Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי שווה להתמץ בעוד 8K ולצאת עם פורד פיאסטה ב-88000, או לא להתמץ וללכת על ספלאש, עדיין יותר אוטו מפיקנטו או ספייס סטאר.

אם כיוון להחזיק אוטו יותר מ 3 שנים, הבדל של יד יהיה זניח למדי.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחותי קנתה אחת משומשת מחברת "נייס" - דגם EX, ב-60K, עם 11 אלף ק"מ.

אם אתה רוצה לקנות אחת כזו עם 0 ק"מ, תשלם 68K, דגם EX.

תחפש לך מבצעים אחרים, ולא מבצעים לפראיירים.

הבדל של 11 אלף ש"ח בשביל פאקינג מערכת מולטימדיה ורישום ליסינג, זה המון כסף.

אף אחד לא יודע בכמה תמכור ויש מצב טוב שלא תצטרך להוריד שקל על רישום הליסינג כשתבוא למכור - סתם כי יש לך רכב מעולה, שמור ומטופל ולקונה לא באמת איכפת מרישום הליסינג.

פורסם
אחותי קנתה אחת משומשת מחברת "נייס" - דגם EX, ב-60K, עם 11 אלף ק"מ.

אם אתה רוצה לקנות אחת כזו עם 0 ק"מ, תשלם 68K, דגם EX.

תחפש לך מבצעים אחרים, ולא מבצעים לפראיירים.

הבדל של 11 אלף ש"ח בשביל פאקינג מערכת מולטימדיה ורישום ליסינג, זה המון כסף.

אף אחד לא יודע בכמה תמכור ויש מצב טוב שלא תצטרך להוריד שקל על רישום הליסינג כשתבוא למכור - סתם כי יש לך רכב מעולה, שמור ומטופל ולקונה לא באמת איכפת מרישום הליסינג.

אני מסכים איתך ועם התגובה שמעלך. לצערי עוד לא ראיתי הצעה של 68k לדגם EX. דיברתי עם אביס, אלבר ושלמה סיקסט וכולם בפה אחד נותנים ב71 את דגם LX. נוסיף לזה אחוז מימון של פריים במקרה הטוב (אצל היבואן ללא ריבית) אז זה עוד אלפיים ש״ח. אז 11 אלף ש״ח כבר הפכו ל-7. אני עדיין חושב שזה המון כסף אבל זה כבר לא כזה ברור שהעסקה משתלמת.

לא עוזבת אותי המחשבה שעבור 70-80K אני מתפשר על כל כך הרבה דברים וזה ממש מבאס כי זה המון כסף...

בקיצור אני כבר מתחיל לחשוב שאולי עדיף לחסוך/לגרד יותר לכיוון ה100K ולצאת עם רכב with capital ״ר״ :)

פורסם

לדעתי שווה להתמץ בעוד 8K ולצאת עם פורד פיאסטה ב-88000, או לא להתמץ וללכת על ספלאש, עדיין יותר אוטו מפיקנטו או ספייס סטאר.

אם כיוון להחזיק אוטו יותר מ 3 שנים, הבדל של יד יהיה זניח למדי.

במה היא יותר אוטו?

הספייס מאובזרת יותר,תא מטען גדול יותר,הספלא לא גדולה יותר או מציעה חומרים טובים יותר,אז במה?

לפותח השירשור,הייתי הולך על הספייס,היא מרווחת יותר מהפיקנטו,חסכונית יותר,רק רועשת יותר,אם המנוע לא מפריע לך לדעתי היא עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי התרשמות אישית בנסיעה על ספלאש ועל ספייס סטאר. ספלאש אומנם קשה בתחילת נסיעה והרגשתי את אצמי כנהג אוטובוס בה, אך המצב בספייס סטאר יותר גרועה לדעתי. + 3 צילינדרים של ספייס סטאר.. אכן, לדעתי ספלאש היא יותר אוטו ממנה. לגבי פיקנטו - דעתי רק תאורטית.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

מוזר,דווקא כול הביקורות וגם אני הרגשתי שהרכב רך,זה טוב בנסיעה יום יומית,אבל בפניות הדוקות פחות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
במה היא יותר אוטו?

הספייס מאובזרת יותר,תא מטען גדול יותר,הספלא לא גדולה יותר או מציעה חומרים טובים יותר,אז במה?

לפותח השירשור,הייתי הולך על הספייס,היא מרווחת יותר מהפיקנטו,חסכונית יותר,רק רועשת יותר,אם המנוע לא מפריע לך לדעתי היא עדיפה.

תודה, זה פחות או יותר גם קו מחשבה שלי :)

פורסם

בתור מישהו ששדרג מi10 אוטו 1.1 החלשה לספייס לפני שנה, עמדתי באותה התלבטות.

קניתי מליסינג 0קמ, לא שווה 80. וב70 לא הייתה אוטו חסכונית מרווחת(עגלת תינוק) שהשתלמה יותר בעינייני(הסקודה סיאט הרובוטיות נפסלו על הסף)

נכון אז יש פינות שעיגלו על הרכב(דלתות קלות מידיי!) מגיני שמש מקרטון עלוב.

אבל העיצוב של הרכב הפנימי והחיצוני חביב ונוח(באיחוס אחרי הi10 הישנה)

האיבזור נוח.

אין לי נסועה גבוהה, אכן ההיגוי רך מידיי, מתרגלים וזה לא שונה משאר הסגמנט.

אבל התוספת בזמינות הכוח לעומת היונדאי היא משמעותית, זה לא רכב ספורט..ממש לא אבל כשצריך שיהייה להאיץ או להשתלב כמו כל משפחתית זה היה חסר לי וגם קתת מפחיד עם היונדאי.

על 120 הסלד נמוך והתנועה מרגישה משמעותית יותר טבעית וזה עושה לי את ההבדל.

ב80+ אני פזלתי לכיוון קליאו בזמנו ופשוט היה חבל על ההשקעה עבורי.

בגדול מאוד מרוצה מהשינוי, מה גם שהוספתי רק 15 אלף בזמנו.

בהצלחה!

פורסם
בתור מישהו ששדרג מi10 אוטו 1.1 החלשה לספייס לפני שנה, עמדתי באותה התלבטות.

קניתי מליסינג 0קמ, לא שווה 80. וב70 לא הייתה אוטו חסכונית מרווחת(עגלת תינוק) שהשתלמה יותר בעינייני(הסקודה סיאט הרובוטיות נפסלו על הסף)

נכון אז יש פינות שעיגלו על הרכב(דלתות קלות מידיי!) מגיני שמש מקרטון עלוב.

אבל העיצוב של הרכב הפנימי והחיצוני חביב ונוח(באיחוס אחרי הi10 הישנה)

האיבזור נוח.

אין לי נסועה גבוהה, אכן ההיגוי רך מידיי, מתרגלים וזה לא שונה משאר הסגמנט.

אבל התוספת בזמינות הכוח לעומת היונדאי היא משמעותית, זה לא רכב ספורט..ממש לא אבל כשצריך שיהייה להאיץ או להשתלב כמו כל משפחתית זה היה חסר לי וגם קתת מפחיד עם היונדאי.

על 120 הסלד נמוך והתנועה מרגישה משמעותית יותר טבעית וזה עושה לי את ההבדל.

ב80+ אני פזלתי לכיוון קליאו בזמנו ופשוט היה חבל על ההשקעה עבורי.

בגדול מאוד מרוצה מהשינוי, מה גם שהוספתי רק 15 אלף בזמנו.

בהצלחה!

קראתי את פוסט שלך כשאתה התלבטת ובסוף הלכתה על הספייס. אז דווקא ממך חשוב לי לשמוע ואני שמח שאתה עדיין מרוצה מהרכב. תודה :)

אני בגדול דיי סגור כבר על הספייס סטאר. ליתר ביטחון אזמין עוד נסיעת מבחן ואז אחפש דיל הכי משתלם

פורסם
קראתי את פוסט שלך כשאתה התלבטת ובסוף הלכתה על הספייס. אז דווקא ממך חשוב לי לשמוע ואני שמח שאתה עדיין מרוצה מהרכב. תודה :)

אני בגדול דיי סגור כבר על הספייס סטאר. ליתר ביטחון אזמין עוד נסיעת מבחן ואז אחפש דיל הכי משתלם

לא הייתי לוקח את ספייס סטאר גם בגלל בטיחות. הרכב קיבל ציון נכשל במבחני ריסוק אמריקאיים (תראה את סרטון של המבחן ותבין למה). לפיקנטו יש בעיה קשה עם תא מטען. איפה תשים עגלה? על הגג?

עדיף כבר להשקיע במשפחתית משומשת.

פורסם

זה לא מדויק מה שאתה אומר,בeuroncap היא קיבלה 4 כוכבים,הציון שאתה מדבר הוא small overlap שגם רכבים מסגמנט מנהלים נכשלו בו,זה מבחן חדש שמאוד מקשה על הרכבים,וגם היום לא כולם מקבלים ציונים טובים.

הוא גם לא נהוג עדיין ב euroncap.

פורסם

וכנראה שהיא לא קיבלה 5 בגלל רמה נמוכה יחסית של הגנה על התינוק, כי למבוגרים יש לה ציון גבוה יחסית (באחוז גבוה מסיטיגו שקיבלה 5 כוכבים).

פורסם

לא להטעות. המבחן הזה מוטה לרכבים גדולים. וגם מכוניות סופר מיני בטוחות עם חמישה כוכבי בטיחות כמו הונדה גאז נכשלו בו.

נספייס קיבלה 5 כוכבים בancap האוסטרלי. ובשנה בה נבחנה העלו את הרף לדברים קטנים כמו ציפצוף חגורה גם מאחורה ובלימה אוטומטית במהירויות נמוכות. במצבי אמת לא כזה הבדל. בעוד כוכב הבדל משמעותי

פורסם

בכיף. הפורום פה שופע מידע ועזר גם לי. רק צריך לנטרל תגובות לא מאוזנות.

תעשה נסיעת מבחן. יש יתרונות וחסרונות לרכב. והכי חשוב להתאים אותו לדרישותיך ולא לאחר!

• תוכן חדש...