Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא איתכם בעניין הזה ומיד אסביר מדוע אבל ראשית- ווידוי:

נעים מאוד, אני עידן ואני שם קצוץ על המהירות הקבועה בחוקי, בתוך העיר אני נוסע על פי תנאי הדרך ובמהירות שלא עולה על הקבוע בחוק, בכביש המהיר אני נוהג במהירות התואמת את תנאי הדרך (איכות הכביש, מצב התנועה, סכנות כאלה ואחרות ועוד) וכן במהירות התואמת את יכולות הרכב (אם זה רכב משפחתי ממוצע אני במסגרת החוק, עם רכב בעל יכולות גבוהות אני מרשה לעצמי ללחוץ, הכל במגבלות יכולות הרכב ותנאי הדרך).

אבל,

כאדם בוגר המודע למעשיו, קרי מודע לכך שאני מבצע עבירת תנועה מעצם זה שאני נוהג מהר ביחס ליתר התנועה אני נוקט באחריות יתרה:

אני מקפיד על מבט רחוק כדי לאתר מבעוד מועד מכשולים כאלה ואחרים, אני לא מזגזג ולא מלחיץ נהגים אחרים שבנתיב שלי, אני מעיף מבט במראות בתדירות גבוהה כדי לאמוד את המתרחש מאחורי (שלא בעת בלימה), בטרם בלימה אני שוב בוחן את המראות כדי לוודא שאין מאחורי "טרמפיסט" שיכנס בי בעת בלימה.

את מצלמות המהירות אני מאתר מרחוק על מנת לאפשר לעצמי להפחית מהירות לזו החוקית מבלי לסכן רכבים מאחוריי.

היה ולא איתרתי מצלמה מרחוק והיא "הפתיעה" אותי 50 מ' לפני כשאני על 200 קמ"ש ויש מאחורי רכב בטווח גבולי מסוכן?

עם כל הבאסה שבכך- רגל ימין שלי לא הולכת לעבור לדוושה השמאלית וגם אם כן- היא תלטף את דוושת הבלם על מנת "להמתיק" את הסטירה שאני הולך לחטוף מרשויות האכיפה אבל בכל אופן בצורה שלא תאלץ את הרכב מאחורי לבלום בלימת חירום או חלילה להכנס בי.

לא קשה להבין שאני לא חסיד של מצלמות מהירות אבל אם נהג לא יודע איך לנהוג בצורה בטוחה ואחראית כשהוא במהירות גבוהה מהמותר בחוק- לא רואה ממש סיבה לבוא ולהאשים את המצלמת מהירות בכך כי ייתכן מאוד שהרגלי הנהיגה הפסולים (או אלה שלא קיימים) אצל אותו נהג במהירות מופרזת אינם קיימים גם במהירות חוקית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וזה הופך אותך לאדם מיוחד בהחלט, אפילו נדיר. מרבית אלו שנתקלים במראה כזה של עמוד כתום או אפור בצד הדרך בולמים ולא בליטוף מתוכנן להקטנת קנס. וגם אם לא מדובר בבלימת חירום, מדובר בבלימה מספיק מסוכנת בכביש מהיר. העובדה שאתה נהג מיומן, מוכשר וזהיר, אינה הופכת את שכניך לדרך לכאלו. לעיתים קרובות מדי הפתעות מהסוג הזה, המתוכנן, המחושב והזהיר נתקלות במי שלא מכיר את השפה הזאת ואז מתחיל הבלגן. לגוף הענין, כל הפרעה לשטף התנועה בכביש מהיר היא מסוכנת, את זה צריכים להבין מי שמאמצים את המצלמות הללו בחיבה אל חיקם.

פורסם

אני רק אזרוק פה שהמהירות המותרת המירבית למשאית מעל 12 טון במדינת ישראל היא 80 קמ"ש.

אמור להיות נאכף ע"י טכוגרף. אם לא ע"י המשטרה, אז ע"י קצין בטיחות לפחות.

אתם מוזמנים להאשים כמה ממשלות שאתם רוצים, אבל בדרך כלל מה ששומעים מהציבור זה על רשלנות של נהגי משאיות.

נהג שנסע לפחות 50 מעל המותר עם פול טריילר ששוקל 40 טון, הוא דיי רשלן. כך גם החברה שמעסיקה אותו.

אבל זה כבר נהיה נוהל... כמו הנוהל לחפש להאשים את הממשלה בכל דבר ועניין

פורסם

כאחד שנוסע תמיד במהירות שמתאימה לתנאי הדרך והרכב שברשותי (ולא במהירות שמתאימה לכמה אנשים שחוקקו חוקים לפני 30 שנה), אני יכול לומר שבכבישים שאני לא מכיר או שלא נסעתי בהם זמן רב, אני מדליק את ה- WAZE וכך מאט לפני כל מצלמה. בכבישים שאני מכיר, אין בעיה.

לגבי מהירות המשאיות אני לא יודע על מה אתה ^ מדבר, בוא תראה את המשאיות על כביש הערבה בדרך לאילת, כל אחת נוסעת מינ' 100 קמ"ש וכדי לעקוף אני מגיע ל-120 לפחות.

פורסם

^ על זה בדיוק הוא מדבר, שאף אחד לא אוכף את החוק הזה. פעם ראשונה שאני שומע על זה אגב ויש לי רשיון 13 שנים כבר, בתיאוריה של רכב פרטי זה מוזכר?

פורסם
אני רק אזרוק פה שהמהירות המותרת המירבית למשאית מעל 12 טון במדינת ישראל היא 80 קמ"ש.

אמור להיות נאכף ע"י טכוגרף. אם לא ע"י המשטרה, אז ע"י קצין בטיחות לפחות.

אתם מוזמנים להאשים כמה ממשלות שאתם רוצים, אבל בדרך כלל מה ששומעים מהציבור זה על רשלנות של נהגי משאיות.

נהג שנסע לפחות 50 מעל המותר עם פול טריילר ששוקל 40 טון, הוא דיי רשלן. כך גם החברה שמעסיקה אותו.

אבל זה כבר נהיה נוהל... כמו הנוהל לחפש להאשים את הממשלה בכל דבר ועניין

אין אפשרות לאכוף מהירות על פי טכוגרף עד כמה שאני יודע.

הטכוגרף מיועד בארץ לאכיפת שעות נהיגה,האכיפה המשטרתית בנושא אפסית,רוב הנהגים גם מוצאים שיטות שונות ומשונות ל״שפץ״ את שעות הנהיגה שלהם.

דרך אגב חובת מילוי טכוגרף וקיומו היא לרכב מעל 10טון,לא פעם אתה נעקף על ידי איסוזו סומו במשקל כולל של ״רק״ 7.5 טון,שמוגבלת אלקטרונית ל120קמש...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...