות אין שום מקום לאחיזת אצבעות וזה לא נוח ומעצבן.

יכולת צילום סבירה בתוך הבית.

עיינית חובה.

משקל עד 300-400 גרם.

רצוי מסך מגע, לא חובה.

רצוי מסך נשלף עם יכולת שינוי זווית.

זמן הדלקה לא ארוך מידי.

זהו בערך, אין כוונה לקנות מצלמת רפלקס משומשת.

על מה ממליצים?

תודה.

פורסם

אני יודע שביקשת מסך מתהפך ומגע.

אבל לדעתי מצלמת כיס איכותית, קלה ופשוטה לשימוש, שמצלמת תמונות באיכות טובה יחסית לסוג הזה של המצלמות - canon s100.

שים לב לגודל החיישן שלה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ולאד תודה, הרצתי חיפוש כאן וראית המלצות על המצלמה הזו, כולל המלצה שלך.

אבל לדעתי היא לא עונה על הסעיף הראשון שלי - מקום נוח לאחיזה. היו יל כבר 3-4 מצלמות במבנה כזה, וזה לא נוח.

מעדיף מבנה דומה לזה:

canon-powershot-a620-top.jpg

פורסם (נערך)

אם מירורלס הולך , אז Sony NEX-3N.

יש גם 5,6,7 ובצירוף כל מיני אותיות, אבל ה 3N הותיקה נכנסת בתקציב שלך.

יש לה מסך שמתרומם (מתאים לסלפי :wink: ), משום מה לא עשו אותו מסתובב.

עריכה: אין לה עינית...

עריכה אחרונה על ידי tanga
פורסם

3N יכולה להיות מצוינת, תמורה טובה לכסף.

בחריגה קלה יש את הסוני RX100, קומפקטית מהטובות שניתן להשיג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

RX100 - אין עינית ואין גריפ.

אם למתוח את התקציב, בהנחה שאחיזה טובה ועינית חובה - יש תשובה אחת:

Fuji X20.

העינית אופטית, אבל עם חיווי של פוקוס ונתוני צילום.

המצלמה גדולה יחסית ונוחה לאחיזה ותפעול ידני.

אפשרות אחרת, G16 של קנון, אבל העינית פחות מוצלחת.

עם זאת, יש לשים לב שמבחינת יכולת צילום בתנאי תאורה פחות טובים, ל-RX100, עם החיישן הגדול, ביצועים טובים יותר משמעותית משתי המצלמות למעלה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה רבה, Fuju X20 נראית מעולה גם לפי ביקורות שקראתי אתמול ברשת (כמעט כולם מציינים סוללה מעט חלשה) וגם מבחינת גדל פיזי ועיצוב רטרו שהוא מאוד לטעמי.

כרגע היא במקום ראשון.

פורסם

לדרישות שלך ולתקציב, היא בהחלט המצלמה לרכוש, ומדובר במצלמה טובה מאוד.

אבל...

אתה צריך להבין שהבחירה בעינית באה על חשבון איכות תמונה שאתה יכול לקבל ב- NEX 3N או ב-RX100 (לגבי אור נמוך, העדשה המהירה של פוג'י מצמצמת קצת את הפער).

בייחוד ה-NEX אטרקטיבית כי...

1. חיישן בגודל של DSLR (איכות תמונה הרבה הרבה יותר טובה, בייחוד באור נמוך ואפשר להשיג עומק שדה יותר רדוד*).

2. קטנה (מאוד בהתחשב בגודל החיישן)

3. אפשר לשדרג לאחר מכן, גם עדשות וגם גוף (אפילו לכזה עם עינית...).

היתרון של הפוג'י על ה-NEX מסתכם ביותר שליטה אנלוגית (ה-NEX מבוססת מסך מגע והממשק נחשב לא מוצלח)... וכמובן, העינית (היתרון של עדשה מהירה יותר מתבטל עם גודל החיישן של ה-NEX)

אם אתה לא שולט אנלוגית במצלמה, החיסרון הזה של ה-NEX מתבטל.

אני ממש הייתי חושב פעמיים ואפילו שלוש לפני שהייתי מעדיף את הפוג'י על ה-NEX, אלא אם כבר יש לך מצלמה אחרת רצינית יותר.

נ.ב. אם תסתכל בכל מיני אתרים שמשווים תמונות JPG במעבדה, אולי אלו של ה-X20 ייראו חדות וחיות יותר לעין בלתי מנוסה, אבל זה רק בגלל הגדרות עיבוד תמונה שב-Fuji יוצרות תוצאה יותר מחודדת עם יותר רוויה וניגודיות (ואובדן פרטים). את זה ניתן לשנות בקלות גם ב-NEX, שהקבצים הגולמיים שלה הרבה יותר טובים ומפורטים, בטח ככל שעולים ב-ISO (שוב, גודל חיישן).

פורסם

תודה על החידודים.

היו לי כמר איזה 3-4 מצלמות קומפקטיות בלי עינית ובשמש חזקה לא רואים כלום במסך, חיסרון של העינית בולט.

גוף או עדשה לא נראה לי שאני הולך להחליף, כך שהיתרון הזה של סוני לא רלוונטי.

לעומת זאת, פיקוד נוח זה חלק מחווית שימוש ולדעתי זה חשוב.

מצלמה יותר רצינית אין לי ואני לא צריך, איכות תמונה שמספקות המצלות הקומפקטיות הנ"ל מספיקה לי לגמרי.

היום צילום זה לא התחביב שלי (בעבר כן היה, עדיין זרוקות אצלי כמה מצלמות פילם ענתיקות ואפילו מסרטה 8 מ"מ...)

פורסם

שתי הניקון הללו לא עונות לדרישות.

בוקי, נראה לי שהעסק סגור.

עוד דבר נחמד בפוג'י - הזום מכני.

פורסם

אם זה עדיין רלוונטי, עכשיו באיביי :

http://www.ebay.com/itm/Samsung-NX2000-20-3MP-Mirrorless-Smart-Digital-Camera-with-20-50mm-Lens-/321441073191?customid=8933e63346d14ec58f6905c1b974c112&pub=5574652453&afepn=5335869999&campid=5335869999&icep_id=117&ipn=icep&afepn=5335869999

פחות מ 1200 ש"ח כולל מסים ומשלוח עם שליח עד הבית.

חסרונות:

אין פלש מובנה, אין עינית, מסך המגע קבוע ואינו מסתובב.

סתם עוד אפשרות לשקול...

פורסם

אגב, ה-Canon S100 כבר עשתה את שלה מזמן, היום כבר קיימות ה-S110 וה-S120.

כנ"ל לגבי ה-Nikon S9100 (כבר יש היום S9500), ה-Samsung NX20 (שהוחלף ע"י NX30).

אם נושא הוידאו גם חשוב לך, קח בחשבון שמהירות המיקוד בזמן צילום וידאו ב-X20 איטית מידי לעומת המתחרים Sony/Canon.

• תוכן חדש...