Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונת כביסה, פתח עליון, של באוקנכט. 3 שנים אצלנו. בעלים קודמים 00.

יש ריח רע מהמכונה. המכונה נמצאת כאשר אין היא בשימוש -תמיד כשהמכסה + התוף פתוחים, וליד חלון שפתוח תמיד בצורה זו או אחרת.

אני חושב שזה מקרין גם לכביסה שיוצאת ממנה (נשאר איזשהו ריח לבגדים אחרי שהם מתייבשים מהכיבוס).

מה מנסיונכם ניתן לעשות להעלמת הריח ? (כביסת סמרטוטים עם אקונומיקה...? :roll:).

עוצו נא עיצה.

חן חן.

alfa 156 2.5.

פורסם

כן.

ולהפסיק להשתמש במרכך...

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

בחוברת הפעלה כתוב להפעיל פעם בחודש ב60 או 90 מעלות כדי למנוע ריחות.

עכשיו תריץ תוכנית של 90 מעלות ושפוך כוס חומץ לתא של מרכך.

זה יעזור.

פורסם

לנקיון יסודי באמת, אתה יכול לרכוש בקבוק של חומץ ופשוט למלא בתא כביסה + מרכך + קדם כביסה וכו' והשאר לשפוך ישירות לתוף ( כן, שיילך בקבוק אחד, 5-6 שקלים לא קריטי ) והפעל על 90 מעלות בתוכנית הארוכה ביותר ( הכוונה לאקסטרה כביסה מלולכלת אם יש וזה ).

כמו חדש.

פורסם

תבדוק אם הריח לא מגיע במקרה מצינור הניקוז שאליו מחובר צינור הניקוז של המכונה.

שפוך קצת אקונומיקה לצינור הניקוז אם הריח מגיע משם.

איזה כייף לי :)

פורסם

להפסיק להשתמש במרכך...

למה?.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עדכון - שפכתי בקבוק חומץ לתוף ומעליו ולתאי המרכך/נוזל כביסה והפעלתי על התוכנית הכי ארוכה וב-90 מעלות.

אחרי יום אני יכול לומר שהריח חזר :?

יש עוד רעיונות למישהו ?

alfa 156 2.5.

פורסם

שפוך אקונומיקה לצינור הניקוז וגם כוס למכונת הכביסה.

נראה לי שהריח מגיע מהביוב של צינור הניקוז.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש עוד אפשרות לעשות שילוב, חומץ + מלח לימון + אקונומיקה הכל ביחד בתאים שונים ובתוף. מכיוון שהכל נעשה בשלבים שונים ועם שטיפה זה יכול אולי לעזור.

פורסם

נראה לי שיש שיפור ניכר בריח אחרי הפעלה עם אקונומיקה + שפיכת אקונומיקה לצינור הניקוז.

אני מקווה שזה "יחזיק" זמן מה לפחות.

תודה.

alfa 156 2.5.

פורסם

ריח מהצינור ביוב לרוב אין, כי המשאבת מים עצמה וגם הדרך שבא סלול הצינור ניקוז יוצרים כיס מים (סיפון) שלא מאפשר חזרה של ריח מהביוב למכונה.

לרוב מדובר בליכלוך שומני שמצטבר על הדופן הפנימית של הגומיה של הדלת, וגם באיזור הצנרת *בכלל* של המכונה (מהכניסה של האבקה\ג'ל ועד לצינור יציאה).

מנטרל הריחות הטוב ביותר הוא הכלור (אקונומיקה), ולכן שם דווקא סיכויי ההצלחה טובים מאוד. אקונומיקה איכותית (סנו ז'אבל וכאלה) מכילות גם מסיר שומנים (ההכרחילמקרים כמו אלו) ושאר חומרי ניקוי שעושים עבודה מעולה. כמו כן אקונומיקה מנקה מצויין את משקעי השומן שיש בדפנות, רק צריך לדאוג להשרות אותה כמה שיותר זמן (כך היא פועלת על הליכלוך ומנקה אותו).

אתה יכול לסגור את המכונה, לשפוך דרך תא החומרים אקונומיקה ו(4 ליטר) וגם מים (עוד 2-4 ליטר), לתת לזה לעמוד ו/או להכניס את זה למערכת ע"י הפעלה של כמה שניות של המכונה (לפני שהיא מתחילה למלא במים, לרוב היא מוציאה עודפים ורק אז ממלא מים). בנקודה שהיא מוציאה מים, אפשר לתת לה לעבוד שניות בודדות ואז לכבות אותה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...