Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שטוען או חושב שאין בארץ הסתה לביצוע מעשים אלימים, הנה:

https://www.facebook.com/ayelet.benshaul.shaked/posts/596568183794945

הקטע המגוחך בכל ההתנהלות שלה ושל הבוס שלה, זה שיומיים אחר כך בערך היא כתבה את זה:

אז איפה ההגיון? הרי שניה לפני צוטט והצדקת מישהו שקרא לפגוע בכל הפלסטינאים באשר הם. וזה כלכך דפוק. הרי מה שמפריע לאיילת שקד זה לא המוות של הילד הערבי, אלא זה שזה נעשה כמו לינץ' של חברי KKK בדרום ארה"ב. כי להרוג ערבים, בעולמה, זה טוב. זה פשוט צריך להיות ממוסד, כדי לקבלת את חותמת הכשרות שלה ושל דומייה.

וזה לא מפתיע,אגב, כי כשזה ממוסד אז כל מוות אפשר להסביר ב"טעות", שהיא חלק ממלחמה לגיטימית, או כלדבר דומה. ומי בכלל יזכר אז שאיילת קראה פשוט להרוג ערבים? מי זוכר שלפני 7 שנים בכירי צהל איימו "להחזיר א תלבנון 20 שנה אחורה" (כלומר לפגוע גם בתשתיות אזרחיות לחלוטין שם)? כנראה שאף אחד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשורה התחתונה אני מסכים איתו, הערבים צריכים לחיות פה בתנאים שאנחנו נקבע. האם זה קיצוני?

חוץ מזה, לא הבנתי כ"כ את התמליל, הוא טען ש98% מהערבים שמחים כשיהודי נרצח והיא טענה שהיא

לא שייכת ל-2% (שלא שמחים כשיהודי נרצח)- אז היא שמחה!? או שמדובר בטעות פיסוק?

פורסם

HARANZA, מה שאתה אומר זה מאוד קיצוני. אתה נראה לי בחור אינטילגנטי ורחב אופקים אז אתה בטח יודע איזה משטרים בעולם לאורך ההיסטוריה התנהגו ככה.

לפי תפיסתך אז האיסור על שחיטה כשרה באירופה הוא צודק, הריסת בתי קברות יהודיים ואפילו איסור על קבורה יהודית, איסור לימוד עברית או תורה במדינות נוצריות וכו' הן פעולות לגיטימיות וצודקות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בשורה התחתונה אני מסכים איתו, הערבים צריכים לחיות פה בתנאים שאנחנו נקבע. האם זה קיצוני?

חוץ מזה, לא הבנתי כ"כ את התמליל, הוא טען ש98% מהערבים שמחים כשיהודי נרצח והיא טענה שהיא

לא שייכת ל-2% (שלא שמחים כשיהודי נרצח)- אז היא שמחה!? או שמדובר בטעות פיסוק?

לא, מדובר בטעות בהבנת כללי הפורום.

הפורום הזה הוא לערבים ויהודים כאחד.

אתה פה בתנאים שאנחנו קובעים, וזה אומר שאת הדעות הגזעניות אתה שומר לעצמך.

בזה אנחנו מפסיקים את הדיון הזה. חברי הפורום הערבים הם לא עיתונאית בטלוויזיה, הם לא צריכים לסבול דעות כאלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פלוס 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שים לב שלא מניתי מה התנאים שלנו. זה באמת משהו שדורש מחשבה, אבל בהחלט לא נוגע לדברים האלו שאתה כתבת.

שישחטו (חיות כמובן, לא אותנו..), שיעשו ברית מילה בגיל שלהם, תפילות, מואזין (בשעות סבירות ולא ב-4 בבוקר בשיא ווליום) וכו'..

אבל כל ההסתה, שלילת המדינה והדברים בגנות הממשלה- זועבי, ראאד סלאח וחבר מרעיהם - "החוטפים אינם טרוריסטים"-

הנבלות ירו בהם ושרו ושמחו! השתתפות במשט אלים, אי מתן לגיטימציה לקיום המדינה וכדומה- לזה ממש אין מקום! צריך

לשים לזה סוף (מצידי שיהיו גם יהודים כאלו שנגד המדינה אני אבעט אותם לים- סאטמר ושות').

אני לא נגד ערבים, אני נגד ערבים שרוצים אותי מתחת לאדמה. וכאלה- אני אהיה הראשון לשים אותם שם.

עריכה: אני שם לב שפעמיים הדברים שאמרתי הוצאו מהקשרם, בהודעה הזאת הבהרתי את עצמי יותר.

מי שלא רוצה להבין שיבושם לו.

פורסם
שים לב שלא מניתי מה התנאים שלנו. זה באמת משהו שדורש מחשבה, אבל בהחלט לא נוגע לדברים האלו שאתה כתבת.

שישחטו (חיות כמובן, לא אותנו..), שיעשו ברית מילה בגיל שלהם, תפילות, מואזין (בשעות סבירות ולא ב-4 בבוקר בשיא ווליום) וכו'..

אבל כל ההסתה, שלילת המדינה והדברים בגנות הממשלה- זועבי, ראאד סלאח וחבר מרעיהם - "החוטפים אינם טרוריסטים"-

הנבלות ירו בהם ושרו ושמחו! השתתפות במשט אלים, אי מתן לגיטימציה לקיום המדינה וכדומה- לזה ממש אין מקום! צריך

לשים לזה סוף (מצידי שיהיו גם יהודים כאלו שנגד המדינה אני אבעט אותם לים- סאטמר ושות').

אני לא נגד ערבים, אני נגד ערבים שרוצים אותי מתחת לאדמה. וכאלה- אני אהיה הראשון לשים אותם שם.

עריכה: אני שם לב שפעמיים הדברים שאמרתי הוצאו מהקשרם, בהודעה הזאת הבהרתי את עצמי יותר.

מי שלא רוצה להבין שיבושם לו.

הבהרת את עצמך מצויין.

בגלל זה אתה במעקב.

מה שלא הבנת זה שאתה לא בועט ולא קורא לבעוט אף אחד לים, אם סאטמר או קומוניסט או ח"כ ערבי או כל אחד. לא בפורום.

מידי פעם ההנהלה עושה את הטעות ומתירה דיון פוליטי, וכל פעם מוכח מחדש שיש משתמשים שלא מבינים את גבולות הלגיטימציה.

הפורום הזה הוא כמו בית, שכולם מוזמנים אליו. זה אומר שאף אחד לא יכול לקרוא לגירושו של אף אחד אחר. לא איכפת לי שיהיו כאן פאשיסטים וקומוניסטים, חרדים ואתאיסטים, קרניבורים וטבעוניים, אבל אף אחד לא מבטל כאן לגיטימציה קיומית של הקבוצה השנייה, גם אם זו דעתו הפוליטית.

כאן כולם אורחים ובאים לדבר על מכוניות, ואף אחד לא צריך לקרא שהוא לא רצוי, במדינה שלו, בכנסת או בפורום. הוא כן רצוי, בלי קשר לדעתו בנושאים אחרים, חשובים יותר או פחות ממכוניות.

אז אם יש לכם דעה שמבטלת את האחר, תשמרו אותה לעצמכם.

לא זה המקום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...