Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להודות לחברי הפורום (יעוץ ברכישה) שעזרו לי להתכנס. בסוף נקנה גולף 2010; לפי המסורת מתרחשת תקלה בדרך הביתה אחרי העברת בעלות - המצבר הלך, למזלי בדיוק כשהגעתי להתקין מיגון והוא הוחלף במקום.

בקניה של הvag הקודמת הגעתי הביתה עם מסמר בצמיג.

הגולף מספקת את הסחורה. תמונות יגיעו

si vis pacem, para bellum

פורסם
בדרך הביתה אחרי העברת בעלות - המצבר הלך.

הגולף מספקת את הסחורה.

indeed..... :wink:

תתחדש ותהנה, רכב טוב, אני לא יודע איזה שילוב מנוע\גיר לקחת, מקווה שהם לא יספקו את הסחורה המוכרת

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה, לגבי המצבר - במכון הבדיקה הוזהרתי שהמצבר ישן, אני לא רואה בזה מעידה של הרכב. שבק חיים כי הבעלים היה בחו"ל והוא כנראה לא גולש פה בפורום.

1.6L ידני.

הגיר מרגיש לעומת הפולו כאילו הוסיפו הילוך 6 וביטלו את הראשון. יחסי העברה אחרים לגמרי.

פורסם

אכן מרפי מבקר.

לי ברכב הקודם (גם חדש),פחות מיממה אחרי שהגעתי הביתה,בבוקר חיכה לי פנצ'ר בגלגל האחורי-ימני.

תתחדש,וסע בדרכים ישרות :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

1.6L ידני.

מאוד יפתיע אם השילוב הזה יפתיע.

בחירה רגועה לחלוטין.

תתחדש.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני רכשתי רכב שנת 2007 לפני כמה חודשים,

בעת הקנייה הוזהרתי ע"י המכון שהמצבר זקן (מסכן, בן 4),

ב-3 חודשים הראשונים עם הרכב, האוטו התניע בחצי שנייה,

היום האוטו מתניע בתוך שנייה וקצת.

בעוד כמה חודשים, שאני אתקע איי שם, יש לי מספר של חנות מת"א שמגיע עד ללקוח עם מצבר. אז אני אחליף מצבר.

----

פורסם

יום אחרי שרכשתי את הרכב שלי GOLF GTI 2010 הופיעה לי נורת Check Engine והייתי בטוח שדפקו אותי, התקשרתי בעצבים למוכר שאמר לי שאין לו קצה חוט למה יכולה להיות התקלה (כי האוטו הרגיש תקין לגמרי) ושזה לא יכול להיות וגם לא עלו על שום דבר במנוע בבדיקה.

למחרת בבוקר התייצבתי אצל רון והתברר שיש מן מיכל ששומר את האדים של הדלק על מנת להשתמש בו שוב (לא זוכר את השם של החלק כרגע) שפשוט היה סתום לגמרי, תוך שתי שניות החלק הוחלף לו והכל חזר לקדמותו :)

פורסם

יש לי את אותה הגולף... והרכב מהנה ביותר כבר כמה חודשים טובים...

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

wwave, תתחדש!!

ושאלה על הדרך למומחי VAG - הדגם הספציפי לא מרגיש כבד/עצל מדי? למיטב זכרוני המנוע נותן סביב 100 כ"ס, זה מספיק לרכב?

או - האם הבחירה בסיאט לאון 1.8 ידני לא עדיפה?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

מבחינת איכות לא ניתן להשוות גולף, ולאון דור קודם. מבחינת כוח הלאון זריזה בהרבה. הגולף עם 102כס. גיר ידני נותן חיים לרכב. רק חבל שיש רק 5 הילוכים.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם (נערך)

wwave, תתחדש!!

ושאלה על הדרך למומחי VAG - הדגם הספציפי לא מרגיש כבד/עצל מדי? למיטב זכרוני המנוע נותן סביב 100 כ"ס, זה מספיק לרכב?

תודה

לא מומחה vag אבל הגולף בהחלט מרגיש כבד. נהגתי שנים בפולו קלאסיק ידנית עם אותו מנוע ולפעמים אני מקלל בכביש וחושב למה אני מוכר את הפולו ובשביל מה קניתי את הגולף. למרות הגיל, הפולו יותר זריזה.

עריכה אחרונה על ידי wwave

פורסם
תודה

לא מומחה vag אבל הגולף בהחלט מרגיש כבד. נהגתי שנים בפולו קלאסיק ידנית עם אותו מנוע ולפעמים אני מקלל בכביש וחושב למה אני מוכר את הפולו ובשביל מה קניתי את הגולף. למרות הגיל, הפולו יותר זריזה.

מוזר מה שאתה אומר, הפולו קלאסיק עם הבגאג' הענק תמיד נראתה לי שבקושי זזה, בעיקר הדיזל

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

כן החלק האחורי נותן לה מראה קצת מגושם. אבל בכל פעם שרון היה לוקח סיבוב על הפולו שלי, היה אומר "האוטו רץ טוב".

פעם אחת לפני הטיפול ופעם נוספת שעה וחצי אחריו :-)

פורסם

לאון וגולף זה אותו רכב,רק שזה ספרדי וזה גרמני.

הגולף 1.6 הרגילה נותנת 102כ"ס כמו שציין קודמי,בעוד ה FSI נותן 115כ"ס,ואאל"ט בשניהם ישנם אקזמפלרים ידניים.

בקשר לסחיבה - אומנם הייתה לי רק האוטומטית ובאמת הייתה עגלה אם אתה מסתמך נטו על הגיר\מחשב,אך בתפעול נכון עם הטיפטרוניק הייתה סוחבת לא רע בכלל :)

משער לעצמי שעם ידני אפשר להשיג תוצאות משביעות רצון :) - הכל עניין של תפעול.

בקשר לפולו קלאסיק - אכן רכב מצוין (למדתי עליו נהיגה בזמנו) עם תא מטען ענק שמספיק ל3-4 גופות בכיף :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...