Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הידע שאני צברתי (ויכול להיות לא מדוייק ב-100% אבל אני מקווה שקרוב לזה), לצבע חדש בלי סוירלים צריך לעשות פלסטלינה וIPA, כשאת הIPA רצוי (ולדעתי אפילו מאוד רצוי) להחליף בחומר להכנה לפני יישום הגנה כמו הליים פריים של דודו ג'וס שמכיל גם פוליש עדין מאוד

וזה לא שאי אפשר ליישם על סוירלים- פשוט אחרי היישום הסוירלים ישארו וכדי להוריד אותם תצתרך להוריד את הציפוי (שכאמור יקר ומסובך ליישום)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תבדוק את הרכב בשמש אני מאמין שסווירלים יש , אי אפשר להתחמק מהם

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אז מה?

אז יש לו סוירלים שרואים רק בימי רביעי בשעה 3:33 כשיש בדיוק שני עננים בשמיים.

כאמור- אי אפשר להמנע מזה. ההשקעה הדרושה בפוליש כדי להעלים את כל הסוירלים לחלוטין לא שווה את זה (אלא אם המצב חמור ובכול מקרה עושים פוליש)

עדיף לשים שתי שכבות של אופטיקוט וזהו. סיכוי סביר שזה ימלא קצת את הסוירלים וימנע חדשים

פורסם

טוב אז זה לא נותן הרבה ליישם את הציפוי על מצב כזה עם סווילרים,לכה לדעתי על כל הרכב זה הפתרון היחידי ולאחר מכן ציפוי חזק

m7kj.jpg
פורסם (נערך)
תבדוק את הרכב בשמש אני מאמין שסווירלים יש , אי אפשר להתחמק מהם

הרכב חדש,

הבחור טוען שאין סווירלים(וגם אין סיבה שיהיו)-לא צריך לחפש סווירלים מתחת לאדמה,סווירלים זו לא תופעת טבע ולא גזירת גורל.

אצלי למשל אחרי 4 שטיפות לא היו כלל סווירלים והתאמצתי לחפש.

מנסיון ההכנה כוללת שטיפה יסודית פלסטלינה IPA ואם יש שריטות או פגיעות קטנות להסיר ידנית עם פוליש גס ומטלית.

הוא יכול בשקט ליישם אופטי קואט וככל שיקדים כן ייטב.

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם
הרכב חדש,

הבחור טוען שאין סווירלים(וגם אין סיבה שיהיו)-לא צריך לחפש סווירלים מתחת לאדמה,סווירלים זו לא תופעת טבע.

אצלי למשל אחרי 4 שטיפות לא היו כלל סווירלים והתאמצתי לחפש.

מנסיון ההכנה כוללת שטיפה יסודית פלסטלינה IPA ואם יש שריטות או פגיעות קטנות להסיר ידנית עם פוליש גס ומטלית.

הוא יכול בשקט ליישם אופטי קואט וככל שיקדים כן ייטב.

אם כבר הגעתם לרמה כזאת של ציפוים למה לא למרוח את gtecniq הוא ממש הופך ליהיות כמו זכוכית
m7kj.jpg
פורסם

על איזה Gtechniq אתה מדבר ? כי בארץ נמכרים רק 2 , C1 ו-EXO.

תבין שלא ציפוי, לא אוטם ולא ווקס יתנו לך פח עם אפקט "מראה" במידה והפח לא עבר פוליש יסודי.

כרגע עם C1 והוא לא חלק כמו ווקס של Dodojuice למשל. עם זאת הרבה יותר קל לנקות את הרכב ולא נראים עדיין סימני סוירלים לאחר 3-4 שטיפות.

הEXO נחשב, אני מדגיש, נחשב ואיני יודע זאת מנסיון אלא מקריאה וסקירה בלבד, הוא הציפוי החלק וההיידרופובי ביותר שקיים כרגע.

לכן גם מוכרים את שני הציפויים בחבילה אחת בשביל להנות מהייתרונות הבולטים של שני העולמות.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

חברה לפני שאתם רצים לקטול אותי לא ראיתם תמונות של הרכב ,פותח השרשור גש לאחד הדיטיילרים המוכרים בפורום כדי לקבל נקודה להתחלה תאמין לי שאף אחד לא יגבה ממך כסף על חמש דקות מזמנו.

[h=1][/h]

פורסם
על איזה Gtechniq אתה מדבר ? כי בארץ נמכרים רק 2 , C1 ו-EXO.

תבין שלא ציפוי, לא אוטם ולא ווקס יתנו לך פח עם אפקט "מראה" במידה והפח לא עבר פוליש יסודי.

כרגע עם C1 והוא לא חלק כמו ווקס של Dodojuice למשל. עם זאת הרבה יותר קל לנקות את הרכב ולא נראים עדיין סימני סוירלים לאחר 3-4 שטיפות.

הEXO נחשב, אני מדגיש, נחשב ואיני יודע זאת מנסיון אלא מקריאה וסקירה בלבד, הוא הציפוי החלק וההיידרופובי ביותר שקיים כרגע.

לכן גם מוכרים את שני הציפויים בחבילה אחת בשביל להנות מהייתרונות הבולטים של שני העולמות.

לכן הצעתי לעשות הכנה עם הפריים ליים- זה אמור לתת טיפה מעבר ברק מפלסטלינה

לגבי הציפויים- פחות מכיר את הסוגים אבל הבנתי שהאופטיקוט הוא אחד הותיקים וה"אמינים" (נפוץ מאוד ומחזיק לרוב האנשים המון זמן) וגם אחד הנוחים ליישום (שזה גם חשוב לחובבים)

פורסם

זה מה שהבנת ? טעות באופטי קאוט דורשת פוליש לא מדובר בווקס או סילנט סינטטי.

[h=1][/h]

פורסם

יכול להיות שהתבלבלת עם האופטי סיל ? הוא אחד הנוחים ליישום. אופטי קואט 2.0 לעומתו מצריך מגוון הכנות, ולא סלחני כל כך...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
לכן הצעתי לעשות הכנה עם הפריים ליים- זה אמור לתת טיפה מעבר ברק מפלסטלינה

לגבי הציפויים- פחות מכיר את הסוגים אבל הבנתי שהאופטיקוט הוא אחד הותיקים וה"אמינים" (נפוץ מאוד ומחזיק לרוב האנשים המון זמן) וגם אחד הנוחים ליישום (שזה גם חשוב לחובבים)

אני אישית לא הייתי משתמש בפריים ליים מהסיבה שהוא מכיל חומרים שוחקים(פוליש) ובנוסף לכך, שמנים.

ממש לא הייתי רוצה שכבה שומנית מכל סוג שהוא בין ציפוי לפח.

אם כבר, הייתי משתמש בtop inspection של מנזרנה, על בסיס מים ללא כל חומרים שוחקים או שומנים אחרים.

בפועל השתמשתי במשהו הרבה יותר קיצוני, anti-sillicone surface cleaner, זהו מנקה חזק אנטי סטטי שמייבש לחלוטין את השטח.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

בקיצור - שטיפה טובה, לאחריה בצע פלסטלינה, שוב שטיפה + ייבוש.

לאחר מכן עבור על כל פח הרכב עם gtechniq panel wipe /carpro eraser/ "סתם" ipa, להורדה של שומנים.

יש לי גם וגם וגם, כל אחד מהם יעשה את העבודה.

לאחר מכן צפה את הרכב במה שתבחר, הצמד להוראות, ותהנה.

לגבי הליים פריים, יש 2 סוגים : ליים פריים וליים פריים לייט, ההבדל בינהם הוא שהליים פריים הרגיל מכיל חומרי שחיקה, והליים פריים לייט הוא קלינר טהור.

אישית הייתי מוותר והולך רק על ipa לסוגיו.

זה לא אוטם שיכול "לשבת" על קלינר/גלייז כזה או אחר, ציפויים מתחברים לפח נקי לחלוטין (בגלל זה מבצעים פוליש לפני הציפוי, כי לא ניתן להשתמש בגלייז/קלינרים כאלה ואחרים לפני היישם).

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

עולה יותר בכיוון של 150

למי ששאל אם התכוונתי לאופטי סיל- לא. אני יודע שטעות עם האופטיקוט דורשת פוליש, אבל יחסית קשה לטעות איתו כי הוא אמור להיות מותאם לעבודה לא סופר מקצועית.

ועדין לא הבנתי מה הבעיה של החלקיקים השוחקים בפריים ליים? הוא מיועד להכין בצורה הכי טובה את המשטח ליישום הגנה. החלקיקים השוחקים זה פיצ'ר, לא באג. וגם סילנטים מתחברים לצבע ואפשר\ מומלץ ליישם אותם אחרי הפריים ליים

עריכה אחרונה על ידי I.G

• תוכן חדש...