Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

רכשתי לפני כשנה פיג'ו 205 ומערכת השמע נשמעת זוועה, לא שהרמקולים קרועים או משהו כזה אבל זה פשוט לא נשמע טוב, אני לא מחפש סאבים וכו' אבל כן רוצה להינות מהמוזיקה (אני מוזיקאי) ורוצה לשמוע בבירור כל כלי, בתור התחלה החלפתי את הטייפ ברדיודיסק של פיוניר ראו בתמונה בקישור https://db.tt/ftoev8sv

מה דעתכם עליו?

אני מניח שהחלפת רמקולים זה הצעד הנכון, מסכימים?

מכיוון שאין לי שום השגה בעניין ומניח שאף אחד לא ייתן לשמוע את הרמקולים לפני שאני קונה,

אני צריך המלצה איזה רמקולים בדיוק לקנות (חברה ודגם, כדאי אפילו כמה אפשרויות ואבחר כמה להשקיע, כזכור באזור המינימלי)?

מחירים?

איפה לקנות (אני מאזור קרית גת אבל נמצא הרבה באזור ירושלים, רחובות, המרכז)?

הגודל הוא 5.25?

בקיצור אשמח שתעשירו אותי מנסיונכם, תודה מראש!

:-P
פורסם

היה לי את האוטו הזה. המידה מקדימה היא 5.25 כמו שציינת.

מציע לך ללכת על רמקולים מחברה מוכרת, אצלי היו פיונר פשוטים ועד זוג 6×9 במגש האחורי ושמעו מעולה, אבל גם בגלל שהיה לי רדיו דיסק של קלריון.

בכל מקרה הרדיו דיסק שקנית נראה מאוד ישן אבל הוא סבבה לא מכיר את האיכות שלו אבל יצא לי להתעסק עם דגם דומה בעבר.

תרשום כאן כמה אתה מוכן להשקיע ונוכל לעזור לך יותר.

http://m.zap.co.il//compmodels.aspx?modelid=818918

פורסם

תודה, הטייפ שהוצאתי היה של קלריון...

מקסימום 800... עדיף פחות...

עד כמה משמעותי לשים רמקולים גם מאחורה?

מבחינתי העיקר שהנהג יהנה (אני) אני בד"כ נוסע לבד...

יש רמקולים שאפשר להניח על המגש בלי לעשות חורים?

אשמח למידע מדויק, חברה ודגם במחיר נמוך שנותנים תוצאה הכי טובה ביחס לשאר המוצרים באותו מחיר...

ואיפה כדאי לקנות...

תודה מראש!

פורסם

תקציב?

הכי טוב יהיה להגיע למפגשים,דרום או מרכז ולשמוע כמה סטים.

כמובן שזה לא הבטחה שהסט ששמעת ישמע אצלך ברכב אותו דבר בגלל הרבה משתנים.

בשיפוצים...

פורסם

אצלי היה 205 פוראבר, התקנקתי מקדימה סט קומפוננט מורל טמפו (אז עלה סביב 500 ש"ח).

סט לא רע נהנתי ממנו.

לגבי אחורה אתה לא חייב, רק אם אתה ממש רוצה.

אתה מגביר רק עם רדיו דיסק או מתכוון להתקין מגבר?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

חבר'ה כתבתי כבר שהתקציב הוא עד 800₪... מקסימום, מעדיף בפחות...

לגבי הוספת מגבר לא חשבתי על זה ואין לי מושג מה זה עושה ואיך זה נשמע... אשמח להחכים...

• תוכן חדש...