Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האמת שאני לא שומע "בזז"...אבל כל 10 דקות מתחיל לגרד לי כל פעם במקום אחר :cry:. ניסיתי לצוד אותם אבל זה לא הולך ממש, ניסיתי להתכסות אבל לגוף יש רצון משלו ונורא חם לי מתחת לשמיכה. כל הבית שלי מרושת ברשתות להגנה מפני אותם יתושים ובכל זאת הם עושים עלינו אמבוש כל לילה. למישהו יש פתרון יצירתי למנוע מהם להתקרב למיטתי? :?:

פורסם

עצה שלי שעובדת , ברגע שאתה שוכב והחדר חשוך ושומע את הזימזומים מתקרבים ישר תדליק את האור ו"תנעל" על אותו יתוש ותהרוג אותו אחת ולתמיד זה מה שאני עושה . האדישות שלנו היא זו שגורמת לנו להמשיך לישון ולא לקום ואז קמים עם כל מיני עקיצות מרגיזות ! אין מה לעשות זו תקופת הקיץ ...

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

~

גירודים ללא זמזום נשמע כמו bedbugs, האם הבעיה התחילה במקרה אחרי טיסה לחו"ל או שינה במיטה זרה? יש סימני עקיצות בבוקר?

לעניין היתושים - הפתרון הכי פשוט הוא התקנת מאוורר מסתובב בחדר שמדי כמה שניות יעיף משב רוח לכיוונך. עובד כמו קסם.

פורסם
עצה שלי שעובדת , ברגע שאתה שוכב והחדר חשוך ושומע את הזימזומים מתקרבים ישר תדליק את האור ו"תנעל" על אותו יתוש ותהרוג אותו אחת ולתמיד זה מה שאני עושה . האדישות שלנו היא זו שגורמת לנו להמשיך לישון ולא לקום ואז קמים עם כל מיני עקיצות מרגיזות ! אין מה לעשות זו תקופת הקיץ ...

אני לא שומע זמזומים, בנוסף אני ישן רחוק מהמתג אור לכן זה לא יעיל במיוחד, והם לא רק שקטים הם גם קטנים במיוחד. אפשר לומר שאני ממש מתגעגע ליתושים הגדולים שהיו רואים להם את החדק.

~

גירודים ללא זמזום נשמע כמו bedbugs, האם הבעיה התחילה במקרה אחרי טיסה לחו"ל או שינה במיטה זרה? יש סימני עקיצות בבוקר?

לעניין היתושים - הפתרון הכי פשוט הוא התקנת מאוורר מסתובב בחדר שמדי כמה שניות יעיף משב רוח לכיוונך. עובד כמו קסם.

לא הייתי לאחרונה בחו"ל, לא ישנתי במיטה זרה...

אני פשוט לא מסוגל לישון כשמאוורר עלי, מין הפרעה שכזאת, אפילו כשחם לי אני לא מסוגל להפעיל מאוורר ולישון איתו כנ"ל מאוורר תקרה מה גם שהדבר הזה מפחיד אותי פסיכולוגית.

תודה לכל אלה שמנסים, בכל זאת יש פתרון יעיל להעלים את היתושים האלה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או מזגן או המתקן הזה עם האור הכחול שמחשמל אותם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מזגן יכול לעזור? זה לא שהוא מקפיא את החדר ל-5 מעלות...

תעשה להם תרגיל כמו שאמרו פה,

תתכסה ואחרי שהם באים אליך קום מהר ותהרוג אותם. יש גג 2-3, סיפור של רבע שעה וזהו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש גם את המתקן בצורת פרח ששמים בו טבליות, זה מרחיק אותם אבל לא הורג אותם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במהלך השירות הצבאי שלי, היו לנו במקומות מסוימים עשרות יתושים (נקבות, העוקצות) בחדר. היה סיוט לישון והיינו קמים מנופחים.

יום אחד חבר חזר מהסופ"ש עם המוצר הזה:

e815e423.jpg

בהתחלה צחקנו עליו ואמרנו "כן אל תשאל, רק הדבר הזה שעושה בזזזזז חלש יפתור לנו את הבעיות איתם".

באופן מפתיע כולנו ישנו מעולה בלילה וקמנו בבוקר בלי עקיצה אחת! היתושים היו בכל מקום בחדר, אבל לא עקצו ולא התקרבו אלינו!

מאז אני משתמש בזה גם בבית. שמים את זה בחשמל וזהו. זה עושה בזזזז קטן שבקושי שומעים, אבל מסתבר שהרעש הזה מוציא את היתושים מדעתם (או שקר כלשהו).

ד"א, אם אתה מחליט לקנות את זה, אל תקנה את זה במחירים הזויים! זה צריך לעלות באזור ה-15 ש"ח.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

15 ש"ח באיביי בערוץ הקניות 150 (כך זה היה לפני כמה שנים, רביעיה כזו היתה קניה השניה או השלישית שלי באיביי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש מצב לקישור למוצר?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תוכן חדש...