Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם טלטלים עולים כסף. אל תשכח, וזה כולל הורדת ראש, אטם ראש, וכל המשתמע מכך.

כן אבל אם זה חובה מה הטעם לוותר על זה? מה עדיף לזרוק כסף על הקאמשפטים לחינם או להוסיף עוד כמה לירות כי אחרת הלירות ששמתי כבר לא ינוצלו.

• תגובות 246
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שבטוח שטורבו/סופר יתנו את יחס כ"ס/שקל הטוב ביותר.

אני הייתי משקיע בצמיגים/קורס נהיגה/בולמ"ז בסדר הזה ואז כשמשעמם מארגן 40K ש"ח ורץ להנשים את המנוע.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
מה שבטוח שטורבו/סופר יתנו את יחס כ"ס/שקל הטוב ביותר.

אני הייתי משקיע בצמיגים/קורס נהיגה/בולמ"ז בסדר הזה ואז כשמשעמם מארגן 40K ש"ח ורץ להנשים את המנוע.

כן וישברו את כל האוטו. 40 אלף לא אמרת כלום.

אני כולה רוצה 400 כס בטוחים ואמינים ב15 אלף השקעה שמתוכם כבר 9 הושקעו ואפשר לחרוג קצת. ואני מסתפק בזה.

וכמובן שהרעש קטלני ומספק מאוד.

קורסים לא מעניינים, אני עושה לעצמי כאלה כל יום כל היום :)

פורסם

גדישה קלילה לא תשבור שום דבר ותיתן לך פי שתיים מקאמשפטים.

אני שמח שאתה בטוח בעצמך כדי לעשות קורסי נהיגה מתקדמת עצמיים כל יום.

במקום לנסוע עם רעש שמעצבן את כולם, זיהום שמפריע לכולם וסל"ד זועק לשמיים - סע בשקט וחזק.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם (נערך)

בזבוז כסף, בשביל מה לשחוק מכלולים מכניים ודלק ?

אחרי שתקרא את נתוני כוחות העילויי וההצמדה ב- 200 קמ"ש של רשימת המכוניות בלינק תקבל חאררה, ותחשוב שנית על כל הנושא

הירוק=טוב, האפור=פרווה והאדום=מפחיד.

הניסוי נערך במנהרת רוח של דימלייר בגרמניה, בפעם הראשונה נמדדו כוחות העילוי גם מלפנים

http://www.germancarforum.com/community/threads/sport-auto-aerodynamic-figures.7050/

Front end = Rear end

Green Lettering will indicate downforce

Red lettering will indicate lift

Grey lettering will indicate netural

6jd4.jpg

Lamborghini Murcielago 6.2:
34kg
=
1kg

Lamborghini Murcielago LP640, optional spoiler
34kg
=
11kg

Mercedes-Benz SLR McLaren:
19kg
=
35kg

Pagani Zonda C12S 7.3:
8kg
=
53kg

Pagani Zonda F:
1kg
=
25kg

Porsche Carrera GT:
49kg
=
40kg

Vehicles with all-around neutral aerodynamics:

Porsche 997 GT3:
0kg
=
0kg

Vehicles with mixed aerodynamics

AC Schnitzer 6er Tension:
9kg
=
8kg

Alpina Roadster S:
2kg
=
40kg

Dodge Viper SRT-10:
15kg
=
18kg

Ford GT:
44kg
=
2kg

Koenigsegg CCR:
13kg
=
11kg

Ferrari 360 Challenge Stradale:
10kg
=
21kg

Mercedes-Benz CLK DTM:
37kg
=
12kg

Mercedes-Benz C55 AMG:
2kg
=
33kg

Porsche 996 GT3:
13kg
=
0kg

Porsche 996 GT3RS:
19kg
=
25kg

Porsche 996 Turbo:
7kg
=
6kg

Porsche 997 GT3 RS
2kg
=
10kg

Vehicles with Lift all-around

AC Schnitzer V8 Topster:
65kg
=
30kg

Audi B7 RS4:
34kg
=
15kg

Audi 2.0 TT TFSI:
23kg
=
24kg

Aston Martin V8 Vantage:
48kg
=
13kg

Aston Martin DB9 Coupe:
42kg
=
18kg

BMW 335i:
48kg
=
28kg

BMW M6:
15kg
=
26kg

BMW E46 M3:
5kg
=
18kg

BMW E60 M5:
13kg
=
19kg

BMW M3 CSL:
1kg
=
10kg

BMW Z4 3.0CSi:
28kg
=
43kg

Chevrolet Corvette C6:
54kg
=
28kg

Ferrari F430 Berlinetta:
11kg
=
6kg

Ferrari 575M Maranello:
61kg
=
40kg

Jaguar XKR, 2007:
18kg = 22kg

Lamborghini Gallardo:
15kg = 18kg

Maserati GranSport:
50kg
=
29kg

Mercedes-Benz SLK55 AMG:
23kg
=
31kg

Mercedes-Benz SL65 AMG:
29kg
=
33kg

Porsche Cayman S:
30kg
=
19kg

Porsche 997 Carrera S:
20kg
=
7kg

Porsche 987 Boxster S:
25kg
=
20kg

Renault Megane Trophy Sport Auto Edition:
2kg
=
15kg

Volkswagen R32 MK2:
2kg
=
34kg

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם

לא הבנתי מה ניסית להגיד לי באמצעות המשקלים האלו? כאילו אופציה אחרת לשיפור? תציע.

ושוב פעם טורבו וסופר יקרים להחריד אני לא צריך לא 450 ולא 500 כס וגם חצי באר עלולה להזיק לפי מה שאמרו לי, אם מספיק לי 400 למה אני צריך לשים 20-30 אלף על שיפור מוגזם ששווה הורדה מהכביש ברגע שפותחים מכסה מנוע.

פורסם (נערך)

אלו לא סתם משקלים, משמעות המספרים באדום היא שב 200 קמ"ש יש כוח X המנסה להרים את הרכב באויר,

ובקבוצה הזו נכללות מכוניות הנחשבות מכובדות ביותר, שלך לא שונה מהן, והרשימה הזו גם מספקת תמונה מרתקת

על מי באמת מכונית על אמיתית ועד כמה הקבוצה הזו קטנה.

מישהו כבר אמר שסיאט ליאון עם 400 כ"ס עדיין תשאר סיאט ולא למבורגיני.

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם

אני לא באמת מבין בתחום הזה.

לי זה נשמע כאילו אתה מעוניין לסגור מרפסת, ועוד 20-30 מטר נותן לך עוד חדר.

האם באמת מרגישים עוד 20 סוסים ברכב מהסוג הזה?

ואם כן, אתה באמת בטוח שתגיע לזה וזה יספק אותך?

פורסם
כן וישברו את כל האוטו. 40 אלף לא אמרת כלום.

אני כולה רוצה 400 כס בטוחים ואמינים ב15 אלף השקעה שמתוכם כבר 9 הושקעו ואפשר לחרוג קצת. ואני מסתפק בזה.

וכמובן שהרעש קטלני ומספק מאוד.

קורסים לא מעניינים, אני עושה לעצמי כאלה כל יום כל היום :)

קראתי בעיון את כל השירשור. רציתי לענות אחרי שלוש תגובות שלך, אבל התאפקתי. בסוף אני גם בן-אדם - נשברתי.

למרות הרבה דברים שכותבים בפורום זה, חלקם הזויים לדעתי מבחינת כ"ס וכח וכו' - לרוב זה מקצועי ומעניין.

בכל הקשור למה שאתה רוצה - זה רק הזוי, ילדותי ולא בוגר - אתה עושה קורסים לעצמך בדרכים ציבוריות (????), אתה מיצית את הפוטנציאל של הרכב בעיר (???) ובחוץ, וזה רק ההתחלה של הציטוטים שלך.

כמי שיותר מכפול ממך בגיל, מבין משהו בנהיגה ובתרבות מוטורית (ורק בגלל זה מעריך גולף עם 500 כ"ס שלא נדרשים כאן - כי מישהו הפעיל שכל בבניה שלו) - אתה ילדותי, מסוכן וסתם ילד מפוצץ כסף שלא יודע מה לעשות איתו (כשאני הייתי בן 18 נסעתי בפיאט ריתמו וגיליתי שאני יכול להיות מהיר כי מישהו לימד אותי לנהוג נכון בצורה בטוחה וללא סיכום אחרים ולא כי יש לי יותר כ"ס על כביש ציבורי).

לא הייתה עצה היגיונית אחת שנתנו לך שלא ענית עליה בגסות רוח מופגן, על גבול העלבונות.

אני מופתע שאתה עדיין מקבל תשובות ולא נועלים את השרשור שלך.

תפסיק להחמיא לעצמך, תקשיב לאחרים - במיוחד שאתה זה ששואל את דעתם, ולמען השם - תפסיק לנהוג לפני שתהרוג מישהו עם ניסיונות "הלימוד" העצמיים, הילדותיים והמסוכנים שלך סביב נהגים אחרים.

חומר למחשבה - אולי זה יציל לך את החיים.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

ושוב פעם טורבו וסופר יקרים להחריד אני לא צריך לא 450 ולא 500 כס וגם חצי באר עלולה להזיק לפי מה שאמרו לי, אם מספיק לי 400 למה אני צריך לשים 20-30 אלף על שיפור מוגזם ששווה הורדה מהכביש ברגע שפותחים מכסה מנוע.

גם מנוע של יונדאי גטס יכול להחזיק חצי באר גדישה, אם עושים כיוונים.

כל הרכב שלך כרגע, עם איך שהוא נראה ו(נשמע כנראה), יכול לספוג תוך חצי דקה הורדה מהכביש.

ואם אתה נוסע מעל 200 קמ"ש בימינו, ומשטרה תופסת אותך, זה גם 3 חודשים בכלא. וזה לא שאין כבישים לנסוע בהם 200 קמ"ש וצפונה (בצורה יחסית בטוחה).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם (נערך)
אלו לא סתם משקלים, משמעות המספרים באדום היא שב 200 קמ"ש יש כוח X המנסה להרים את הרכב באויר,

ובקבוצה הזו נכללות מכוניות הנחשבות מכובדות ביותר, שלך לא שונה מהן, והרשימה הזו גם מספקת תמונה מרתקת

על מי באמת מכונית על אמיתית ועד כמה הקבוצה הזו קטנה.

מישהו כבר אמר שסיאט ליאון עם 400 כ"ס עדיין תשאר סיאט ולא למבורגיני.

אוקיי.. ו? אני עדיין לא מבין מה הנקודה שלך. אני לא מנסה להפוך את הרכב שלי ללמבורגיני. סה"כ קצת יותר כוח ורעש שיספקו אותי יותר ויתנו לי הרגשה של מיני S8 או A8 SLINE. זה הכל. זה שרכבי ספורט בנויים בצורה שמתמודדת עם הרוח הרבה יותר טוב ומורידה את הכוח הרבה יותר טוב זה ברור, הרכב שלי הוא לא רכב ספורט ואני לא מנסה להפוך אותו לכזה אם זה מה שאתם חושב.

אני לא באמת מבין בתחום הזה.

לי זה נשמע כאילו אתה מעוניין לסגור מרפסת, ועוד 20-30 מטר נותן לך עוד חדר.

האם באמת מרגישים עוד 20 סוסים ברכב מהסוג הזה?

ואם כן, אתה באמת בטוח שתגיע לזה וזה יספק אותך?

אממ.. כרגע 335. לפי הסדנה אחרי ציפ והצנרת יהיו סביבות ה370.

והיום קיבלתי תשובה שלהתעסק עם הקאמשפטים יכולה להביא אותי ל400. זה כמעט 70 כס פלוס רעש יפה, כמובן שיהיה הבדל. גם בפוזה, ובעיקר גם בביצועים שלשמם נעשה כל העניין בסופו של דבר.

קראתי בעיון את כל השירשור. רציתי לענות אחרי שלוש תגובות שלך, אבל התאפקתי. בסוף אני גם בן-אדם - נשברתי.

למרות הרבה דברים שכותבים בפורום זה, חלקם הזויים לדעתי מבחינת כ"ס וכח וכו' - לרוב זה מקצועי ומעניין.

בכל הקשור למה שאתה רוצה - זה רק הזוי, ילדותי ולא בוגר - אתה עושה קורסים לעצמך בדרכים ציבוריות (????), אתה מיצית את הפוטנציאל של הרכב בעיר (???) ובחוץ, וזה רק ההתחלה של הציטוטים שלך.

כמי שיותר מכפול ממך בגיל, מבין משהו בנהיגה ובתרבות מוטורית (ורק בגלל זה מעריך גולף עם 500 כ"ס שלא נדרשים כאן - כי מישהו הפעיל שכל בבניה שלו) - אתה ילדותי, מסוכן וסתם ילד מפוצץ כסף שלא יודע מה לעשות איתו (כשאני הייתי בן 18 נסעתי בפיאט ריתמו וגיליתי שאני יכול להיות מהיר כי מישהו לימד אותי לנהוג נכון בצורה בטוחה וללא סיכום אחרים ולא כי יש לי יותר כ"ס על כביש ציבורי).

לא הייתה עצה היגיונית אחת שנתנו לך שלא ענית עליה בגסות רוח מופגן, על גבול העלבונות.

אני מופתע שאתה עדיין מקבל תשובות ולא נועלים את השרשור שלך.

תפסיק להחמיא לעצמך, תקשיב לאחרים - במיוחד שאתה זה ששואל את דעתם, ולמען השם - תפסיק לנהוג לפני שתהרוג מישהו עם ניסיונות "הלימוד" העצמיים, הילדותיים והמסוכנים שלך סביב נהגים אחרים.

חומר למחשבה - אולי זה יציל לך את החיים.

אני פשוט לא אגיב לך, היחיד שגס רוח פה זה אתה, אם לא הייתי אחראי ואם אפילו לשנייה במהלך ה3 שנים האלה הייתי מסכן את עצמי או אחרים, לא היה לי רישיון וגוף שלם היום, ואולי גם לא הייתי בן אדם חופשי והמבין יבין.

חשבתי שזה פורום רציני שוב פעם אגיד, של אנשים שמאות כוחות סוס ונסיעה מעל 200 זה בשגרה פה. אם היינו עכשיו בגרמניה ובמקום כביש 4 (אתה מבוגר ומבין יותר ממני, בוא נראה אותך) היה מדובר על האוטובאן, הכל היה בסדר, נכון? אבל לא צריך להיות מבין גדול כמוך בשביל לדעת שאין שום הבדל בין הכבישים החדשים בארץ לאוטובאן. 3 נתיבים, שוליים רחבים, במצב שיש שטח פנוי ואין כמעט מכוניות, אין אפילו סיכון קטן שאני גורם. מהירות בקו ישר בתנאי דרך מתאימים וברכב עמיד, סוגרת את כל הפינות בקשר לסיכון ובטיחות.

ולגבי זה שאמרת שאני מפוצץ בכסף, אתה טועה זה שיש לי איי8 לא אומר שיש לי כסף, אתה שוכח שהיא 2005 ושווה בסה"כ 80 אלף שקל כמו 90 אחוז מהרכבים היום בארץ ויש המון אנשים שיכולים להרשות לעצמם רכב כמו שלי.

אם הייתי ילד הייתי מגיב לך בצורה ילדותית ולא בוגרת כמו שאמרת, ובגסות רוח ובלי להתייחס ברצינות לדברים.

אבל לא עשיתי את זה, תסיק את המסקנה לבד.

ואולי גם אותי מישהו לימד לנהוג נכון בצורה בטוחה וללא סיכון אחרים ובלי קשר לכ"ס כי נהגתי על פאסאט 150 כ"ס בדיוק כמו שאני נוהג על אאודי עם 335 כ"ס ואין שום קשר בין הדברים?

מעניין שלא הגבת לעניין ועזרת לי במשהו... בוא תראה כמה אתה יותר בוגר ומבין ממני ושים את זה בצד ותגיב לנושא העיקרי פה.. לא מאמין שאני בא לבקש עזרה ומתעסק בדיבורים על שטויות כאלה בלי קשר לנושא בכלל.

כל הרכב שלך כרגע, עם איך שהוא נראה ו(נשמע כנראה), יכול לספוג תוך חצי דקה הורדה מהכביש.

ואם אתה נוסע מעל 200 קמ"ש בימינו, ומשטרה תופסת אותך, זה גם 3 חודשים בכלא. וזה לא שאין כבישים לנסוע בהם 200 קמ"ש וצפונה (בצורה יחסית בטוחה).

אוקיי, אז אדרבה להוסיף עוד? המנוע יכול להחזיק גם 600 כ"ס, הגיר אני יקרא לך לעזור לי להרים את החלקים שלו מהכביש ברגע שאני יצמיד את הדוושה עם 450 כס טווין טורבו/סופר צארגר בחצי באר. הגירים האלה של אאודי הולכים סטוק הרבה מוקדם מהצפוי, ואני גם ככה קורע אותו, אז לשים לעצמי רגל להשקיע סכום ענק ולהרוס גיר ששווה בערך 20 אלף?

עריכה אחרונה על ידי SharonSapir
פורסם

אני חושב שזה היה מר"ן שאמר שחצי באר גדישה זה עדיין אטמוספרי! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני חושב שזה היה מר"ן שאמר שחצי באר גדישה זה עדיין אטמוספרי! :wink:

חצי באר טווין טורבו.. זה בהחלט כלום מינימום אבל עדיין זה יקפוץ ל450 ברגע שאני יעשה את זה. אני לא צריך 450 למה לי לבזבז 20-25 אלף על זה או על הסעפות. אני מתכנן לגמור עם הקאמשפטים והציפ לראות אם יצא 400 בערך ובזה אעצור.

פורסם

מרחק העצירה שלך במהירות 200 קמ"ש יהיה 200 מטר. זה כשאתה ערני לחלוטין, המכלולים תקינים והצמיגים חדשים ומיצרן טוב.

זה אומר שאם אין לך ראות של 200 מטר קדימה ויהיה משהו על הכביש לא תספיק לעצור בזמן גם כשהכל במצב מושלם.

ואם לא השקעת בצמיגים מיצרן טוב, תוסיף.

רק רציתי להגיד.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
מרחק העצירה שלך במהירות 200 קמ"ש יהיה 200 מטר. זה כשאתה ערני לחלוטין, המכלולים תקינים והצמיגים חדשים ומיצרן טוב.

זה אומר שאם אין לך ראות של 200 מטר קדימה ויהיה משהו על הכביש לא תספיק לעצור בזמן גם כשהכל במצב מושלם.

ואם לא השקעת בצמיגים מיצרן טוב, תוסיף.

רק רציתי להגיד.

ידוע. אני לא נוסע ככה בעיר שבקו ישר 200 מטר יכול לקפוץ לי ילד חס וחלילה.

באוטוסטררדה 3 נתיבים אין שום סיכון ליסוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...