Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה שנקרא,לקחת את הבאסה,בסבבה ;)

סליחה מפות"ש על האוף טופיק, אבל זה מה שאף פעם לא הבנתי בחתונות: אם אתם מתחתנים בסבבה אמיתית, בכיף, מרצון אמיתי, אז למה לשחק אותה מבואסים עם כל מיני סיסמאות בסגנון של "הכריחו אותי להתחתן" בחצי-צחוק? ואם אתם מתחתנים רק כי האישה לחצה, אז כנראה שאתם לא באמת צריכים להתחתן ולא ירחק היום ותצטרפו לקאסט של "סוף העולם". בעיני, ממרומי גיל 40, ה"דאחקות" האלו לא מצחיקות.

אבל זה רק אני, כן? שיהיה מזל"ט והרבה אושר בכל מקרה!

פורסם

אני באותה דעה כמוך,ומניח שזה באמת נטו בהומור ועוד דרך להנות בערב של המיועדים.

לא חושב שיש מישהו שבאמת מתבאס להתחתן וה"בדיחות" הנ"ל הן סוג של בריחה מהמציאות או משהו - אם כן יש כאלו אנשים,דרוש בדק-בית מקיף!

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תעשה חולצה ותעמוד ליד אשתך/ארוסתך תלוי בחלק באירוע

"היא הולכת להשמין-->"

יש איזה סטיגמה שנשים משמינות אחרי חתונות...

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

תכל'ס גם אני לא ממש מבין את ההומור הדבילי הזה של כל הבדיחות פיפי-קקה-ילדים-בני-12-האלו.

מצד שני, אני גם לא מבין בכלל את כל המסיבה המטופשת והמיותרת הזו שעולה 150K ש"ח.

חלילה לא רוצה לאחל לאף אחד, אך עם סטטיסטיקה של 1 מתוך 3 מתגרשים, זה עוד יותר מגחיך את כל ההשקעה הכספית העצומה הזו.

ומה שהכי מפגר בסיפור הזה - שאחרי שבועיים אף אחד ממילא לא זוכר את המסיבה הזו, ואתם נשארים לשלם את העיצוב המוגזם, הפירוטכניקות והאטרקציות המיותרות לחלוטין. את הארבע צלמים-כולל רחף-כולל אפקטים-כולל חרטא, שבחיים לא תצפו בוידאו הזה חוץ מהפעם שתקבלו את זה לידיכם.

את הפרחים והעיצוב שאחרי שמונה שעות שמים בפח אשפה אלפי שקלים וזה לא מעניין את אף אחד שלא שם לב לזה.

את המנות המפונפנות שברובן דפוקות גם בגני הארועים הנחשבים (חומרי גלם מהשורה הראשונה שנאנסים).

עלות חודש-חודשיים עבודה ששורפים על פאקינג שמלה לבנה לכמה שעות.

זיקוקים, רקדנים, להטוטנים, בלה בלה בלה.

זה כבר הרבה מעבר לצרכנות לא נבונה, זה אשכרה לקחת כסף ולשרוף בלי לקבל שום תמורה עבורו.

בלי קשר לנ"ל -

מזל טוב ! :drinking:

פורסם

מזל שברכת אותו,חשבתי שאתה כועס או משהו :p

ודווקא ישראלים זוכרים מצוין חתונות\שאר אירועים - רק אוכל (שום דבר מסביב לא,גם אם מיטב הזמר המזרחי יבואו לשיר ביחד)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש מילה אחת שיכולה להסביר הההההכל: כלה.

תכל'ס גם אני לא ממש מבין את ההומור הדבילי הזה של כל הבדיחות פיפי-קקה-ילדים-בני-12-האלו.

מצד שני, אני גם לא מבין בכלל את כל המסיבה המטופשת והמיותרת הזו שעולה 150K ש"ח.

חלילה לא רוצה לאחל לאף אחד, אך עם סטטיסטיקה של 1 מתוך 3 מתגרשים, זה עוד יותר מגחיך את כל ההשקעה הכספית העצומה הזו.

ומה שהכי מפגר בסיפור הזה - שאחרי שבועיים אף אחד ממילא לא זוכר את המסיבה הזו, ואתם נשארים לשלם את העיצוב המוגזם, הפירוטכניקות והאטרקציות המיותרות לחלוטין. את הארבע צלמים-כולל רחף-כולל אפקטים-כולל חרטא, שבחיים לא תצפו בוידאו הזה חוץ מהפעם שתקבלו את זה לידיכם.

את הפרחים והעיצוב שאחרי שמונה שעות שמים בפח אשפה אלפי שקלים וזה לא מעניין את אף אחד שלא שם לב לזה.

את המנות המפונפנות שברובן דפוקות גם בגני הארועים הנחשבים (חומרי גלם מהשורה הראשונה שנאנסים).

עלות חודש-חודשיים עבודה ששורפים על פאקינג שמלה לבנה לכמה שעות.

זיקוקים, רקדנים, להטוטנים, בלה בלה בלה.

זה כבר הרבה מעבר לצרכנות לא נבונה, זה אשכרה לקחת כסף ולשרוף בלי לקבל שום תמורה עבורו.

בלי קשר לנ"ל -

מזל טוב ! :drinking:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
ההומור הדבילי... הבדיחות פיפי-קקה... המסיבה המטופשת...מגחיך... מפגר... חרטא

האיש עושה חתונה.

מין הסתם לו זה חשוב.

אז מה זה חוסר הטאקט הזה, שלא לאמר גסות הרוח המשתפכת?!

אבל אתה יודע מה אני הכי שונא?! את אילו שיש להם תחת להוציא את הדעה האמיתית שלהם כלפי מישהו שהם לא מכירים, מאחורי האנונימיות של הפורום. בוא נראה אותך גבר אומר את כל זה לפני הכל המשפחה בחתונה של הבת דודה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הרבה בטוחים שהצ'קים שהם יקבלו, יחזירו להם את ההשקעה, או לפחות חלק ממנה. (בפועל נדיר מאוד שזה קורה)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הרבה בטוחים שהצ'קים שהם יקבלו, יחזירו להם את ההשקעה, או לפחות חלק ממנה. (בפועל נדיר מאוד שזה קורה)

אולי במרכז הארץ נדיר שזה קורה.

בדרום רוב המתחתנים נשארים עם עודף.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
האיש עושה חתונה.

מין הסתם לו זה חשוב.

אז מה זה חוסר הטאקט הזה, שלא לאמר גסות הרוח המשתפכת?!

אבל אתה יודע מה אני הכי שונא?! את אילו שיש להם תחת להוציא את הדעה האמיתית שלהם כלפי מישהו שהם לא מכירים, מאחורי האנונימיות של הפורום. בוא נראה אותך גבר אומר את כל זה לפני הכל המשפחה בחתונה של הבת דודה.

קוראים לי צביקה, ובערך 40 חברי פורום מכירים אותי אישית, כולל 3 מנהלים.

הצבת המראה הזו הכרחית ביותר כדי לנסות להציל משהו כל עוד ניתן.

אני מרבה לומר את משנתי זו בעיקר לפני כל המשפחה בחתונה של הבת דודה למשל, ואתה יודע מה? כולם מסכימים איתי. טוב, כמעט כולם.

אז אם הפוסט שלי יגרום לאיזה חתן פוטנציאלי, כולל פותח הת'רד, לעשות חושבים של יותר מכמה שניות באופן שכלתני על אותה "המסיבה המטופשת...מגחיך... מפגר... חרטא" שציטטת (בתבונה רבה, ולא בציניות. זה אכן מסכם הכל), ישארו לו ולכלה עוד כמה ג'ובות בכיסים. ובשעה שאף אחד לא יזכור, לא יידע ולא ישים לב, הוא והכלה ייהנו מעוד כסף בכיס.

אכן, האיש עושה חתונה ולו זה חשוב (כנראה. אני נוטה להסכים עם נהג מתחיל שעל פי רוב זו הכלה שבוחשת)

אני שמח בשבילו ומאחל לו מזל טוב ואת כל הטוב שבעולם - ודווקא בגלל זה כתבתי את מה שכתבתי.

צביקה.

פורסם
הצבת המראה הזו הכרחית ביותר כדי לנסות להציל משהו כל עוד ניתן.

אווו... יש לנו מציל.

אולי ניוושע כולנו...

מה אתה מציל בדיוק, עם המניפסט סחי הזה שהקאת כאן?!

במקום להיות עסוק על מה אנשים מוציאים את הכסף שלהם, תלמד לבוא ולשמוח בשמחתם או לפחות לא לנסות לעשות להם מגעיל על הנשמה.

תאכל משהו, תשתה, תרקוד, תפגוש אנשים שלא פגשת מזמן...

אפשר לקחת כל דבר ולהגחיך אותו על מנת לרומם את עצמך, ואפשר לכבד את האחר ולבוא לשמוח בשמחתו, גם אם אורח חייו זה לא כוס התה שלך.

מה שעשית כאן, עם כל הטינופת המילולית שהכנסת, זה פשוט גועל נפש של התנהגות, ושום כסות של איזה אביר-איכות-הבילוי-דה-לה-חרטא לא תשנה את זה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני חולק עליך. אם אתה מרשה לי ולא כועס עליי ממש חזק שאני חושב אחרת ממך..

אני אדון אותך לכף זכות שאתה לא מעורה בנבכי הענין. אתה לא מתמודד בחייך כמוני עם זוגות טריים שבאים אליי לכסות הלוואות שנלקחו למימון "המסיבה" הזו. זוגות שהיה להם כסף שלהם. והם חשבו כמוך שהם יכולים לעשות בכסף שלהם מה שהם רוצים.

אני גאה לומר שבשנים האחרונות חסכתי במצטבר כשניים וחצי מיליון ש"ח (!) לאנשים שהיה להם כסף שלהם, ונשאר להם גם אחרי המסיבה הזו הכסף שלהם. וזה רק כי שיקפתי להם את מה שאני מנסה לשקף כאן.

ואם כבר אתה פונה לגופו של כותב ולא לגופו של ענין (עבירה על חוקי הפורום, ככל שידוע לי מה12 שנים שאני חבר בו), אז נסיונך לשלילת דעתי הלגיטימית, הוא פשוט גועל נפש של התנהגות. אני לא כופה עליך את דעתי, במטותא ממך אל תכפה את דעתך עליי. לא כתבתי שום דבר אישי לאף אחד ספציפי אלא דיברתי באופן רעיוני על ענין זה. להיפך - לפותח הת'רד איחלתי שוב ושוב מזל טוב ובהצלחה ואני באמת ובתמים שמח בשבילו.

יתר על כן, שום דבר ממה שכתבתי לא סותר את העובדה זה אחלה כיף וטוב לבוא לאכול משהו, לשתות, לרקוד, לפגוש אנשים שלא פגשתי מזמן וליהנות בכיף. רק צריך להיות יותר מודעים לכל ההגזמות הפרועות שיש במסיבות האלו ואת המחיר שיש לזה, גם אם אתם עושים את זה בכסף שלכם.

• תוכן חדש...