Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(יעוץ בקניית רכב) עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני מחפש להחליף את הרכב הישן (הונדה סיוויק '01) ברכב משומש יותר חדיש .

התקציב שלי הוא עד 60K , אני מחפש רכב בין השנים 2009-2010 .

חשבתי על 2 רכבים : מאזדה 3 / סוזוקי סוויפט

רציתי לקבל חוות דעת על שני הרכבים האלו , ואם למישהו יש עוד רעיון לרכב נחמד שנכנס בתקציב זה יהיה טוב .

חוץ מזה , אין לי יותר מדי דרישות ברכב .

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

לדעתי אתה קצת מתפזר, תנסה למקד יותר את הדרישות שלך לפי הסדר כדי שלא תקנה משהו שאתה לא צריך:

שנתון גבוהה, צריכת דלק, ביצועים, מרווח פנים, נוחות נסיעה, אבזור גבוהה, הנאה מנהיגה...מה יותר חשוב לך?

תנסה לעשות רשימה כזו של דרישות מהרכב, בכל זאת אתה הולך להשקיע סכום לא מבוטל, חבל לקנות משהו שאחרי זה לא תאהב, מה גם שמאזדה 3 והסוזוקי בקטגוריות שונות, זו הסיבה שאני אומר שאתה צריך להתמקד בדרישות שלך.

פורסם (נערך)

קודם כל תודה על התגובה איתמר , אז קודם כל הכי חשוב לי זה שנתון גבוהה ואבזור , ההתלבטות בין שני הרכבים האלה היא בגלל שהרכב ישמש גם את אחותי והיא יותר בכיוון של רכב קטן (סוייפט) אני לא הכי מתחבר , אבל שוב אם תיפול מציאה לכאן או לכאן אני אשמח .

מעבר לזה רציתי לדעת מה השיקולים אם אני ארצה לקנות רכב שבעלותו הקודמת היא ליסינג

עריכה אחרונה על ידי michaelbiton

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

לאישתי יש יונדאי i20 שנת 2009. בתקציב שלך לדעתי תוכל לקנות שנתון גבוהה יותר. הרכב מאוד מאובזר, אתה יכול אפילו לחפש את הדגם עם נפח מנוע 1600 שהוא חזק יותר מהדגם שברשותי (ה 1400 אוטומט עם 100 כ"ס לא רע, אבל לא הייתי מתנגד לעוד קצת כוח ‎;)‎ )

פורסם

אני אפתיע אותך: אני נהנה יותר לנהוג בסויפט (כבת שנה) מאשר נהניתי לנהוג במאזדה 3 2010. חד וחלק. המאזדה חלשה (הכניסו מנוע 1600 לא הכי בריא לתוך גוף שמיועד למנוע 2 ליטר ומעלה) ותיבת ההילוכים פשוט לא מסתדרת בחיפה. הסויפט מסתדרת יותר טוב בעליות ובמפתיע - אני מרגיש אתה בטוח גם בעיקולים של פרויד במהירויות גבוהות. אבל שים לב שמדובר בסויפט בגרסתו החדשה, לא בגרסה הקודמת הקצרה יותר עם מנוע 1.5 ליטר.

אבל מעבר ל תחושה האישית - לא ציינת את תקציבך ובמיוחד לא את צרכיך. מוטב שתפרט כדי שתוכל לקבל כיוונים יותר ברורים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הכיוון הוא רכב קטן אבל לא הכי קטן-בקטגורית הסופר מיני במסגרת התקציב שצוין אפשר לבדוק גם את הפורד פיאסטה Trend 1.4

בנוסף ל I20 שגם תתאים לכם. כדאי לקחת לנסיעת מבחן ולהתרשם למה אתם מתחברים יותר.

במידה ותרכשו רכב מחברת ליסינג דרוש היסטוריית טיפולים של הרכב וקח את הרכב לבדיקה מטעמך במכון שונה ממה שמופיע בדף הבדיקה של חברת הליסינג.

בהצלחה

• תוכן חדש...