Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שאצל רמי לוי יש 35 ש"ח בחודש ללא הגבלה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן השאלה אם בהוט יש משהו בסגנון?

היה עד לא מזמן היה קו ראשון ב50 שקל ונוספים ב30, השאלה אם אפשר להשיג עוד את תנאי המבצע הזה או שיש משהו אחר (אם יש פה נציג או משהו שיכול לעזור)

פורסם

הם מפרסמים שקו אחד עולה 50 ש"ח בלי הגבלה עם 3GB גלישה וספק אינטרנט כל זה לשנה. ניסית להתקשר אליהם ולברר אם מבצע היומולדת עוד בתוקף? הכי הרבה יש גם ב012 מבצע דומה ב39 ש"ח בלי הגבלה עם 1GB גלישה לשנה.

פורסם

תכנס לעמוד הפייסבוק שלהם ותקבל מה שאתה רוצה בתוך כמה דקות... מניסיון

רק תבקש יפה וגם תקבל 5 ג'יגה גלישה באותו מחיר

פורסם
הבנתי שאצל רמי לוי יש 35 ש"ח בחודש ללא הגבלה

רק שיחות והודעות SMS ללא הגבלה.

אין MMS. והגלישה היא 1 ג'יגה בלבד, לאחר מכן יש האטת גלישה שלא מאפשרת כמעט כלל גלישה.

עריכה: סליחה, רק עכשיו שמתי לב שמדובר ברמי לוי. שם איני יודע מה בדיוק קורה.

מה שכתבתי מתייחס ל-35 שקל של גולן טלקום. שם אני נמצע כרגע.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
כן השאלה אם בהוט יש משהו בסגנון?

למה ההתעקשות על הוט מובייל?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בתור לקוח קיים, לפני שאני בודק אצל האחרים [פחות או יותר אותו הדבר] אז נבדוק אצלם.

בכל מקרה יש להם עכשיו מבצע לעסקי קו ב39 שקל בלי הגבלה ו-4 ג'יגה גלישה

פורסם

תתקשר 6053*

לפני מספר שבועות ניידתי אליהם שני קוים לחבילות unlimited+3GB במחיר 29.90 ש"ח לחודש.

לפי הכללים של משהת"ק הם חייבים לתת אותם תנאים גם ללקוחות קיימים.

אני לא בטוח שהמבצע עדיין תקף, אבל שווה להתקשר. הוא נמכר רק דרך מוקד השירות הטלפוני (והסימים מגיעים בדואר) ולא בדוכנים או תחנות השירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תתקשר 6053*

לפני מספר שבועות ניידתי אליהם שני קוים לחבילות unlimited+3GB במחיר 29.90 ש"ח לחודש.

אני לא בטוח שהמבצע עדיין תקף, אבל שווה להתקשר. הוא נמכר רק דרך מוקד השירות הטלפוני (והסימים מגיעים בדואר) ולא בדוכנים או תחנות השירות.

עד כמה שאני יודע אין מחיר כזה ללקוח אחד בתנאים שציינת. אולי מדובר על קו אחד ב49.90 ש"ח ואז הקו השני תחת אותו לקוח, הוא באמת במחיר של 29.90 ש"ח.

פורסם

המבצע כבר לא בתוקף וכעת יש כל קו ב 49 ש"ח עם סים חינם

כמו כן, המבצע כן נמכר בדוכני המכירה ומרכזי השרות ולא רק דרך ה TM

לקוחות קיימים מומלץ פנות בדף הפייסבוק של החברה ולקבל כל מה שתבקשו :)

גם אם המבצע לא בתוקף אני מאמין שעם קצת התעקשות תקבלו 29 ש"ח לקו שני + 5 ג'יגה גלישה

תתקשר 6053*

פורסם

אני לא יודע מה המצב היום.

לפני שבועיים שלושה - חד משמעית היה. צרפתי שני קוים. נכון שיש לי עוד שני קוים בחברה - שניהם "לא דיברת לא שילמת" ושניהם שותקים כמו פרנקוס.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלה בעניין הוט מובייל אם אפשר, יש הבדל בין הוט מובייל לפלאפון בכל הנוגע לקליטה\מהירות אינטרנט? אם יש חבילה זהה במחיר זהה בשתי החברות באיזה חברה עדיף להיות?

פורסם

הוט מובייל עדיפה משלוש סיבות:

1. יותר זולה.

2. אין הגבלת מהירות (פלאפון גובה תוספת תמורת ביטול הגלת המהירות).

3. הוט מצויה בשלבי מעבר לרשת אורנג' העדיפה על זו של פלאפון.

הזכרתי כי ניידתי שני קוים להוט - אחד מהם היה מפלאפון, שהתעקשו על מחיר חצוף.

פורסם

העניין הוא שכרגע יש להם את אותו מחיר לאותה חבילה. 60 ש"ח להכול בלי הגבלה וגלישה 3GB.

ואני כרגע ב-012 שיושבים על תשתית אורנג' ואיפה שאני נמצא האינטרנט על הפנים ולפעמים גם הקליטה גרועה.

• תוכן חדש...