Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חולק עליך. אם אתה מרשה לי ולא כועס עליי ממש חזק שאני חושב אחרת ממך..

לא. אין לי בעיה עם הדעה.

אני חי טוב בלי חתונה בכלל. לא צריך כלום מזה, לא את החוזה ולא את האירוע.

אני כתבתי מה הבעיה שלי, גסות הרוח של המקום והאופן בו אתה מביע את דעתך.

וזה לגופו של עניין, לא לגופו של כותב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פגע בפרנסה?

אולי אתה חושב גם שצריך לקנות רק בחנויות היקרות יותר בשביל שלא יורידו מחירים ותיפגע פרנסתם חלילה?

פורסם (נערך)

אז אם הבחור עדיין לא התחתן, ביקשת רעיונות לטי-שירט:

1. צד א של החולצה: "תמיד אחרי שמסי מפקיע גול אדיר, הוא מוריד חולצה ורץ למצלמה". צד שני: "עכשיו גם אני"...

2. מתוך נטאשה: צד אחד" התגעגעתי - אז באתי". צד שני: "חסר לכם אידיוט?"

3. חולצה לחתן צד אחד: "כל השיקים הולכים לצד של הכלה, ןהמזומן לצד של החתן". צד שני "יש כספומט בכניסה לאולם"

חולצה לכלה " הכספומט בכניסה לאולם מקולקל"

4. לקבל את האורחים עם טישירט צד אחד "זה לא אני, זה יאיר לפיד שאל" צד שני "איפה הכסף?"

מזל טוב גבר

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

טוב, בתור מי שמתחתן בקרוב חייב להגיד משהו.

גם אני רציתי אירוע יחסית קטן.

הבעיות מתחילות שמעורבים המשפחות.

הכלה רוצה ככה וככה (היא רצתה חתונה בקיץ, אבל התפשרנו על נובמבר כי אבא שלי בשנת אבל עד ספטמבר), האמא של הכלה באה מהצפון והתפשרנו על אולם יותר קרוב אלינו כי יש לצד שלי פי 2 מוזמנים (לאבי יש עוד 7 אחים ואחיות), אז לקחנו אולם טוב (בגלל אמא שלי שרצתה לתת רושם טוב על מי שבא מרחוק, ואמא שלה שאם כבר היא מגיעה מהצפון אז שיהיה משהו טוב), בנוסף אנחנו הבנים הראשונים שהמשפחות מחתנות.

אירוע מצומצם לא בא בחשבון (תנסו לצמצם קרובי משפחה שאתם במשפחה מרוקאית, ישר מתחילים עם רגשי וללכלך), אבל זה פחות מזיז לי, כי הקרובי משפחה יביאו סכומים שיכסו את המנות.

אז פשוט מאוד, חישבתי כמה ייכנסו לי מהמתנות וכמה כסף נזיל יש לי, והודעתי להורים שלי ושלה (וגם לכלה) שאני מוכן להשקיע סכום מסויים ולא שקל יותר ואני לא מוכן לשגעונות שיעלו יותר.

אז ככה יצא שההורים שלי תממן שבת חתן ועיצובים לאולם וחלק מהמנות (כי היא התעקשה שנסגור באולם שחרג לי ב-20 שקל למנה ממה שדרשתי בהתחלה), ואמא שלה תממן שמלת כלה (כי היא לא רצו שאני יזמין מסין) ואת החינה.

אם ההורים של שנינו רוצים לפזר כסף שיבושם להם, לי נמאס להתווכח, הם אנשים מבוגרים שחסכו מספיק כסף בחיים שלהם אז אם לשפוך עוד כסף על החתונה שלי זה מה שיעשה להם טוב - שיהיה להם לבריאות.

אגב, אחי הגדול וחברה שלו הודיעו שאם הם מתחתנים, אז הם עושים רק טקס קטן ברבנות עם שני עדים וטסים לירח דבש בחו"ל ואם ההורים רוצים אולם אז שהם ישלמו ומבחינתם הם גם מוזמנים לקחת גם את הצ'קים מהאירוע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הבן של הקבלן ויקטור מוחרקה יתחתן רק באולמי בונבון : ואני אוציא לוונטורה את העיניים מהעיניים! והכל עליי!

אני ואשתי שאלנו את המשפחות כמה כסף הם נותנים לנו לכבוד החתונה. ראינו כי טוב. לקחנו הכסף והתחתנו בבית כנסת עם 20 איש ומנגל אצלינו בבית..חחח שכל אחד יעשה מה שטוב לו, גם אם הוא רוצה להתחתן באולמי בונבון המפוצצים, להוריד את הכלה מהליקופטר ולשגר את החתן על טיל טומהוק - שיהיה לו בכיף. מתחתנים לא רק פעם אחת.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...